Lihasvalu treeningu efektiivsuse indikaator?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Lihasvalu treeningu efektiivsuse indikaator?
- This topic has 24 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2008 at 6:45 p.l. #166281
Savage
MemberMul tavaliselt selg, ring ja triitseps teevad pärast trenni valu, eriti rind, mõnikord kestab valu 4-5 päev, kuigi enne harjutusi vteen soojendust ja venitan ning pärast harjutisi teen venitust.
september 19, 2008 at 7:54 e.l. #166298metal worship
Membermul jäävad alati rind ja triits väga valusaks, kuigi on neid päris kõvasti piinatud ja peaks juba harjunud olema
september 21, 2008 at 5:44 p.l. #166523Chewie
MemberSelline mõõdukas lihasvalu on väga mõnus, eriti kätes ja rinnas, samas kõhtu ja selga olen vaid loetud korrad suutnud selliselt treenida, et hiljem valutaksid. Selle kohta, et lihased saab valutama neid veidi teisiti koormates, on mul värske kogemus olemas – sai ostetud eile omale külmkapp ja kuna ei viitsinud oodata kuni poes transamehed vabanevad aitasin ise külmkappi lohistada läbi müügisaali. selg ees lohistades oli see olemuselt veidi päkkadeletõusu harjutuse moodi, ning kuigi trennis saab ikka ka säärtele harjutusi tehtud on täna iga astutud samm tõsine eneseületus. Peale naise tehtud massaaši läks veidi paremaks. Homme hommikul trennis teen sääri rohkemate korduste ja veidi väiksema raskusega, siis on see valu õhtuks unustatud.
september 22, 2008 at 11:45 e.l. #166580Sarge
MemberKäisin eile jõusaalis üle 6 kuu or sth. Tegin rinda ja 4×20 kõhtu. Nii mõnus on olla… Lihasvalu meeldib mulle. Kohe pärast trenni tundsin, et korralik trenn sai tehtud. Täna sai kehalises 42 m oda ka visatud, kuigi lihased piimhapet täis. Mul eriti ei mõju see ega takista, just naudin.
Samas, kehalises tegin kaks harjutust biitsale kolm nädalat tagasi vist. Siis biits valutas 2 nädalat… see oli kahtlane ja polnud üldse mõnus, kätt ei saanud sirgu panna.
september 22, 2008 at 12:13 p.l. #166584Goleteral
MemberOlen alati olnud arvamusel et kui teha intensiivselt trenni ja korralikult taastuda(Selle alla läheb siis enamasti korralik treeningu järgne toitumine ja magamine) siis ei ‘tohiks’ lihasvalu olla..
Aga jah, endal on peamisteks valuallikateks rind ja jalad, samas teen neid tiba intensiivsemalt kui teisi lihaseid..
september 22, 2008 at 12:50 p.l. #159431jrx
MemberTäna sai kehalises 42 m oda ka visatud, kuigi lihased piimhapet täis.ei ole.
september 22, 2008 at 2:42 p.l. #166612Sarge
MemberMis siis ?
september 22, 2008 at 4:24 p.l. #166629ROtter
Memberseptember 22, 2008 at 6:53 p.l. #166673Sarge
MemberMillest siis valu on tingitud ?
september 22, 2008 at 8:35 p.l. #166691Capricorn
MemberLihasrakkude mikrorebenditest. Trenn nö. lõhkus lihaseid.
Üle pika aja trenni minne, peab esimesed korrad natuke rahulikumalt võtma. 2 nädalat ja isegi 1 nädal kestev valu ei ole normaalne, siis ei ole enam tegemist MIKROrebestusega, vaid võid lihast vigastada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.