Lihaste vähendamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Lihaste vähendamine
- This topic has 36 replies, 18 voices, and was last updated 16 years tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 9:08 e.l. #248292
rinaldo
MemberLoomulikult on võimalik vähendada. Kui on selline imelik soov, siis mina langetaks kaloraaži võimalikult madalale, et põleks rasv+lihas. Ma ei kujutagi ette kui kiire see kaalulangus olema saab ja kas see asi ka töötab, või jookseb kaalu langus kohe kinni. Igatahes üle 2kg oleks see kaalulangus kuus. Kui tahad rasvapõletuseta lihaseid vähendada, siis tõmba menüüst valke vähemaks ja asi peaks toimima. Kui tahad aga rasva ja lihast põletada, siis võiks valke ka parajalt menüüs olla. Võib-olla isegi 2g keha kg kohta.
jaanuar 9, 2010 at 9:09 e.l. #248293Jarmo Oberst
MemberMa ei ole saanud siiani ainustki vastust oma küsimusele.Pole vaja taga ajada, kas mul ikka on lihased või mitte – see on mulle teada et on ja ma ei hakka selleks siia enda jalgadest pilte panema:DSeega ootan endiselt vastust küsimisele:kas on võimalik lihaseid vähendada?
Sa rääkisid, et tegid paar aastat sellist tantsu trenni mis kasvatas sulle sellised jalad. Nüüd sa enam sellist trenni ei tee, vaid tegeled tervise jooksu ja showtantsuga. Üldiselt peaksid su lihased siis ju koguaeg väiksemaks muutuma, sest toome näiteks Ott Kiivikase. Kui mees enam kaks aastat jõusaali ei tee, kas siis Ott on ikka sama suur ? Ilmselt mitte!
Kas sa tahad väita, et kahe aasta jooksul pole jalad üldse väiksemaks muutunud ?
Teine variant(mis mulle tundub tõenäolisemana), et sa kujutad endale probleemi ette.
jaanuar 9, 2010 at 9:33 e.l. #248300Wire
MemberMa võiks päriselt su jalad üle vaadata, kui sobib
jaanuar 9, 2010 at 10:00 e.l. #248310emmimees
MemberKui hakkad valke madalamaks tümbama, jäävad väiksemaks kõik sinu lihased. Tegelikult on nii ikka, et lihase suurus on võrdeline neile antava koormusega ja kui sa seda rasket tantsutrenni enam ei tee, siis nad muutuvad ise väiksemaks. Või kui sa arvad, et ei muutu, siis sul on paranoia sellega. Mine heida siis kaheks kuuks voodisse pikali ja näed, kuidas imeväel lihased ära kaovad, muud võimalust siin pole “ainult jalgade lihaseid vähendada”
jaanuar 9, 2010 at 11:00 e.l. #248320matroxx
Memberilmelt on lugu nii,et mitte jalad ei ole suured vaid ülakeha on liiga pisike.tekib lihtsalt selline kontrast,et jalad ehk liiga pakud.
jaanuar 9, 2010 at 11:03 e.l. #248321daemonium
Memberilmelt on lugu nii,et mitte jalad ei ole suured vaid ülakeha on liiga pisike.tekib lihtsalt selline kontrast,et jalad ehk liiga pakud.e-ee …
kas keegi isegi teoreetiliselt kujutab ette,kuidas vähendada anlt mingit kindlat lihasgruppi;kuidas see küll võiks välja näha?
jaanuar 9, 2010 at 11:36 e.l. #248322Lev
MemberOk, kui ise pilti ei lisa siis lisan ühe näiteks.
Kui sul SELLISED jalad nagu sel naisel pildil, siis vb mõistan sind veel. Kui mitte siis kujutad endale ette või oled lihstalt suure kondiga.
jaanuar 9, 2010 at 11:44 e.l. #248323MargoL
MemberOk, kui ise pilti ei lisa siis lisan ühe näiteks.Kui sul SELLISED jalad nagu sel naisel pildil, siis vb mõistan sind veel. Kui mitte siis kujutad endale ette või oled lihstalt suure kondiga.
ee…. ma ei saa nüüd aru,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellel sinu antud lingil oleval naisel on küll väga ilusad jalad, ülearustest lihastest ei saa siinkohal juttugi olla. Ma lootsin ikka näha mingid pro. kulturistist kollnaist
jaanuar 9, 2010 at 11:56 e.l. #248328emmimees
MemberLev armastab kondiseid naisi vist
jaanuar 9, 2010 at 12:02 p.l. #248332Lev
Memberee…. ma ei saa nüüd aru,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellel sinu antud lingil oleval naisel on küll väga ilusad jalad, ülearustest lihastest ei saa siinkohal juttugi olla. Ma lootsin ikka näha mingid pro. kulturistist kollnaist 
Loe teemat enne, kui pläkutama hakkad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Jutt käib siis showtantsust ja showtantsus on enamasti kõhnemad tüdrukud( mitte kondised, kuid siledamad ja natuke kõhnemad).
jaanuar 9, 2010 at 12:04 p.l. #248334timo116
jaanuar 9, 2010 at 12:08 p.l. #248335Lev
jaanuar 9, 2010 at 12:09 p.l. #248336Lev
MemberSulle meeldivad naised kes sinust tihemini habet ajavad?OWNED
jaanuar 9, 2010 at 12:09 p.l. #248337emmimees
MemberKas sa usud, et eespool kujutaud pildil olev naine ajab habet või sööb steroide? Need jalad on täiesti tavalised ilusad naise, kes kes käib jõusaalis, jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: vot see on rõve
: http://i.b5z.net/i/u/230085/i/LIsa_Aukland…o_Model_ezr.jpgjaanuar 9, 2010 at 12:12 p.l. #248338Lev
MemberKas sa usud, et eespool kujutaud pildil olev naine ajab habet või sööb steroide? Need jalad on täiesti tavalised ilusad naise, kes kes käib jõusaalis, jalad
Mõnel naised on sellised jalad ja nägu väga kena aga pildil olev naine on küll mehise lõuaga aga seda, kas ta habet ajab seda ei oska arvata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.