Liiga kiire kaalu kaotus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Liiga kiire kaalu kaotus
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2010 at 9:02 p.l. #265779
MõmmiLiis
MemberMa ei saa aru millest naistel see šokolaadifetiš on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kakaol on muidu kasulikke omadusi küll, aga nende omaduste kasutamiseks peaksite sööma tumedat šokolaadi; mida suurem kakaosisaldus, seda parem (kuni 95% olen näinud).
Ja muidugi ei pea tervet tahvlit korraga sööma. Pidi samamoodi ka veresooni laiendama ja verevarustust parandama.
Kui toitumine korras siis on ka magusaisu vähem:)
Lindtil on isegi 99% kakaosisaldusega šokolaad olemas. See maitseb aga peaaegu et soolaselt…
aprill 20, 2010 at 5:31 e.l. #265788Alfonze
MemberMiks siis mitte juba kakaod segada näiteks kohupiima sisse, saab nn. shokolaadimaitset vähe ja kakao kasulikke omadusi ilma liigse suhkruta. Teen ise nii juba aastaid, kookoshelbeid, kakaod, kaneeli ja piisk kohvikoort maitseta kohupiima sisse ja saab superhea, ning piisavalt kasulikud asjad kõik, omal kohal lihaste insuliinitundlikkuse tõstmine, kiudained, rasvad jne.
aprill 20, 2010 at 11:28 e.l. #100264Kassisilm
MemberMiks siis mitte juba kakaod segada näiteks kohupiima sisse, saab nn. shokolaadimaitset vähe ja kakao kasulikke omadusi ilma liigse suhkruta. Teen ise nii juba aastaid, kookoshelbeid, kakaod, kaneeli ja piisk kohvikoort maitseta kohupiima sisse ja saab superhea, ning piisavalt kasulikud asjad kõik, omal kohal lihaste insuliinitundlikkuse tõstmine, kiudained, rasvad jne.Ma proovin täna ära.. kohupiim ja kakao on kapis olemas, kookoshelbed vist ka
“>Minuga juhtus ime. Ma sõin eile šokolaadi, aga see ei maitsenud mulle üldse. Laupäeval olin sünnipäeval, kus pakuti kooki, see ei maitsenud mulle ka mitte, salamisi ihkasin hoopis soolaseid lavaširulle. šokolaadisõltlane sai oma šokolaadifetišist lahti – ma arvan ka, et see on õpitud. Minu lapsepõlvekodus oli omatehtud ja kodune toit peaagu olematu nähtus. Nüüd ajavad mind kaerahelbed, kohupiim, liha jmt hulluks. Aga kus minu kiire kaalulangus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oli päris offtopic.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2010 at 12:02 p.l. #236210daemonium
MemberMa proovin täna ära.. kohupiim ja kakao on kapis olemas, kookoshelbed vist ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minuga juhtus ime. Ma sõin eile šokolaadi, aga see ei maitsenud mulle üldse. Laupäeval olin sünnipäeval, kus pakuti kooki, see ei maitsenud mulle ka mitte, salamisi ihkasin hoopis soolaseid lavaširulle. šokolaadisõltlane sai oma šokolaadifetišist lahti – ma arvan ka, et see on õpitud. Minu lapsepõlvekodus oli omatehtud ja kodune toit peaagu olematu nähtus. Nüüd ajavad mind kaerahelbed, kohupiim, liha jmt hulluks. Aga kus minu kiire kaalulangus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oli päris offtopic.
“>Ju sa siis sööd … e-ee …
liiga palju …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas varsti on oodata postitust,kus palud abi pekist&sangadest vabanemiseks,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2010 at 12:23 p.l. #236235Kassisilm
MemberMa segan sind kuidagimoodi või? Ma võin väheke tagasi tõmmata ka oma jutuga.
“> Tegelikult mulle meeldib teiste teemadest kasu lõigata, liiga palju tähelepanu minu “pekile ja sangadele” pole üldse meeldiv. Veel enam, kui pole väga seda liigset pekki ja ühtegi sanga, millest teemat teha. Mu eesmärk on tarkust kokku ajada.Tervitaks teemalagatajat ka, kahjuks kasutame teemat jah valel eesmärgil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: ma teen proovi, söön nüüd vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2010 at 1:36 p.l. #236718daemonium
MemberMa segan sind kuidagimoodi või? Ma võin väheke tagasi tõmmata ka oma jutuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult mulle meeldib teiste teemadest kasu lõigata, liiga palju tähelepanu minu “pekile ja sangadele” pole üldse meeldiv. Veel enam, kui pole väga seda liigset pekki ja ühtegi sanga, millest teemat teha. Mu eesmärk on tarkust kokku ajada.
Tervitaks teemalagatajat ka, kahjuks kasutame teemat jah valel eesmärgil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: ma teen proovi, söön nüüd vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjah.
Kui lihtne on ikka naisi mõjutada,
“>aprill 20, 2010 at 1:42 p.l. #236740Kassisilm
MemberMis puudutab naiste söömist või kehakaalu, siis eksole?! Kas see üllatab sind.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meestel on kuidagi väga palju võimu selles osas naiste üle.
aprill 20, 2010 at 3:40 p.l. #240896kuuliks
MemberMis puudutab naiste söömist või kehakaalu, siis eksole?! Kas see üllatab sind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Meestel on kuidagi väga palju võimu selles osas naiste üle.
Meeste kommentaar käib ju naiste pihta valusamalt, kuigi kui ka naine ütleks naisele, et sa oled liiga paks, siis ka see pole meeldiv. Mõni võtab asja nii tõsiselt, et ongi hetke pärast 30 kilone.
aprill 21, 2010 at 12:37 p.l. #242478mammamia
MemberMnjah.Kui lihtne on ikka naisi mõjutada,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni naine, kes ka muidu on kõhn, hakkab samuti kommentaari tõsiselt võtma ja end ülirangelt piitsutama. Nagu moefetiš.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.