Skip to main content

lihaste näitamine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » lihaste näitamine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    margus1994
    Member

kas te saaksite panna siia pilte kuidas mehed erinevaid lihaseid näitavad, sest ma ei tea täpselt kuidas mingit teatud lihast näidata tuleks. Palun kirjutage juurde ka et mis lihase näitamine seal käsil on.

Abiks on ülevalt menüüst GALERII->Kulturism ja TÖÖRIISTAD->Harjutustepank.

margus1994
    Member

ee ma eiu taha teada mis lihased olemas on vaid kuidas neid näidata. nagu kulturstid laval.

asdfghjkl
    Member

Huvi pakuks ka see, kuidas enne lavaleminut end nö üles soojendatakse. St, et mis harjutusi ja mis järjestuses tehakse. Kas kasutataske selleks mingeid abivahendeid (kangi, hantleid), või lihtsalt pingutatakse lihaseid ilma abivahenditeta, enne lavale astumist.

(ei hakanud eraldi teemat tegema)

margus1994: vaata kulturistide pilte galeriist, näed, kuidas näidatakse. Siis vaata harjutustepanka ja näed, mis selle lihase nimi on.

estrose: lava taga on tavaliselt olemas hantlid, nendega saab end soojendada.

Hellboy
    Member

Oskab keegi äkki mõnda spets.(dok.) videot(videosid) soovitada, kus antud küsimustele vastatakse( kuidas poseerimis asend võtta; kuidas ettevalmistamine toimub lava taga; ettevalmistus enne võistlusi mingi 1 kuu, kus näidataks seda, kuidas peaks välja nägema trenn ja toitumine + kuidas saada enne võistlust kuivaks jne.)?

e:typo

Celone
    Member
    -aron-
    Member

Mina küll olen.

M.M.
    Member

kas te saaksite panna siia pilte kuidas mehed erinevaid lihaseid näitavad, sest ma ei tea täpselt kuidas mingit teatud lihast näidata tuleks. Palun kirjutage juurde ka et mis lihase näitamine seal käsil on.
    builder
    Member

nujah alagajal vaat et lihtsam,sest pole midagi näidata aga ma isegi ei kujuta ette kuidas peab seda suurt lihasmassi kontrollima.vaimselt juba kurnav vast

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.