Lihaste vähendamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Lihaste vähendamine
- This topic has 36 replies, 18 voices, and was last updated 16 years tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2010 at 11:47 e.l. #20972
Ketlin
MemberMinul on vist sportlaste jaoks ebatavaline mure – soovin vähendada oma jala lihaseid, just nimelt reielihaseid.Kas see on üldse võimalik ja kuidas?
Täpsemalt siis, käisin neli aastat sellises tantsutrennis, kus sai tugevalt treenitud jala lihaseid.Nüüdseks on selles trennist loobumisest möödas paar aastat, tegelen tervisejooksuga ja tantsin showtantsu.Soovin et mul oleksid saledamad jalad, mitte nii lihaselised, vaid lihtsalt trimmis.Sellist trenni, mis mulle need lihased kasvatas, enam ei tee ja venitan (eriti jalgu) alati peale trenni.Mida ma saaksin veel teha?
Tänan ette vastuste eest!
jaanuar 6, 2010 at 11:55 e.l. #247496Anonüümne
GuestMinul on vist sportlaste jaoks ebatavaline mure – soovin vähendada oma jala lihaseid, just nimelt reielihaseid.Kas see on üldse võimalik ja kuidas?Täpsemalt siis, käisin neli aastat sellises tantsutrennis, kus sai tugevalt treenitud jala lihaseid.Nüüdseks on selles trennist loobumisest möödas paar aastat, tegelen tervisejooksuga ja tantsin showtantsu.Soovin et mul oleksid saledamad jalad, mitte nii lihaselised, vaid lihtsalt trimmis.Sellist trenni, mis mulle need lihased kasvatas, enam ei tee ja venitan (eriti jalgu) alati peale trenni.Mida ma saaksin veel teha?
Tänan ette vastuste eest!
Eriti ei usu, et sul tantsimisega mingid erilised suured jalalihased tulnud on…äkki on hoopis rasvakiht peal.
jaanuar 6, 2010 at 11:58 e.l. #247497emmimees
MemberKui sa arvad, et reied on suured, siis treeni sääri rohkem, et oleks proprtsionaalsed. Aga üldiselt ma ei usu, et sul nad nii suured on, eeldusel, et oled naisterahvas. Ehk tõesti rasv hoopis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Ära LIHASEID küll karda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 12:14 p.l. #247499Wire
MemberSry, et niiviisi küsin aga kas pilti ei saaks?
Kui rasva peal pole ja tantsimisest trimmis ja lihaselised siis on nad ilusad jalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstja jalad sul ju olla ei saa tantsimisest, kui sa just 200kg õlgadel tantsu ei löönud pidevalt.
jaanuar 6, 2010 at 1:05 p.l. #247508Rookie21
MemberMuidugi võiks pilti näidata ja soovitatavalt ikka paljaste jalgadega mitte teksadega:D
jaanuar 6, 2010 at 1:31 p.l. #247517big poppa pump
MemberPilti jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle järgi saame öelda.
jaanuar 6, 2010 at 1:33 p.l. #247518PulseR
MemberMul aitas paar aastat tagasi väga hästi jalgade suurust vähendada jooksmine (õige toitumisega).Aga see jalgade suuruse vähendamine toimus eelkõige rasva arvelt.
Samas kui üldiselt vaadata jooksjaid (pikamaa), siis nende jalad just lihaselisusega silma ei paista. Pigem on peenemapoolsemad ja väga väikese rasvaprotsendiga. Kui võrrelda pikamaajooksjaid ja tantsijaid pelgalt väljanägemise arvelt, siis võib öelda küll, et tantsijate jalad on suuremad.
Ehk siis minu soovitus oleks toitumine korrastada ja oma harrastusjooksuga aktiivsemalt tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 2:00 p.l. #247525daemonium
MemberJah.Siin ilma pildita kohe üldse ei saa.
Kui tulevad pildid,tulevad ka voorumispetside targad ja asjatundlikud arvamused,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 9:55 p.l. #247666Stardust
MemberAlles siin oli üks neiu, kes hädaldas, et tal on liiga jämedad ja lihaselised jalad, selle peale paluti samuti pilt letti lüüa. Ja kui ta seda tegi – ohohhoo. Mina imetlesin küll tükk aega.
Tahaks veel samasugust positiivset kogemust.
jaanuar 8, 2010 at 8:16 e.l. #248026Ketlin
MemberKäisin suvel spets kaalu peal (nii tõhusat väidetavalt pole Eestis saadagi?), mis ütles et minu rasvaprotsent on alla miinimumi arvestades minu pikkust jms, see eest aga oli füüsilisuse tüüp (mis tähendab, kas kondine, rasvunud, lihaseline vms) kõige tugevam – “väga tugevate lihastega”.Seega ei tohiks rasv olla.Ega nad ei olegi nii väga hirmus suured, aga sooviks ikka kõhnemaid graatsilisi jalgu;)
jaanuar 8, 2010 at 8:20 e.l. #248027matti
MemberPane pilt ülesse, las kolleegium otsustab, kas on liiga lihaselised või mitte
jaanuar 8, 2010 at 9:03 e.l. #248037Arx07
MemberAlles siin oli üks neiu, kes hädaldas, et tal on liiga jämedad ja lihaselised jalad, selle peale paluti samuti pilt letti lüüa. Ja kui ta seda tegi – ohohhoo. Mina imetlesin küll tükk aega.Tahaks veel samasugust positiivset kogemust.
Täpselt sama asi tuli mullegi meelde, täiega kenad jalad olid
jaanuar 8, 2010 at 9:40 e.l. #248056emmimees
MemberKui enda oma ei julge panna, siis otsi netist sinuga sarnane pilt ..kuigi kardan, et otsid alateadlikult suuremate jalgadega pildi siis, kui sul endal on…
jaanuar 8, 2010 at 9:44 e.l. #248061Jarmo Oberst
MemberIlmselt pole ka probleem nii suur kui ta endast pilti siia pane. Kui soovid reaalselt abi siis teeksid ju kõik ise selleks, et abi saada
jaanuar 9, 2010 at 8:59 e.l. #248289Ketlin
MemberMa ei ole saanud siiani ainustki vastust oma küsimusele.Pole vaja taga ajada, kas mul ikka on lihased või mitte – see on mulle teada et on ja ma ei hakka selleks siia enda jalgadest pilte panema:D
Seega ootan endiselt vastust küsimisele:kas on võimalik lihaseid vähendada?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.