Skip to main content

lihaste reljeefsus!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » lihaste reljeefsus!

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Korduste arv võiks olla vahemikus 12 – 15 ja puhkepausid 30 sek.Alla selle puhkepausid ei ole põhjendatud,kuna siis saavutatakse lihaste kiire kurnatus ja pole võimalik täiskoormusel edasi treenida.

joey
    Member

aga kas mitte kõrgete seeriatega liiga palju lihast ei kaota? sest kuna kui niigi võetakse rasva vähemaks, ollakse dieedil, siis lihast kasvatada ei saa, sest kalorid ei ole plussis ja ülejääki ei jää. kui nüüd veel teha kõrgete kordustega seeriaid, siis tapab ju nii palju lihast trenni ajal. oleks äkki targem teha madalaid seeriaid, nii 3-5 kordust, sellest taastub lihas kiiresti ja pole katabolismi nii palju. siis võiks teha veel isoleeritu harjutusi, need annavad rohkem reljeefi ja kui võtad üldse rasva maha, siis ongi lihas reljeefne kuna maha võtmisel kaotad nii või teisiti natuke lihast, mis muudab selle reljeefsemaks.

lihtsalt hakkasin mõtlema ükskord nende korduste üle. minu loogika järgi töötaks asi niimoodi, kuid keegi targem võiks õelda oma arvamuse sellest. et olen ma täitsa puusse pannud äkki??? :???:”>

ROtter
    Member

aga kas mitte kõrgete seeriatega liiga palju lihast ei kaota? sest kuna kui niigi võetakse rasva vähemaks, ollakse dieedil, siis lihast kasvatada ei saa, sest kalorid ei ole plussis ja ülejääki ei jää. kui nüüd veel teha kõrgete kordustega seeriaid, siis tapab ju nii palju lihast trenni ajal. oleks äkki targem teha madalaid seeriaid, nii 3-5 kordust, sellest taastub lihas kiiresti ja pole katabolismi nii palju. siis võiks teha veel isoleeritu harjutusi, need annavad rohkem reljeefi ja kui võtad üldse rasva maha, siis ongi lihas reljeefne kuna maha võtmisel kaotad nii või teisiti natuke lihast, mis muudab selle reljeefsemaks.

lihtsalt hakkasin mõtlema ükskord nende korduste üle. minu loogika järgi töötaks asi niimoodi, kuid keegi targem võiks õelda oma arvamuse sellest. et olen ma täitsa puusse pannud äkki??? :???:”>

Kahte head asja korraga ei saa treenida,sellepärast jaotataksegi treeningperiood etappideks.

kriskoixx
    Member

Barbelliga nõus. Kui keha on niigi energiadefitsiidis, siis pole mõtet pikki seeriaid lühikeste puhkepausidega teha. Mida lühem seeria teha, seda suuremat raskust saab kasutada ja seda rohkem säilib lihasmass. Aga tehakse nii ja naapidi, nii et võta sa kinni. Aga kulturismis põhimõtteliselt ju puuduvad sõnad õige ja vale (va. vb. harjutuste tehnikal), nii et tuleb leida see meetod, mis töötab just Sulle.

Mr.O seletus teemale > http://www.flexonline.com/train/17

valat
    Member

Korduste arv võiks olla vahemikus 12 – 15 ja puhkepausid 30 sek.Alla selle puhkepausid ei ole põhjendatud,kuna siis saavutatakse lihaste kiire kurnatus ja pole võimalik täiskoormusel edasi treenida.

kui pikk vahe peax olema harjutuste vahel umbes…????

prg kui õieti aru saan, siis 30 sekised puhkepausid on seeriate vahel

Harjutuse vahel võivad natuke pikemad pausid olla.

Aga see pikemate seeriate teema – sellepärast peabki toitumine olema õige ja head taastusvahendid.

ROtter
    Member

kui pikk vahe peax olema harjutuste vahel umbes…????

prg kui õieti aru saan, siis 30 sekised puhkepausid on seeriate vahel

Mõned harjutused möjutavad kogu organismi palju tugevamalt kui teised nt.kükid.Südametegevus taastub peale kükke tunduvalt aeglasemalt kui pärast harjutusi biitsepsile.Vastavalt sooritatud harjutustele on ka puhkepausid peale harjutusi erineva pikkusega alates 1-1,5 min kuni 2-3 minutini.

Fred Antson
    Member

Olen lühikeste seeriate eeliseid dieedi ajal käsitlenud oma rubriigis teema all “Kysimus”.

joey
    Member

Olen lühikeste seeriate eeliseid dieedi ajal käsitlenud oma rubriigis teema all “Kysimus”.

tänud. just seda mul vaja oligi. kahju, et varem seda teemat pole näinud.

valat
    Member

aga te mingeid harjutusi ei oska soovitada, mille põhieesmärk on reljeefsus….pikiks need kavva sisse

ROtter
    Member

Kõik need harjutused,mida kasutad,point on korduste arvus ja toitumises.

valat
    Member

ok tänud…

refixeq
    Member

aeroobne oleks kõige kasulikum ja söö rohkem puu, köögi vilju

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.