Skip to main content

Lihaste taastumine

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lihaste taastumine

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Archangel1
    Member

Tervist.Mul on selline kusimus v6i kui tahade kusitlus.Kes mida kasutab peale toitu ja toidulisandeid,mis taastub lihaseid kiiremini.Ise kain 1 kord nadalas saunas ja nuud hakkasin 1 kord nadalas massazil kaima.Planeerin hakkata solaariumis kaima et vistrikud kaox.M6tlesin et hakkan kah keha raseerima aga kas on m6tted kui v6istlustel ei kai v6i vahemalt jargmised paar aastat ei planeeri.Kes oskab mind aidata?

bumer325i
    Member

sex- siis tuleb korralik uni, puhkab ilusti välja ennast

Archangel1
    Member

mõnes mõttes on scippyl õigeus, paljud ei vaevu mõtlemagi muidu. mõned ei saa aru tekstist jne…
    bumer325i
    Member

ei saa aru siis valju teemast aga ei,iga poisike tahab vistata oma 5 koopikat teemasse ja naidata oma IA.Kas peale sexi veel midagi oskad soovitada?

muidu kui unega probleeme siis veel õhtuti süsivesikuid, pidi tegema väsinumaks ja tagama parema une

ROtter
    Member
    Erts
    Member

Oma vistrikute pärast mine nahaarsti juurde kirjutab rohud peale mõnda aega on asi korras. Ei ole mõtet oma nahka retsida seal solaaariumis.

Archangel1
    Member

Oma vistrikute pärast mine nahaarsti juurde kirjutab rohud peale mõnda aega on asi korras. Ei ole mõtet oma nahka retsida seal solaaariumis.

oki proovin nii teha.

vaher
    Member
    joey
    Member

Tervist.Mul on selline kusimus v6i kui tahade kusitlus.Kes mida kasutab peale toitu ja toidulisandeid,mis taastub lihaseid kiiremini.Ise kain 1 kord nadalas saunas ja nuud hakkasin 1 kord nadalas massazil kaima.Planeerin hakkata solaariumis kaima et vistrikud kaox.M6tlesin et hakkan kah keha raseerima aga kas on m6tted kui v6istlustel ei kai v6i vahemalt jargmised paar aastat ei planeeri.Kes oskab mind aidata?

Mis jaoks sa keha raseerid. Suht mõttetu ju kui ei võistle, las karv kasvab. Kui ma võistlema läheks, ei kujuta ettegi, et peaks oma karvast säärt raseerima. Jätan vist vahele.

Eks ta harjumise asi ole, paljud mehed raseerivad ka offseasonil, et vormi ikka 100%lise põhjalikkusega jälgida…..ja mida regulaarsemalt raseerid, seda paremini nahk sellega harjub- ei ole vaja enne võislusi nahaärritustega jamada

Archangel1
    Member

Mul ei ole aknet vaid on paar vistrikuid biitsepsi peal mis ei ole eriti ilus

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.