tanan teid koiki ja mu pisikene tanab teid ka onne soovid eest ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii nunnut titat pole ma weel nainud :
tanan teid koiki ja mu pisikene tanab teid ka onne soovid eest ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii nunnut titat pole ma weel nainud :
oma laps ikka armsaim ju – õnne minugi poolt! ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sain t2na hommikul kell 3.12 iiri ajaj2rgi isaks syndis tytreke 3,7 kg suur ja tugev nagu issi ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnne…ja vaata,et see viimaseks ei jääks!: ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnnitlused ka minu poolt, loodan südamest, et tütar kasvab ka sama ilusaks kui isa (öeldakse ikka, et tütred pidavat isa moodi olema). Emale ka õnnesoovid!
kuigi ma teid isiklikult ei tea, siis soovin ikka 6nne, sest ise panen megalt j6usaali ja fannan j6usaalikaid ja kulturiste ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>