Skip to main content

Liiga võimsad sääred?

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Liiga võimsad sääred?

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Y
    Member

Mul ka, paremal on näha, vasakul mitte, parem on +1 cm

no see on ju paljude lihastega nii, et üks pool on suurem ja tugevam kui teine. Pidavat isegi normaalne olema.

Vasak biitseps on mul 1 cm suurem kui teine. Aga vot sääred on mul võrdselt 41.5cm ja mõlemad reljeefsed.

Xero
    Member

no see on ju paljude lihastega nii, et üks pool on suurem ja tugevam kui teine. Pidavat isegi normaalne olema.

Vasak biitseps on mul 1 cm suurem kui teine. Aga vot sääred on mul võrdselt 41.5cm ja mõlemad reljeefsed.

Mul just vastupidi, et siis õlavarred mul nüüdseks ühe suurused, kuigi varem olid väikse erinevusega.

BrigitteXoXo
    Member

.

rapur
    Member

tahaks ka suuremaid sääri

Corrosion
    Member

No ma ei tea kas see jutt et rattasõit naistel jalgu jämedaks ei tee peab paika. Mõned ajad sõitsin ka x klubis ratast ja mõnel sealsel naisratturil olid küll päris “kobedad” jalad, nagu pakud. Aga ilmselt see ka geneetiline vms. Kõhnad olid ikka kõhnad, seal ei muutnud trenn miskit.

BrigitteXoXo
    Member

.

-Krissu1-
    Member

Tere!

Ma olen 15-aastane, pikkust on mul 150cm http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…-&phid=1513 Minu reiekesed ja sääremarjakesed siis:S

Marielito
    Member

Tere!

Ma olen 15-aastane, pikkust on mul 150cm http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…-&phid=1513 Minu reiekesed ja sääremarjakesed siis:S

Tere Krissu! Kahjuks peab ütlema, et tavalise kehaehitusega inimesel on lihasmassi vähendamiseks kolm meetodit, milledest kaks on ohtlikud ja kolmandaga ei tuleks sa toime. Need võiksid olla – 1) äärmuslik nälgimine 2) glükokordikoidpreparaadid 3) ultrasport. Need valikud ei ole KINDLASTI sinu jaoks. Lohutuseks võib aga öelda, et tavaliselt võimendavad naised üle just oma jalgade väljanägemist. Ka sinu jalgadel pole midagi viga, täitsa kenakesed. Keha üldist rasvaprotsenti pole sul ka mõtet palju vähendada, sest paistad olevat üsna sale tütarlaps. Natuke teravamaks oleks iseenesest võimalik muidugi saada jalgu rasva arvelt, aga vähemalt lihasmassis ei ole sinu puhul üldse probleemi (kindlasti mitte reite osas). Naistel on tihti see häda, et östrogeen üritab rasva ladestada just alakehasse. Minu arust ei peaks sa suurt midagi selles osas ette võtma, sest probleemi lihtsalt ei olegi.

jrx
    Member

Sekundeerin Marielitole…

-Krissu1-
    Member

Aitäh

leebesiiam
    Member

Küsimus seeriast blondiin tahab teada saada: kas on võimalik kuidagi eraldi treenida jalgu nii, et jalad muutuksid peenemaks just see hüppeliigesest sääremarja poole jääv osa? Kas see kuidas jalg põlvist allapoole välja näeb sõltub geneetikast või treeningust või keha rasva protsendist? Kõrgete kontsadega on visuaalne efekt parem ja treeninguga muudab ilmet sääremari aga häirib see spetsiifiline piirkond.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.