Lihaste kasvatamine ilma ,et kaal palju tõuseks ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lihaste kasvatamine ilma ,et kaal palju tõuseks ?
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
extrance.
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2009 at 9:53 p.l. #16892
Valguke
MemberKüsimus siis selline, et kas on võimalik lihaseid kasvatada ja suurendada, ilma et kaal palju tõuseks. On küll tobe küsimus ,sest niikuinii peab ju lihasmass suurenema ja see annab paratamatult kaalu juurde, aga sooviks siiski kaalu hoida enam-vähem.
Olen käinud saalis pea poolteist aastat ja kavatsen esimest korda kasutada toidulisandeid. Kreatiini + proteiin oleks sobilik ? või oleks see alguse jaoks liig 17 aastasele kehale ? Kasutada ainult proteiini või ainult kreatiini, või üldsegi midagi muud , et saavutada suuremad ja väljapaistvameid lihaseid lihased ( suuremaks keha natuke ). Trenni teen 3-4 x nädalas.
Nüüd sai tulistatud alguseks päris palju vastakaid küsimusi , kuid eks parandage mind ja soovitage
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 23, 2009 at 12:32 e.l. #197814diddy
MemberKüsimus siis selline, et kas on võimalik lihaseid kasvatada ja suurendada, ilma et kaal palju tõuseks. On küll tobe küsimus ,sest niikuinii peab ju lihasmass suurenema ja see annab paratamatult kaalu juurde, aga sooviks siiski kaalu hoida enam-vähem.Olen käinud saalis pea poolteist aastat ja kavatsen esimest korda kasutada toidulisandeid. Kreatiini + proteiin oleks sobilik ? või oleks see alguse jaoks liig 17 aastasele kehale ? Kasutada ainult proteiini või ainult kreatiini, või üldsegi midagi muud , et saavutada suuremad ja väljapaistvameid lihaseid lihased ( suuremaks keha natuke ). Trenni teen 3-4 x nädalas.
Nüüd sai tulistatud alguseks päris palju vastakaid küsimusi , kuid eks parandage mind ja soovitage
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa ei taha ,et kaal tõuseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proteiini võid küll julgelt kohe tarbima hakata aga vaata ,et süsikaid ka kindlasti hulka segad…kui ei tea palju segada ja millal võtta kasuta otsingut veits, sellest palju palju juttu olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitumine on korras muidu? Mida sa siiamaani enne/peale trenni söönud oled?mai 23, 2009 at 8:36 e.l. #197833Valguke
MemberMiks sa ei taha ,et kaal tõuseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Proteiini võid küll julgelt kohe tarbima hakata aga vaata ,et süsikaid ka kindlasti hulka segad…kui ei tea palju segada ja millal võtta kasuta otsingut veits, sellest palju palju juttu olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitumine on korras muidu? Mida sa siiamaani enne/peale trenni söönud oled?Enne trenni söön tavaliselt paar kohukest ja 2 banaani, peale trenni söön alles kodus korralikult. Vaja hoida kaalu võistluskaaluks kuna tegelen taipoksiga, toitumine on korras küll enda arust, ega päris nii ka ju pole ,et arvutad kõik peast läbi mida sööd.Söön nagu normaalne inimene ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 23, 2009 at 9:18 e.l. #197840tereummikust
MemberEnne trenni söön tavaliselt paar kohukest ja 2 banaani, peale trenni söön alles kodus korralikult. Vaja hoida kaalu võistluskaaluks kuna tegelen taipoksiga, toitumine on korras küll enda arust, ega päris nii ka ju pole ,et arvutad kõik peast läbi mida sööd.Söön nagu normaalne inimene ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks taipoksis ongi erinevad kaalukategooriad, et suuremad ja tugevamad võitleks omavahel. Kui tahad kasvada suuremaks massilt, pead leppima paratamatusega, et ka sinu vastased hakkavad olema suuremad ja tugevamad. Mis kaalus sa hetkel oled, et pabistad juurdevõtmise pärast? Kreatiini mina isiklikult taipoksi harrastajale küll ei soovitaks, aga proteiini võid ka peale tavalist taipoksi treeningut juua, seda teevad päris paljud. Lihast saad kasvatada ka nõnda, et kaal tõuseb minimaalselt aeglaselt, aga seega kasvab aeglasemalt ka lihas.
