Liiga lihastes jalad?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Liiga lihastes jalad?
- This topic has 66 replies, 44 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by
valgedpapud.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2009 at 1:53 p.l. #149526
triinkim
MemberNo mul ka küsimus, kui jalalihased on väga tugevad ja kleidikesi ja seelikuid kanda ei saa seetõttu, riivab silma, mida tegema peaks?? lihtsalt nälgima v?
ise kaalun kuskil 60 kg ja tahaksigi nendest krdima jalalihastest lahti saada..nii kole kui naisel tugevad lihased
veebruar 27, 2009 at 2:10 p.l. #149298pumper
MemberNo mul ka küsimus, kui jalalihased on väga tugevad ja kleidikesi ja seelikuid kanda ei saa seetõttu, riivab silma, mida tegema peaks?? lihtsalt nälgima v?ise kaalun kuskil 60 kg ja tahaksigi nendest krdima jalalihastest lahti saada..nii kole kui naisel tugevad lihased
Inetud lihased. Ei ole võimalik. Lihtsalt ei ole võimalik. Selliseid murekesi ei saa olemas olla.
Aga ehk ongi võimalik, näita, millised on koledad. Siis saab nõu ka anda.
veebruar 27, 2009 at 2:11 p.l. #149295Mart Muru
Memberrasvapotsenti ei teagi
veebruar 27, 2009 at 2:13 p.l. #149294belvedere
Member[mhh, iidne teema]
veebruar 27, 2009 at 2:25 p.l. #149292MõmmiLiis
MemberInetud lihased. Ei ole võimalik. Lihtsalt ei ole võimalik. Selliseid murekesi ei saa olemas olla.Aga ehk ongi võimalik, näita, millised on koledad. Siis saab nõu ka anda.
Ihh… no ilu on ju vaataja silmades või maitse üle ei vaielda…. Mu enese puhul ka enamik sõbrannasid hoiab mu jalgu nähes pead kätega kinni (lapsepõlve jalgratta ja jalgpalli armastuse pärand noh). Ja ei saa salata, et eks seelikut kandes mõjuks üldpilt veits transvestiidilikult küll.
veebruar 27, 2009 at 2:28 p.l. #148733Fr3
MemberPALUN, postitage pilte, ma tahaks tõepoolest näha neid koledaid ja mehelikke jalgu. Minule isiklikult meeldivad küll treenitud jalgadega naised, võtab lausa jalust nõrgaks.
veebruar 27, 2009 at 2:28 p.l. #148734Jõukahoolik
MemberÜle 4 aasta vana teema üles kaevatud. Triinkim, oled kindel, et see on ikka lihas?
veebruar 27, 2009 at 2:33 p.l. #148735marjasha
MemberÄkki ikkagi 6 kg üleliigset rasva??? Ja shapingust ja sellega kaasnevast toitumisest on mulle küll mulje jäänud, et tegemist on täieliku piinamisega- enne ja peale trenni ei tohi tükk aega süüa.- hullem kui koonduslaagris.. nii ma olen vähemasti kuulnud päris mitmest allikast
veebruar 27, 2009 at 2:44 p.l. #149182naissfeiss
MemberVäga raske on uskuda, et sul on liiga suured lihased.
Kas näiteks tema omadest suuremad?
http://img49.imageshack.us/img49/8365/1220286407187xq6.jpg
Vaevalt.
Ma arvan, et kõik mehed siin võivad taevani kiita tolle naise jalgu.
Kõige parem oleks näha ka sinust pilte! Teiste kommentaare kuulates võid end vaadata liiga kriitilise pilguga.
veebruar 27, 2009 at 3:54 p.l. #149076Samakamees
MemberVäga raske on uskuda, et sul on liiga suured lihased.Kas näiteks tema omadest suuremad?
Vaevalt.
Kõige parem oleks näha ka sinust pilte! Teiste kommentaare kuulates võid end vaadata liiga kriitilise pilguga.
Nii ilusad jalad…
veebruar 27, 2009 at 4:15 p.l. #149073rainisk
MemberVäga raske on uskuda, et sul on liiga suured lihased.Kas näiteks tema omadest suuremad?
Vaevalt.
Kõik mehed ? Ole nyyd, see on rõvedalt proportsioonist väljas ju :S
veebruar 27, 2009 at 9:08 p.l. #146874PumaZ
MemberKõik mehed ? Ole nyyd, see on rõvedalt proportsioonist väljas ju :S
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sääred on nagu õlekõrred all, ülejäänud keha on selline tavaline.
On jh kuidagi kahtlane sealt altpoolt…
veebruar 28, 2009 at 10:23 e.l. #145932jorsik
MemberNo mul ka küsimus, kui jalalihased on väga tugevad ja kleidikesi ja seelikuid kanda ei saa seetõttu, riivab silma, mida tegema peaks?? lihtsalt nälgima v?ise kaalun kuskil 60 kg ja tahaksigi nendest krdima jalalihastest lahti saada..nii kole kui naisel tugevad lihased
Parem mine käi psühholoogi juures üks tiir…Kust küll tulevad naistel sellised jaburad alaväärsuskompleksid? Kelle silma see riivab, sinu või teiste? On sulle mõni mees öelnud, et sul on rõvedalt mehelikud lihaselised jalad? Kui ei, siis on probleem sinu peas, mitte jalgades. Kui jah, siis paluks pilti
Sellel http://img49.imageshack.us/img49/8365/1220286407187xq6.jpg tibil on uisutaja jalad jah aga esiteks on nad ikkagi minu kui mehe silmadele kenad ja teiseks, lihaste suurus ei ole eriti oluline asi suhtes. Suhe baseerub siiski püsivamatele väärtustele ja kui mõni mees arvab, et sul on liiga suured jalad ja seetõttu sa ei vääri lähemat tutvust, siis good luck ja bon voyage, maailm on suur ja lai ja normaalsemaid inimesi leidub piisavalt, et mitte mingite mölakate peale aega raisata.veebruar 28, 2009 at 1:25 p.l. #144331Xero
Vaevalt.
Photoshopiga tehtud

(Tegelt on proportsioonist küll väheke väljas. Oleks siis ülakeha kah väheke musklis. Mitte et jalgadel midagi viga oleks, jalad on OK )
EDIT: Mul siin turgatas pähe mõte, et see võib olla ka visuaalne efekt. Tal jalad on pööratud väljapoole ja nii tundubki, et jalg on suurem, kui tegelikult näib.
veebruar 28, 2009 at 1:45 p.l. #144333daemonium
MemberMinule isiklikult meeldivad küll treenitud jalgadega naised, võtab lausa jalust nõrgaks.Jalgu tuleb rohkem treenida,
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.