Skip to main content

liigese taastamiseks, tugevdamiseks mõeldud lisandid!

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » liigese taastamiseks, tugevdamiseks mõeldud lisandid!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    JACKO
    Member

Kas keegi oskab kommenteerida, milline toidulisand aitab või võib aidata enne kui otsustada operatsiooni kasuks. Kuna langevarjuhüpetega sai murtud aastaid tagasi jalaluu, sai ka põlv vigastada. Tavalised liigese toidud ei aita ning olen kuulnud ka erinevatest vedelikest ning pulbritest, mis pidid olema head ning tugeva toimelised, mida soovitatakse poovida enne, kui operatsioonile minna. Lihasmass on muidugi muutnud põlve tugevamaks, kuid teeb valu ikkagi.

Hetkel tarbin kalamaksaõli ning Athrostop Balans Plus-i. Viimane sisaldab glükosamiinsulfaati 500mg, kondroitiinsulfaati 400mg, metüülsulfonüülmetaani 200mg. Hetkel päevas tarbin 4 tk. Ehk siis kokku 2000mg glükosamiinsulfaati.

ROtter
    Member

Mida pole, seda pole.

Võid proovida veel Liquid Joint Elixir`i, toodetud USA-s.

http://www.dynamichealth.com

siimukas
    Member

proovi Litozin`i 100 kapselt maksab u. 200.- ise hakkasin nädal tagasi sööma. Nii mõnigi on sellest abi saanud.

Ott Kiivikas
    Member

Ei ole küll jalaluud kunagi murdnud, kuid põlved on andnud tunda 10 aastat. Endal aitas No1 (valdavalt siis tänud hüdrolüüsitud kollageenile). Praegutarbin lisaks Joint+ Fasti oma, põlved hetkel peavad.

ROtter
    Member

Mina olen kasutanud enamust eelpool mainitud toodedest – mõjuvad niikaua kui kasutad.

JACKO
    Member

Tänud info eest. Kusjuures jah, seni kuni sööd on nagu enamvähem, kui aga jääb auk sisse siis karm… Kindlasti proovin ära ka Liquid Joint Elixir`i

angkor
    Member

luban, et homseks vaatan selle vedeliku täpse nime järgi, nimelt Tšehhis toodetud, mõeldud sportlastele, eraldi välja toodud, et ei sisalda dopingaineid. Samas kõik need glükosamiinitooted on parajad placebod, enamasti krõbistad neid kalleid kapsleid ja loodad, et läheb paremaks. Aga, kas läks paremaks, kuna tegid trennis lihtsalt väikse pausi või muutsid mõnda liigutus või oli tõesti preparaatides kasu, seda ei ole ma siiani suutnud ära tabada. Kuna endal tihti liigesejamasid, siis üritan pidevalt uute preparaatidega kursis olla, aga siiani mingit imerohtu leidnud ei ole.

stumpa
    Member

Ilmselt mõtled “Flexit liquid” nimelist toodet.

http://www.spordipartner.ee/index.php?meny…sandid&e=40

Imerohi see pole, kuid kasutan, tulemuslikkust ei oska komenteerida.

angkor
    Member

jah, sama asi.

Plaanin endale varsti osta: Cissus Quadrangularis 11% Lugesin netist, et pidi v. hea asi olema.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.