Skip to main content

LIIGA SUURED SÄÄREMARJAD

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » LIIGA SUURED SÄÄREMARJAD

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Diamond
    Member

Tere!

Olen hädas oma atleetlikute säärmarjadega! Need pole üldse naiselikud! Oleks need siis ilusad, aga ei! need on väga suured ja üpris lühikesed! Tahaksin neid venitada pikemaks ja peenemaks (PALJU)Need on mul ise tekkinud pm.. teen küll trenni, aga olen need pärinud kindlasti emalt.. MA SOOVIKSIN NEIST RUTTU LAHTI SAADA! ma ten, et see ei juhtu pari päevaga… aga otsustasin, et tänasest hakkan sääremarju venitama iga õhtu paar minutit…. Kui tõhus see on? Ja kas punnis sääremarjad üldse kaovad ära, kuna nad on mul kogu aelu olnud.. Kui pika aja järel peaks tulemus nähtav olema? Kuna tõesti pekist pole mu sääremarjadel märkigi…

TÄNUD!!!!!!!

BRIKI
    Member

Mul on sama probleem. Olen kuulnud aga, et harjutustest ei piisa, on vaja ka kõva dieeti. Ma ei tea kas need jutud on ainult õiged v mitte?

Kunagi olen isegi mõelnud, et äkki saab neid kirurgia vähendada aga siukest oppi vist ei tehtagi.

Savage
    Member

oh kurja, mul just puuduvad sääremarja lihased aga teised lihased on normaalselt arenenud

rainisk
    Member

See võib tõesti probleemiks osutuda, sest sääre peal naljalt ikka palju pekki ei ole, seega paistavad need lihased suhteliselt hästi välja. Op ei ole kindlasti lahendus- kui oled radikaal siis võid jala põlvest maha saagida

PT London
    Member

oh kurja, mul just puuduvad sääremarja lihased aga teised lihased on normaalselt arenenud
    gmaster
    Member

vaesed naisukesed:)!!!

ilusad sääremarjad on esimene asi, mida naisterahval tagantpoolt vaatan

ja kui teil need pole nagu Ronnie Colemanil, siis olge parem rahul sellega, mis on

või tõestage vastupidist fotoga

BRIKI
    Member

Noh mehed ei saa vist naiste muredele eriti pihta. Ütleme siis nii, et minu sääremarjad ei vasta ühiskonnas antud normile, sest miks ma muidu ei leia endale pikasäärega saapaid…

oss
    Member

Range dieet + aeroobne trenn. Kui saad toidust vähem energiat kui keha tarbib, hakkab keha lihast ja rasva lagundama.

Siis kaotad ka muidugi muid ümbermõõte.

undisputed
    Member

Et tuleb hakata õige toiduga lihast vähendama

AlanBStard
    Moderator

Aeroobne trenn annab Poliquini “chubby aerobics instructor”-efekti ehk paneb just lihasekiudude vahele rasva koguma

AlanBStard
    Moderator

Hakka siis korrektselt neid treenima, see geenide jutt on enamjaolt jura!

Huvitav miks see kehaehitus siis perekonnaliini mööda käib

Agnes1h
    Member

Naisena saan aru küll murest. Mul on ka üks tuttav, kel ülakehal sõna otses mõttes vaat, et ribid paistavad aga jalad on see-eest suht jämedad. Ja mingi trenniga ta ka pole minu teada üle pingutanud. Ja ei ole see dieet midagi nii naljalt aidanud, või see mõjus siis ülakehale.

Ma kujutan ette, et siiski saab seda sääremarja saledamaks kui rasva selle pealt kaotada. Kui aga dieet ega trenn ei anna naljalt tulemust, siis võib olla saab mõjutada LPG tselluliidi massaaziga?! Olen sellest mõnes postituses maininud. http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14933 <- loe sealt lingilt. Selle idee on üldine jääkainete ja ainevahetuse kiiruse mõjutamine, kuid kui probleemsemale piirkonnale enam seal massaazis keskenduda, siis ma usun, et ehk on võimalik seda piirkonda enam mõjutada. Olen seda massaazi ise proovinud ja iga kord on see säärele mõjunud salendavalt

peugeot
    Member

vaesed naisukesed:)!!!

ilusad sääremarjad on esimene asi, mida naisterahval tagantpoolt vaatan

ja kui teil need pole nagu Ronnie Colemanil, siis olge parem rahul sellega, mis on

või tõestage vastupidist fotoga

ausalt vä vaatad esimesena sääri? enamus mehi ikka vaatab naistel peput eelkõige ma arvan

gmaster
    Member

ausalt vä vaatad esimesena sääri? enamus mehi ikka vaatab naistel peput eelkõige ma arvan

miniseeliku puhul sääri

pükste puhul loomulikult säärekuju ei näe

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.