Liiga vähe kehamassi!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Liiga vähe kehamassi!
- This topic has 57 replies, 33 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2008 at 5:07 p.l. #142933
Tuki
MemberRasvumist ma ei karda, sest tegelen jooksmise ja muude kaloreid põletavate treeningutega päevas umb. 3 tundi.Kui jõusaali minna, siis oleks teil pakkuda mõni eri harjutus ?
Et parandada mu kehakaalu ja ei jätaks ka kasvu lühikeseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa jooksed igapäev ca 3h ?
nii on mu meelest väga raske kaalu tõsta, kui päevas jooksed ca 3h, eriti veel kui sööd vähe. Miks sa nii palju jooksma pead vms asju tegema?veebruar 27, 2008 at 5:15 p.l. #142942oks
MemberKäin trennis ja pmst. igapäev kella 3st – 6’ni.
Aga eks ma vähendan enda treeningkoormust ja üritan jõusaali ka minna
veebruar 27, 2008 at 6:53 p.l. #142989Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa 3 tundi päevas aeroobset teed, siis selleks, et sinu kaalu juures juurde võtta, sa pead mitte lihtsalt sööma, sa pead ÕGIMA. Kogu su vaba aeg peaks kuluma söögi tegemisele ja selle söömisele.
Ära tee nii palju aeroobset ja hakka SÖÖMA.
veebruar 27, 2008 at 7:13 p.l. #142996rinaldo
Member160cm ja 40kg ei ole häbiväärselt väike. Ei ole ette antud mingeid norme mis on häbiväärne ja mis mitte. Kaal pole esmane näitaja!
Selline jutt põhjustab masendust! Soovitan rohkem ja korrapärasemalt süüa. Söögiaegadel ei tohiks olla liiga pikka vahet nagu näiteks hommik-õhtu. Uuri harjutustepanka, venitustepanka ja treeningkavasid. Püüa lihaseid tunnetada.
Usun, et saad 5kg umbes 3-e kuuga kätte.
veebruar 28, 2008 at 8:54 e.l. #143079daman
Membernii sain nüüd väga väga palju targemaksKuna on halb uudis see, et kooli spordisaalis pole eriti jõutreeningu värke.
Ainult pmst. rinnalt surumine.Siis saab veel jalgadele teha ja mingi masinaga, et tõmbad käed tagant rinnale kokku ja siis see k et tõmbad kangi üleval alla rinnani ( vabandust, ei tea nimesid neil, aga loodan et saate aru ).Mida te soovitate teha selliste masinate puhul ?
Ühesõnaga on olemas kang, mis toob su kavasse koheselt: rinnalt surumise, svungi, küki, jõutõmbe, kangiga vastu kõhtu sõudmise, kangiotsa vastu kõhtu tõmbamise, säärtele tõusu kangiga. Mis sa hing veel ihaldad! Lisaks paistab olemas olevat eraldi seljalihaste masin, pec-tec ja jalgade masinad. Terve müriaad harjutusi, mis võib igast kondikubust tehha sellise koletise et hoia mütsi kinni.
veebruar 28, 2008 at 9:08 e.l. #143083Taavi701
MemberEnda kogemusest võin rääkida, et kuna ka suht värskelt trenni alustanud ja pööranud ka väheke tähelepanu toitumisele, siis mul tuli 5 kg pooleteise kuuga juurde. Muidugi mul on pikkust 176cm ja vanust 17. Et tuleb lihtsalt korralikult trenni teha ja süüa, see aitab!
veebruar 28, 2008 at 9:20 p.l. #143336dron4ik007
MemberKui sa 3 tundi päevas aeroobset teed, siis selleks, et sinu kaalu juures juurde võtta, sa pead mitte lihtsalt sööma, sa pead ÕGIMA. Kogu su vaba aeg peaks kuluma söögi tegemisele ja selle söömisele.Ära tee nii palju aeroobset ja hakka SÖÖMA.
