Skip to main content

liiga suur vahe ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » liiga suur vahe ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Infinity
    Member

kas on väga suur vahe kui nt söön koolis kell 10.45 lõunat ning kodus söön 14.40? vahel ka 15.40. Pole võimalik varem süüa. on sellest midagi halba?

Jarmo Oberst
    Member

kas on väga suur vahe kui nt söön koolis kell 10.45 lõunat ning kodus söön 14.40? vahel ka 15.40. Pole võimalik varem süüa. on sellest midagi halba?

Sellisel juhul peaks koolis söödav lõuna olema väga toekas ja sisaldama kindlasti ka piisavalt rasva.

Võta toitu kaasa!

MWEchamp
    Member

Ideaaljuhul vist peaks olema kahe toidukorra vahel 2,5 h. 3 tundi on ka hästi, aga üle selle siis peaks jah midagi muutma. Kooli toidu kaasa võtmine on ilmselt kõige lihtsam variant!

Madis232
    Member

joo vähemalt vett siis selle vahe sees, kui süüa vms ei jõua/saa. 4 tunnine paus väga katastrofaalne pole, kuigi koolis pakutav söök on tõesti selline kehvemavõitu,et kauem vastu pidada.

Amarillo
    Member

mul 8h vahe, ikka elan

TerrenCe
    Member

Soovitan ka toitu kaasa võtta.

Mina ei jõua tervet koolipäeva koolitoidust ära elada, siis võtangi kaasa karbi toitu(halvimal korral sisaldab võileibu)

Jarmo Oberst
    Member

Heades gümnaasiumides (Valga Gümnaasium) on tasuta piim (joo kasvõi 15klaasi järjest, keegi ei kobise). Lisaks võimalik osta võileibu singi, juustu, heeringaga. Ma sõin alati heeringa omasid. Lisaks veel kartuli ja makaroni salatid. Võileiva hind 4.- ja suure salati (250g) hind 10.- . Pole üldse paha :o

PumaZ
    Member

4 tundi kannatab ikka ära, ega sa ei ole kulturist, kes jälgib kõike 100% liselt

Seesuhtes, et kui tal selline mure on siis ehk tal kõht on ikka tühi.

lisaks: me kõik tahame ju suured ja vägevad olla :o

tereummikust
    Member

Kool ju kohe praeguseks läbi, aega süüa veel ja enamgi. Kui tööl hakkad käima, on enamus kohtades lõunapaus töö aja sees. Mina isiklikult enda lõunapausi olen jaganud kaheks söögikorraks, nii et saan süüa täpselt kell 8, 12, 15, 18 ja 21 ja enne magamaminekut veel tihti väike snäkk.

Ideaaljuhul vist peaks olema kahe toidukorra vahel 2,5 h. 3 tundi on ka hästi, aga üle selle siis peaks jah midagi muutma. Kooli toidu kaasa võtmine on ilmselt kõige lihtsam variant!

Ja mis siis saab, kui 4 tundi on? Sured ära?

tereummikust
    Member

Ja mis siis saab, kui 4 tundi on? Sured ära?

Nii et sinu puhul eksisteerib siis ainult kaks võimalust, kas ideaaljuhul või surm? Pole ju mõtet norida tühja koha pealt.

Aile
    Member

mul 8h vahe, ikka elan

…aga, mis elu see on! :o

Kui teemasse…siis mingi n2ksi kaasav6tmine on k6ige lihtsam asi siin ilma peal.

Ei, ma ei mõista, kust te sellise informatsiooni saite, et 2.5h on ideaaljuht? Mille poolest see siis 3-st või 4-st tunnist parem on?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.