Liigapalju kõike korraga?
- This topic has 7 replies, 2 voices, and was last updated 9 years, 3 months tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
november 1, 2016 at 9:19 p.l. #27044
Sanddeer
MemberTervist!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Ei osanud kuskile postitada aga küsiks üle, mis arvate teie siuksest nädala trennist..
Esmasp- Poks, üritan hommikuti ka jõukat
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Teisip- Jõusaal, õhtul ujumine
Kolmap- Poks ( jõusaali ei tee tavaliselt )
Neljap- Jõusaal
Reede- Jõusaal
poks kestab 1,5h, jõusaal tavaliselt tund kuni poolteist.
Kuna kava on mul neljaks jaotatud siis vahest ei jõua jõusaalikava ühe nädalaga ära teha.
Poksis võtan taastajat, peale jõukat võtan protekat.
Minu küsimus siis oleks, et kas on mõtet kolme cardiot teha? ujumine ja poks, olen jälginud ca kuuaega seda kava juba aga vähekene hirmutab, et äkki pole just parim kooslus.
november 2, 2016 at 7:54 e.l. #389074Reinart
Member10 tundi tagasi, Sanddeer ütles:Tervist!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Ei osanud kuskile postitada aga küsiks üle, mis arvate teie siuksest nädala trennist..
Esmasp- Poks, üritan hommikuti ka jõukat
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Teisip- Jõusaal, õhtul ujumine
Kolmap- Poks ( jõusaali ei tee tavaliselt )
Neljap- Jõusaal
Reede- Jõusaal
poks kestab 1,5h, jõusaal tavaliselt tund kuni poolteist.
Kuna kava on mul neljaks jaotatud siis vahest ei jõua jõusaalikava ühe nädalaga ära teha.
Poksis võtan taastajat, peale jõukat võtan protekat.
Minu küsimus siis oleks, et kas on mõtet kolme cardiot teha? ujumine ja poks, olen jälginud ca kuuaega seda kava juba aga vähekene hirmutab, et äkki pole just parim kooslus.
Mis on sinu eesmärk?
Millele tahad kõige rohkem keskenduda? Poks või jõusaal ?
november 2, 2016 at 9:52 e.l. #389061Sanddeer
Member1 tund tagasi, Reinart ütles:Mis on sinu eesmärk?
Millele tahad kõige rohkem keskenduda? Poks või jõusaal ?
Eesmärk on lihast kasvatada
” width=”20″ />Keskenduda tahaks siiski jõusaalile aga ega poksi ära ei tahaks jätta.
november 2, 2016 at 10:15 e.l. #389063Reinart
Member22 minutes ago, Sanddeer ütles:Eesmärk on lihast kasvatada
” width=”20″ />Keskenduda tahaks siiski jõusaalile aga ega poksi ära ei tahaks jätta.
Kui sa midagi ära ei taha jätta, siis on vaja üks jõutrenn tõsta nädalavahetusse.
november 2, 2016 at 10:32 e.l. #389075Sanddeer
Member22 minutes ago, Reinart ütles:Kui sa midagi ära ei taha jätta, siis on vaja üks jõutrenn tõsta nädalavahetusse.
Et 4 treeningut ikka tehtud saaks? Aga miks hetkene kava ei sobi?
” width=”20″ />november 2, 2016 at 11:47 e.l. #389076Reinart
Member1 hour ago, Sanddeer ütles:Et 4 treeningut ikka tehtud saaks? Aga miks hetkene kava ei sobi?
” width=”20″ />Lihtsalt tundub, et liiga kokku surutud. Võiks koormust ühtalsemalt jagada.
Ei ole öelnud, et ei sobi. Lihtsalt minu soovitus
” width=”20″ />
november 2, 2016 at 12:05 p.l. #389077Sanddeer
Member17 minutes ago, Reinart ütles:Lihtsalt tundub, et liiga kokku surutud. Võiks koormust ühtalsemalt jagada.
Ei ole öelnud, et ei sobi. Lihtsalt minu soovitus
” width=”20″ />
ehk siis, võiks üldse poksipäevadel trenni ära jätta?
esmasp, kolmap poks
teisip, neljap, reede, laup jõukas? pühap siis puhkepäev?
november 3, 2016 at 9:40 e.l. #389087Reinart
Member21 tundi tagasi, Sanddeer ütles:ehk siis, võiks üldse poksipäevadel trenni ära jätta?
esmasp, kolmap poks
teisip, neljap, reede, laup jõukas? pühap siis puhkepäev?
Tundub mõistlikum jah
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.