lihast juurde, rasva ära
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » lihast juurde, rasva ära
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 20 years tagasi by
max70.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2006 at 2:56 p.l. #6298
rott
MemberTere
Sooviksin veidi nõu toitumise osas saavutamaks pealkirjas näidatud eesmärke. olen 22 aastane, 182 cm pikk ja viimati 98 kilo raske. umbes 4 aastat tagasi tegelesin vägagi aktsiivselt raua sikutamisega, aga selles osas nüüd pikem paus sisse tulnud. viimati tahtsin vormi saavutada eelmise aasta kevadel, asjad läksid päris edukalt, tuttavadki hakkasid märkusi tegema, välimuse paranemise aadressil, aga töö tõttu olin sunnitud pooleli jätma. kuna ka päevatöö seisneb mul üsna aktiivses ringi rahmeldamises ja füüsilises liigutamises, siis tahaks selle kuidagi enda kasuks pöörata õhtuse trenni lisamisega ja toitumise õigeks sättimisega. kindlasti on siin paljud minust kogenumad ja oskavad head nõu anda, mida ja millal peaksin õigupoolest sööma? oma peaga olen trenni tehes lõputult valgupulbreid, kohupiima, tuunikala ja kana sisse lahminud, aga tahaks teada mis toiduained üldse oleks soovitatavad. artikleid võib lõputult lugeda, aga pean üsna tähtsaks ka inimeste reaalseid kogemusi. minu eesmärk ei ole mitte oluliselt kaalus alla võtta vaid just eelkõige ilma särgita parem välja näha
??:”>jaanuar 19, 2006 at 1:30 p.l. #67299RDK
MemberTereSooviksin veidi nõu toitumise osas saavutamaks pealkirjas näidatud eesmärke. olen 22 aastane, 182 cm pikk ja viimati 98 kilo raske. umbes 4 aastat tagasi tegelesin vägagi aktsiivselt raua sikutamisega, aga selles osas nüüd pikem paus sisse tulnud. viimati tahtsin vormi saavutada eelmise aasta kevadel, asjad läksid päris edukalt, tuttavadki hakkasid märkusi tegema, välimuse paranemise aadressil, aga töö tõttu olin sunnitud pooleli jätma. kuna ka päevatöö seisneb mul üsna aktiivses ringi rahmeldamises ja füüsilises liigutamises, siis tahaks selle kuidagi enda kasuks pöörata õhtuse trenni lisamisega ja toitumise õigeks sättimisega. kindlasti on siin paljud minust kogenumad ja oskavad head nõu anda, mida ja millal peaksin õigupoolest sööma? oma peaga olen trenni tehes lõputult valgupulbreid, kohupiima, tuunikala ja kana sisse lahminud, aga tahaks teada mis toiduained üldse oleks soovitatavad. artikleid võib lõputult lugeda, aga pean üsna tähtsaks ka inimeste reaalseid kogemusi. minu eesmärk ei ole mitte oluliselt kaalus alla võtta vaid just eelkõige ilma särgita parem välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
Sellel aadressil saab täpselt teada kui palju pead päevas tarbima Rasva, Süsivesikuid, Valke ja Energiat (Kcal).
Nüüd mine poodi ja vaata ise mida ostad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PAkendi peal on ALATI kirjas kui palju see toit 100g/kohta midagi sisaldab.Nüüd kus sa said teada palju päevas mingeid aineid tarbida hakka tegelema kõvasti aeroobse trenniga(jooks,ujumine,hüppenöör,jalgratas jms. kerged alad)
jaanuar 23, 2006 at 3:48 p.l. #67795kaiv
MemberKahte asja korraga ei saa!
jaanuar 23, 2006 at 4:19 p.l. #67799phonkypapa
MemberKahte asja korraga ei saa!Jap. Treeni tsüklite kaupa.
jaanuar 23, 2006 at 5:07 p.l. #67800max70
MemberKahte asja korraga ei saa!Jap. Treeni tsüklite kaupa.ags mis moodi…ma olen allles algaja selle teema kohapeal ja mis mooodi tsüklitega…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..
tere..
mis moodi ma tsüklitega treenin…ma olen allles algaja selle teema kohapeal…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..
jaanuar 23, 2006 at 5:47 p.l. #67803phonkypapa
MemberKahte asja korraga ei saa!Jap. Treeni tsüklite kaupa.ags mis moodi…ma olen allles algaja selle teema kohapeal ja mis mooodi tsüklitega…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..
tere..
mis moodi ma tsüklitega treenin…ma olen allles algaja selle teema kohapeal…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..
Teed paar kuud näiteks jõu kasvatamisele orjenteeritud treeningut, siis massile orjenteeritud ning lõpuks pead dieeti ning teed rasvapõletust.
jaanuar 23, 2006 at 7:09 p.l. #67871max70
tere..
Teed paar kuud näiteks jõu kasvatamisele orjenteeritud treeningut, siis massile orjenteeritud ning lõpuks pead dieeti ning teed rasvapõletust.
aga millised need harjutused näiteks un…kui teha kodus midagi…teen harjutused ära ja siiis sööön ve…ja lõpuks hakkan dieeti pidama ja treenima uuesti..aga kas nii eip sa kui ma võtan neid kreatiine ja teen koguaeg trenni…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.