Tõsta valgusisaldust toidus. Juurviljad, puuviljad, rasva-vaene liha (kala, kana, veis) ja pähklid on päris head märksõnad mida kõrva taha panna. Kodujuust ja rasvavaene kohupiim on head valguallikad. Päris hästi mõikavad isulangetajana rohelised taimed, mida poodides pakutakse. Mulle endale meeldivad kõige enam piparmünt ja oregaano. Eestis aetakse nisujahu ja praetud toduõli liiga palju toiduga sisse, need minimaalseks. Uni korda. Minul aitab kaalus alla võtta väga hästi see, kui ma ca 4…5h enne magamaminekut ei söö. Lähen tavaliselt magama 11-12 vahel

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kohvi ei tasu tööl juua, sellega lihtsalt võimalik rohkem pingutada, et siis õhtul rohkem väsinud olla. Must kange tee on hea alternatiiv.
Hope it helps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma joon küll kohvi mõnuga, teinekord läheb isegi neli tassi päeva peale(vererõhk madal, ilma ei saakski) ja ega tee ju sellessuhtes parem pole, kofeiini sisaldab ikkagi… Sama väsinud olen õhtuks ikka, kui just väga hilja ei joo. ja 3 tundi enne magama minekut söön ka täitsa vabalt veel (sinki, kodujuustu, kana, kala…), muidu oleks hommikuks süda paha, need, kes õhtul ennast näljas hoiavad, tekitavad endale lihtsalt maohaavu
…