mai 23, 2009 at 11:18 p.l. #197961diddy
MemberEnne trenni söön tavaliselt paar kohukest ja 2 banaani, peale trenni söön alles kodus korralikult. Vaja hoida kaalu võistluskaaluks kuna tegelen taipoksiga, toitumine on korras küll enda arust, ega päris nii ka ju pole ,et arvutad kõik peast läbi mida sööd.Söön nagu normaalne inimene ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vahetaks need kohukesed ühe 200-250g kohupiima vastu ja kohe peale igat trenni teeks valgu ja süsikate sheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2009 at 7:06 e.l. #197969Madis232
Memberjep kohukesed just peaksidki kaalu” mõttetult kiiresti”tõsta
mai 24, 2009 at 7:47 e.l. #197982kunnar
MemberKüsimus siis selline, et kas on võimalik lihaseid kasvatada ja suurendada, ilma et kaal palju tõuseks. On küll tobe küsimus ,sest niikuinii peab ju lihasmass suurenema ja see annab paratamatult kaalu juurde, aga sooviks siiski kaalu hoida enam-vähem.Olen käinud saalis pea poolteist aastat ja kavatsen esimest korda kasutada toidulisandeid. Kreatiini + proteiin oleks sobilik ? või oleks see alguse jaoks liig 17 aastasele kehale ? Kasutada ainult proteiini või ainult kreatiini, või üldsegi midagi muud , et saavutada suuremad ja väljapaistvameid lihaseid lihased ( suuremaks keha natuke ). Trenni teen 3-4 x nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul on õnnestunud lihaseid juurde saada nii et kaal eriti ei kasvanud. Kaal püsis 90kg ümber, kokkuvõttes 1 kg tõusis ehk, samal ajal vöö ümbermõõt vähenes 7-8 cm. Umbes 5 kuuga toimus selline muutumine. Raskus nihkus keskkohast mujale ja julgen arvata et lihaste arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teinud midagi erilist, vahetasin vaid mittetreenimise treenimise vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2009 at 10:09 e.l. #198006Mart Muru
MemberKüsimus siis selline, et kas on võimalik lihaseid kasvatada ja suurendada, ilma et kaal palju tõuseks.Ainuke võimalus oleks lihaste kasvatamine ning samas rasva % vähendamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2009 at 7:01 e.l. #198134PumaZ
MemberAinuke võimalus oleks lihaste kasvatamine ning samas rasva % vähendamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see toob reljeefi ju välja, aga lihaega tuleb ka kaal.
mai 25, 2009 at 7:27 e.l. #198146Jarmo Oberst
Membersee toob reljeefi ju välja, aga lihaega tuleb ka kaal.Rasvamass vähendab kaalu ja lihasmass tõstab kaalu. Kõik on tasakaalus, kuid vägagi keeruline seda saavutada.
mai 25, 2009 at 12:06 p.l. #198203Valguke
MemberSuur aitäh kes vaevusid vastama, sellega on selge pilt kah nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teema võib panna lukku.mai 25, 2009 at 12:20 p.l. #198206extrance
MemberNjaa, mina olen teinud nii, et olen jätkanud jõusaalis treenimist nagu alati, samas olen toonud juurde pikad aeroobsed treeningud, vähendanud süsivesikute ja mõtetute rasvade tarbimist ja samas jälginud, et ma ikkagi piisavalt valku saaks. Kehakaal püsib enamvähem sama, sest rasvaprotsent on langenud ja lihasmassi pole kadunud, vaid pigem on seda natukene juurde tulnud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.