Skip to main content

liiga suur vahe ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » liiga suur vahe ?

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    krut949
    Member

ei ole liiga suur vahe, peaasi, et sul näljatunnet pole. Eile õhtul kella kuueses söögikorras sõin palju valku (kanarind 300g), wokitud juurvilju 300g ning tee mis tahad, kell 21.00 ei olnud veel kõht tühi, kell 22.00 ka polnud, kuid sundisin ennast sööma 400 g kohupiima. seega vahe pole liialt suur minu arvates, kui oled korralikult suure söögi sisse ajanud.

tereummikust
    Member

Ei, ma ei mõista, kust te sellise informatsiooni saite, et 2.5h on ideaaljuht? Mille poolest see siis 3-st või 4-st tunnist parem on?

Ei väidagi absoluutselt, et 2,5h vahe oleks mingit pidi ideaal(ne). Ise söön 3-4h tagant ja see sobib mulle väga hästi, sest minu kõhuke tavaliselt sellise aja peale streikima hakkabki, olen samas väga liikuva elustiiliga. :o

(Lisaksin siinkohal veel, et eelmises postitusest väljendasin ennast natuke kehvasti, nimelt 2,5h minu jaoks mingit pidi ideaal ei ole, kui sealt vastupidist välja on lugeda)

Mis ma tahtsin öelda, on see, et 2.5h ei ole mingi ideaaljuht. Kõik oleneb eesmärkidest. Kui eesmärk on süüa päeva jooksul võimalikult palju, siis võib-olla tõesti peab iga paari tunni tagant sööma. Normaalsele inimesele on see küll liig. Küsige, mitu korda päevas Antson või ROtter söövad.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.