lihaste kasv
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » lihaste kasv
- This topic has 50 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Arx07.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2009 at 5:42 p.l. #187516
Raivo Piiber
MemberMa ei saa aru miks sa alakeha nii hooletusse tahad jätta. Ma saan muidugi aru et Suvi on tulemas ja kui six-pack ning rind on väljas on kena. Aga kas üldkokkuvõttes tahad sa olla selline et “Muskulaarset torsot kannavad kaks makaroni” ?Sellise treeningkava ning suhtumisega ei tule ka “muskulaarset torsot”
märts 20, 2009 at 6:01 p.l. #187519MWEchamp
MemberSellise treeningkava ning suhtumisega ei tule ka “muskulaarset torsot”
märts 20, 2009 at 6:20 p.l. #187521Arx07
MemberNagu ma ennist mainisin, ma ei jäta alakeha unarusse. Alakeha on ka eelisseisus hetkel, ülakehaga olen vähem tegelenud. Aga siin ma just otsisin soovitusi effektiivseks ülakeha treenimiseks max 2x nädalas koormusega. Valisin siin siis sellise kava välja lõpuks:
» Lamades surumine kangiga 6×6-10
» Kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
» Ploki tõmbed kukla taha lai haare 3×8-10
» Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3×8-10
» Õlalihastele istudes trenazööril surumine üles 3×8-10
» Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10
» Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdused 3×8-10
» Biitsepsitrenazööril nagu scottpink 3×8-10
» Triitsepsitele prantsuse surumine lamades 3×8-10
» Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3×8-10
Ja küsiks siis uuesti ka selle kohta, et kas mingite toidulisandite kasutamine annaks effekti juurde või piisab tava toitumisest(keskmisest valgurohkem) samuti?
märts 20, 2009 at 6:26 p.l. #187523MWEchamp
MemberNeed harjutused mis sa siin välja kirjutasid? Need sa jagad mis moodi kavasse? Need on su nädala ainsad harjutused? Kus on alakeha treenivad harjutused?
märts 20, 2009 at 7:48 p.l. #187535Arx07
MemberNo need mis kirjutasin, mõtlesin, et neid 2 korda nädalas teha. Paar alakeha harjutust panen sinna otsa veel, enne katsetan palju ma jõuan otsa panna, et palju läbi võtab see üks treeningkord. Hetkel pole jõusaali üle nädala jõudnud haiguse tõttu. Üldiselt mu alakeha pole muretsemis koht praegu, ma eluaeg alumise poole pealt aktiivsem olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , st jalgratta sport, korvpall, jalgpall jne…märts 20, 2009 at 7:52 p.l. #187536MWEchamp
MemberMis oleksid siis need alakeha harjutused?
ülakeha harjutused soovitaksin jagada nii et rind, selg ja biitseps ühel päeval ning õlg ning triiseps teisel päeval. Pane siis teisele päevale reit treenivad harjutused ja esimisele päevale säärt treenivad harjutused
märts 20, 2009 at 7:53 p.l. #187537Goleteral
MemberMis oleksid siis need alakeha harjutused?ülakeha harjutused soovitaksin jagada nii et rind, selg ja biitseps ühel päeval ning õlg ning triiseps teisel päeval. Pane siis teisele päevale reit treenivad harjutused ja esimisele päevale säärt treenivad harjutused
Kükk, kükk ja kükk, vahelduseks võid kükki kah teha.
Ei aga nüüd täie tõsiduse juures – kükk.
märts 20, 2009 at 8:00 p.l. #187538Arx07
MemberAga ma ei saa jõusaalis rohkem kui 2x nädalas käia, aitaks sellest kui korra nädalas teatud lihasgrupid ainult trenni saavad?
Või ikka pressida kogu kamm ühele päevale…? Kükki saab koduski teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2009 at 8:19 p.l. #187543MWEchamp
MemberKükk on jah klassika. See sobiks teisele päevale ideaalselt liskas veel nt jalapress. Esimisele päevale võiksid panna veel päkkadele tõusu. Kas siis trenasööril või kang turjal. ühele päevale kõik kokku pressida ei ole mitte mingil juhul hea mõte. Palju sul kodus rauda on(kang?) et sa normaalset kükki teha saad?
märts 20, 2009 at 8:41 p.l. #187546Arx07
MemberKükk on jah klassika. See sobiks teisele päevale ideaalselt liskas veel nt jalapress. Esimisele päevale võiksid panna veel päkkadele tõusu. Kas siis trenasööril või kang turjal. ühele päevale kõik kokku pressida ei ole mitte mingil juhul hea mõte. Palju sul kodus rauda on(kang?) et sa normaalset kükki teha saad?No kodus rauda on paarikümne kilo jagu…
Aga siiski uuesti see küsimus, et iga lihasgrupi vaid ühekordne treeninimine nädalas üldse aitab midagi? Ma parem loobuks teatud lihastest ja teeks osasi asju kodus kui kargaksin silmaga vaadates vähese resultaadi nimel…Mul veel paar kuud jäänud aega tasuta jõusaalis käimist, et tahaks mingi tulemuse veel saada, hiljem kodus hakkan kätekõverduste ja hantlitega vormi hoidma…
märts 20, 2009 at 8:56 p.l. #187547MWEchamp
MemberNo paarkümmend kilo kükiks pole midagi.
Kui sa saad 1 päev nädalas ainult trennis käia…Siis peaksid sa tegema kõige olulisemaid harjutusi. Kükk, jõutõmme, rinnalt surumine, sinna juurde võid veel kombineerida enda lemmikharjutusi nt sõudmine, jalapress, biitsepsile ja õlgadele vb midagi.
märts 21, 2009 at 4:40 e.l. #187561ROtter
MemberMis oleksid siis need alakeha harjutused?ülakeha harjutused soovitaksin jagada nii et rind, selg ja biitseps ühel päeval ning õlg ning triiseps teisel päeval. Pane siis teisele päevale reit treenivad harjutused ja esimisele päevale säärt treenivad harjutused
Mis on sellise kava jaotuse põhjendus?
märts 21, 2009 at 10:03 e.l. #187577MWEchamp
MemberMis on sellise kava jaotuse põhjendus?Otsest põhjendust ei olegi. Lihtsalt kunagi ammu kui ma lasin Tulbi jõusaalis mingil treeneril (Nime ei mäleta) omale kava koostada siis tema soovitas et kui kaheks päevaks jagatuna siis see oleks hea kobinatsioon.
märts 21, 2009 at 12:12 p.l. #187588ROtter
Ühel päeval kaks suurt lihasgruppi ja teisel päeval kaks väikest.
Selline jaotus oleks parem: rind+õlg+triitseps ja selg+biitseps+jalg.
märts 21, 2009 at 1:29 p.l. #187592Arx07
MemberOstsin toote nimega Gainbody 30 Machine-Man. Oskab keegi kiita või laita antud toodet?
Kas oleks soovitav seda võtta enne ja peale trenni? Või ainult peale trenni?
Ja üks portsjon on ~200 kcal, suhteliselt vähe vist et täielikult ühte söögikorda asendaks?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.