lihastekasvu piir?
- This topic has 25 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Undionu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2009 at 5:37 e.l. #227164
Beljo
Membertoohoh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ma pean küll kiirustama hakkama. ühe aastaga ainult mingi paar kilo juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 9:38 e.l. #227245Alger025
MemberSama küsimus on tekkinud ka kergejõustikus (Usain Bolt), kus võib samamoodi küsida, kus on inimvõimete piir ?
oktoober 14, 2009 at 9:50 e.l. #227253Alexander Andrusenko
ModeratorUskuge või mitte aga see looduslik piir tuleb ette 3 aastaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei räägi seda, et enam ei arene aga see on nii vaevaline. Koos korraliku toitumise, treeningu ja puhkusega võid saada esimesel aastal juurde keskmiselt 5-8 kilo lihast, teisel aastal 3-5, kolmandal 2-3 ja edasi 1 kilo aastas.Huvitav. Mul on treeningstaaži ikka palju rohkem kui 3 aastat, aga viimastel aastatel on lihasmassi kasv olnud märgatav (mitte aeglasem kui eelnevatel aastatel). Kui ma endale rohkem sööki lubaks, oleks see kasv veel oluliselt kiirem, aga ma olen sunnitud seda piirama. Ma ei oska öelda, palju seda täpselt kilodes juurde on tulnud, aga visuaalne pilt on küll muutunud. Ei tea, kas see on mingi individuaalne eripära mul äkki.
Keelatud aineid ei ole kunagi kasutanud.
oktoober 14, 2009 at 9:54 e.l. #227254rinaldo
MemberHuvitav. Mul on treeningstaaži ikka palju rohkem kui 3 aastat, aga viimastel aastatel on lihasmassi kasv olnud märgatav (mitte aeglasem kui eelnevatel aastatel). Kui ma endale rohkem sööki lubaks, oleks see kasv veel oluliselt kiirem, aga ma olen sunnitud seda piirama. Ma ei oska öelda, palju seda täpselt kilodes juurde on tulnud, aga visuaalne pilt on küll muutunud. Ei tea, kas see on mingi individuaalne eripära mul äkki.Keelatud aineid ei ole kunagi kasutanud.
See viib mind sellise mõtteni, et kui kiiresti keskmine jõutõstja end “kinni tõmbab”?
oktoober 14, 2009 at 9:56 e.l. #227255Alexander Andrusenko
ModeratorKinni tõmbab jõu või lihasmassi poolest?
Peab mainima, et 3-sed seeriad mul lihasmassi eriti kasvama ei pane. Aga nii, kui kordusi tõstan, hakkab kohe massi tulema.
oktoober 14, 2009 at 10:07 e.l. #227259rinaldo
MemberKinni tõmbab jõu või lihasmassi poolest?Peab mainima, et 3-sed seeriad mul lihasmassi eriti kasvama ei pane. Aga nii, kui kordusi tõstan, hakkab kohe massi tulema.
Mõtlen ikka põhitõstete 1 kordusmaksimumi suurenemist. Millal tuleb ette piir, kust pressid oma viimaseid kilogramme ühe aastaga?
oktoober 14, 2009 at 10:13 e.l. #227260Alexander Andrusenko
ModeratorMõtlen ikka põhitõstete 1 kordusmaksimumi suurenemist. Millal tuleb ette piir, kust pressid oma viimaseid kilogramme ühe aastaga?Hmm. Ma ausalt öeldes väga ei usu, et vähegi inimlike raskuste juures selline asi esineb õige treeningu korral. Võib-olla 250kg+ juures tõesti on nii, seda ma ei oska öelda. Tihti räägitakse, et 150kg juures on surumise kasv oluliselt aeglasem, sellele ma väidaks küll vastu. Ma sain 160–>175kg kasvu üsnagi hüppeliselt. Kõik on treeningus kinni, õige treeninguga ei tohiks mingeid arengupeetusi üldse tulla minu arvates.
oktoober 14, 2009 at 10:21 e.l. #227262Alger025
MemberOlles ise alles madalamatel raskustel, on 80 kilogrammilt 110 kilogrammini küll suhteliselt kiire arenguga tulnud.
oktoober 14, 2009 at 10:37 e.l. #227272rinaldo
MemberHmm. Ma ausalt öeldes väga ei usu, et vähegi inimlike raskuste juures selline asi esineb õige treeningu korral. Võib-olla 250kg+ juures tõesti on nii, seda ma ei oska öelda. Tihti räägitakse, et 150kg juures on surumise kasv oluliselt aeglasem, sellele ma väidaks küll vastu. Ma sain 160–>175kg kasvu üsnagi hüppeliselt. Kõik on treeningus kinni, õige treeninguga ei tohiks mingeid arengupeetusi üldse tulla minu arvates.Nii.. Morozov ütles, et lihasmassi kasvatamise piir tuleb ette oma 3 aastaga. Sina, alessandro, väidad, et jõu poolelt praktiliselt ei tulegi jõutõstmises piiri ette. Küsimus selline, et kas jõutõstmises võib 1KM suurenemise kirjutada närvisüsteemi, tehnika täiustumise või lihasmassi suurenemise arvele? Või on täie rauaga mängus kõik kolm?
oktoober 14, 2009 at 11:24 e.l. #227286Samakamees
MemberHmm. Ma ausalt öeldes väga ei usu, et vähegi inimlike raskuste juures selline asi esineb õige treeningu korral. Võib-olla 250kg+ juures tõesti on nii, seda ma ei oska öelda. Tihti räägitakse, et 150kg juures on surumise kasv oluliselt aeglasem, sellele ma väidaks küll vastu. Ma sain 160–>175kg kasvu üsnagi hüppeliselt. Kõik on treeningus kinni, õige treeninguga ei tohiks mingeid arengupeetusi üldse tulla minu arvates.Samas võib ka tehnika areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik ei pruugi jõu pealt tullaoktoober 14, 2009 at 11:57 e.l. #227291Undionu
MemberMa täitsa usun, et suhteliselt kiire lihaskasvu piir võib ette tulla nii kolme aastaga, aga seda ainult juhul, kui treening, taastumine ja toitumine on kogu aja ideaalilähedaselt korraldatud. Kui asja “poole teraga” teha, siis areng aeglasem ja toimub ka pikemaajaliselt.
Kui peaks loto peavõidu saama, siis oleks nõus seda 3 a eksperimenti proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.