Sa tõesti peksid palju sööma kui sa teed 3 tundi iga päev veel aeroobset trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> My Gooth ja sööd ka veel 3 korda päevas kindlasti vähe! Muidugi sa ei võta juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu sulle juba palju räägitud siis kordan veel söö poiss söö Et suureks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja söö 5-6 korda päevas ! Parem oleks kui iga 2-3 tunni tagant sööksid…jutt käib loomulikult mitte sellisest söömisest et sööd kõhu täis ja on raske hingata vaid normaalselt. Usun et said aru.veebruar 28, 2008 at 10:15 p.l. #143340Kaku
Membersa ei jää lühikeseks, ma garanteerin seda. sa kasutaksid seal oma kasvu potensiaali ära. muidu palju süües on sul lootust lihtsalt paksuks minna.Kuidas sa seda talle garanteerida kavatsed ?
Teemaalgatajal, kui ta oma kasvu pärast muret tunneb, soovitaksin minna endokrinoloogi vastuvõtule.
veebruar 29, 2008 at 8:34 e.l. #143365matroxx
Memberno need normid kust algab häbiväärne ja mitte on inimese enda peas paikka pandud.samas oma massi üle häbeneda ei tohiks sest inimene ei ole ise oma kehatüüpi ja selle omadusi valinud.hea tööga on võimalik aga massi juurde saada küll.
veebruar 29, 2008 at 10:55 p.l. #143466empire
MemberMina kaalusin suve lõpus ~61kg. Siis otsustasin, et võiks ka normaalne välja näha.. hakkasin lihtsalt rohkem sööma, näiteks kui enne sõin riisi/kartuli/makaroni kõrvale 3 viinerit, siis edaspidi sõin 6 kindlasti. Tõstsin kõiki koguseid.. Jõuludeks sain 70kg kätte, siis hakkasin jõusaalis käima ja jätsin suitsetamise ka maha, nüüd on juba 75kg käes…aegamööda tuleb, kiirustades ei saa. Söö rohkem lihtsalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 2:17 p.l. #145525oks
MemberPraegu seis siis selline.
Sain suhteliselt kiiresti 3kg juurde, aga tänu haigusele kaotasin need kohe kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin sõbraga, et võiks trenni teha ( tal kang olemas ) läksime tema poole ja hakkasime kangi rinnalt suruma.
Ning õhtuti ka peale 50+50 kõhulihaseid.
On see mõtekas ? teeb see mulle halba või head ?
märts 13, 2008 at 2:19 p.l. #145526SHOXi
Memberkui nii lõbus on siis ok, aga mingi trenni mõttega ei ole see mõtekas.
märts 13, 2008 at 4:18 p.l. #145543Samakamees
MemberPraegu seis siis selline.Sain suhteliselt kiiresti 3kg juurde, aga tänu haigusele kaotasin need kohe kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin sõbraga, et võiks trenni teha ( tal kang olemas ) läksime tema poole ja hakkasime kangi rinnalt suruma.
Ning õhtuti ka peale 50+50 kõhulihaseid.
On see mõtekas ? teeb see mulle halba või head ?
Palju teil raskusi seal on ?
aprill 6, 2008 at 5:28 p.l. #149034radiohead
MemberKui see sinu vähest kehakaalu lohutab siis, ma ütleks , et ma olen spordipoiss. teen kõvast trenni , söön korralikult , kuid olen ikka väga kõhna
arvan , et küll see keha kaal kunagi ikka tõuseb.
aprill 6, 2008 at 5:37 p.l. #149036vaarikakollane
MemberKui see sinu vähest kehakaalu lohutab siis, ma ütleks , et ma olen spordipoiss. teen kõvast trenni , söön korralikult , kuid olen ikka väga kõhnaarvan , et küll see keha kaal kunagi ikka tõuseb.
sööd sa 4-5x päevas ja koguselt 600g igakord? vot see on normaalne, kui siis ka kaal ei tõuse siis lihtsalt 1kg korraga
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.