lihastoonuse tõstmine ilma lisaraskusteta
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » lihastoonuse tõstmine ilma lisaraskusteta
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
Iffkin.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2009 at 8:04 e.l. #17871
Iffkin
MemberKas keegi on kuulnud või on ise katsetanud lihastoonuse tõstmist ilma raskusi kasutamata,vastavalt järgnevale jutule. Pean silmas isegi mitte näiteks kätekõverduste tegemist nii, et raskuseks on omaenda kehakaal või hoopis biitsepsi treenimisel üritad ühte kätt kõverdada, samas teisega vastu surudes. Mõte pigem selles, et pingutad lihaseid eraldi nagu näiteks võistlustel poseerimisel või siis imiteerides tavapäraseid harjutusi pinguldad lihaseid, aga ilma raskusteta ja teeks seda samuti sarnasel hulgal kordusi ja seeriaid nagu tavapärasel treeningul. Huvi tekkis, et kui efektiivne selline meetod võiks olla.
august 5, 2009 at 8:10 e.l. #211237LB
MemberMa olen selles ekstreemmuutuste saatest näinud, et kasutatakse lihtsalt kummilinti vms, sest lihas arenebki tööd tehes, või täpsemini vastupanu osutades vms.
august 5, 2009 at 8:17 e.l. #211241kimmel
Memberpäris haige..ma arvan et esimsed kaks päeva ja tüütab ära:D
august 5, 2009 at 8:20 e.l. #211242vaaagu
MemberVõib ära tüüdata jah , aga kui oled niivõrd kõva vend , siis on võimalik kõik lihasgrupid läbi töödata ,niiet raskusi ei kasuta… Hea asi on selle juures ,et jõuvahekorda(raskust) saad muuta enda tunde järgi.
august 5, 2009 at 8:25 e.l. #211243MEE
Memberkui sa oled keharaskuse trennidest huvitatud, siis julgek soovitada ühte Beachbody väljalaset nimega Insanity. Raskuste olemasolu ei eelda, kõik käib oma keharaskusega.
august 5, 2009 at 9:43 e.l. #211270Iffkin
Memberma pidasin silmas siiski mitte abivahendite nagu lindid jms ja ka mitte oma kehakaalu kasutamist. Biitsepsitreeningu näiteks postitan lingi
august 5, 2009 at 11:09 e.l. #211307LB
Memberma pidasin silmas siiski mitte abivahendite nagu lindid jms ja ka mitte oma kehakaalu kasutamist. Biitsepsitreeningu näiteks postitan lingiÄgedad käed küll, aga ta ju ei treeninud neid. Ta lihtsalt liigutas ja biitseps liikus, lihtsalt ta biitseps oli nii suur et oli näha, kuidas lihas kokku tõmbus.Biitsepsit arendab kõige paremini ilma varustuse ja asjadeta ikkagi lõuatõmme, proovisin täna ka seda ” teise käega kinni hoidmist ” käsivarre treeningus ja mina küll mingit efekti sellega ei saavutanud.Miks sa üldse täiesti ilma varustuseta muidu treenida tahad üldse ?
august 5, 2009 at 11:28 e.l. #211312matti
Memberma pidasin silmas siiski mitte abivahendite nagu lindid jms ja ka mitte oma kehakaalu kasutamist. Biitsepsitreeningu näiteks postitan lingiEi ole mõtet ennast petta, tõsist tulemust nii es saavuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2009 at 11:29 e.l. #211313-TANK-
MemberJaan Talts treenis sõjaväes staatiliselt.
N. uksepiitu laiali surudes jne.
august 5, 2009 at 11:29 e.l. #211314Iffkin
MemberKindlasti mitte, et antud videos persoon oma käed selliseks ilma raskuste tõstmiseta sai:) Sealt on näha ainult idee, mida ma mõtlesin. Liigutuse lõppfaasis on lihas kontrahheerunud ja ta teeb seda siiski pingutusega, mitte ei liiguta kätt niisama edasi-tagasi. Seda ma nuputangi, et kas selline nö. “kuivalt pumpamine” võiks ka lihast kasvatada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.