Lihastele vastuvõetamatu kohupiim.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lihastele vastuvõetamatu kohupiim.
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2008 at 7:15 p.l. #151798
Capricorn
MemberLiha ja muna (ka kala) on ka valguallikana vaja, pole mõtet nii palju kohupiima näost sisse ajada. Ja valgu kogustega üle ka ei maksa pingutada. “Lõhnab” selle järele, et teemaalgatajal oleks hoopis toitumiskava vaja tellida, ei ole ju mõtet suvaliselt hakata eksperimenteerima kui on inimesi, kes juba teavad kuidas asjad käivad.
aprill 24, 2008 at 7:35 p.l. #151800Aile
MemberNäonahk on praegu küll üsna hea korras. Kui välja arvata see, et üldiselt kaldun ma vistrikutele ja ennetan neid hetkel ühe aknevastase salviga.Tõenäoliselt siis tänu sellele salvile ongi nägu puhas. Aga muidu värv on täitsa okei ja ega keha teistes piirkondadeski nahal midagi viga pole.
Seedimisega on nii, et iga päev korra käin. Mõnikord jääb ka päev vahele. Ebamugavustunnet küll ei tunne.
Nõuandeid?
aprill 25, 2008 at 12:00 p.l. #1518705ander
MemberKüsiks veel, et…
Vesi söömise ajal üldiselt aeglustab seedimist, sest maohappe mõju langeb. Piim sisaldab ka üle 85% vett.
…kas pool liitrit piima või keefirit söögikorra ajal mõjuvad ka seedimisele kuidagi aeglustavalt?
aprill 25, 2008 at 12:07 p.l. #151871matti
MemberMina sain toitumise korda nädal tagasi olin ma 80,8 kg nüüd 24,04,08 olen 84 kg
ja puhtalt söögiga !!! ja jooksen üle päeviti !Nädal aega tagasi oli 80,nüüd 84,ja arvad,et ainult söögiga??

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab sul alles suur magu siis olema,et sellist toidukogust mahutab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2008 at 3:30 p.l. #151891Aile
MemberKüsiks veel, et…Vesi söömise ajal üldiselt aeglustab seedimist, sest maohappe mõju langeb. Piim sisaldab ka üle 85% vett.
…kas pool liitrit piima või keefirit söögikorra ajal mõjuvad ka seedimisele kuidagi aeglustavalt?
Piim, keefir jne ei ole joogid, mida juua s88gi k6rvale.
S88gi k6rvale sobib vesi (6-8 kl p2evas loetakse naiste normiks…).
See maohappe lahustumise ja seedimise aeglustumise jutt on ysna tuttav(iganenud ma ytleks). Kahjuks…nii palju, kui on teadlasi, kipub olema ka arusaamasid. Mulle tundub see aga habemega naljana.
1/3 toiduhulgast peaks olema vesi MIS AITAB SUL SEDA TOITU SEEDIDA.
aprill 25, 2008 at 3:36 p.l. #1518925ander
MemberPiim, keefir jne ei ole joogid, mida juua s88gi k6rvale.S88gi k6rvale sobib vesi (6-8 kl p2evas loetakse naiste normiks…).
See maohappe lahustumise ja seedimise aeglustumise jutt on ysna tuttav(iganenud ma ytleks). Kahjuks…nii palju, kui on teadlasi, kipub olema ka arusaamasid. Mulle tundub see aga habemega naljana.
1/3 toiduhulgast peaks olema vesi MIS AITAB SUL SEDA TOITU SEEDIDA.
Mis teeb piima ja keefiri ebasobivaks? Kas nende miinus on seotud nende aeglase seedimisega, mis on tingitud valkude,süsivesikute ja rasvadele kuluvatest erinevatest fermentidest?
aprill 25, 2008 at 6:16 p.l. #151915Aile
MemberMis teeb piima ja keefiri ebasobivaks? Kas nende miinus on seotud nende aeglase seedimisega, mis on tingitud valkude,süsivesikute ja rasvadele kuluvatest erinevatest fermentidest?Kui sa s88d ainult rohelist salatit v6i tomatit..siis palun v2ga joo piima v6i s88 juustu jne.
Igap2evaselt ma aga ei soovita liha+piim jne.
aprill 29, 2008 at 2:32 p.l. #152340maximus89
Memberkaltsium takistab lihas sisalduva raua omastamist, sellepärast ei soovitatagi liha kõrvale piima juua, aga keefiriga minuteada seda probleemi ei olnud?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.