Lihasmassi juurde saamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Lihasmassi juurde saamine
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 15 years tagasi by
ValterO.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2011 at 7:21 p.l. #17951
ValterO
MemberTerv.
Jõusaaliga olen tegelenud pea kaks aastat, küll aga oli vahepeal paus sees.
Nüüd siis tuli mõte , et kuna teen koguaeg aktiivselt trenni, siis tahaks lihasmassi juurde saada, et kas mis lisandeid või jooke sööma/jooma võiks/peaks ?
Pikkust muidu 180cm ja kaalu 85kg. Või on seda kaalu juba isegi palju ja mingeid lisandeid süüa ei tohiks ?
Varem selliseid lisandeid ega asju söönud pole. Taastusjooki olen ainult tarbinud.
Vabandan kui teema valesse kohta sai.
veebruar 1, 2011 at 4:56 e.l. #288462Okk
MemberLihasmassi suurendamisel on kõige olulisem korralikult üles ehitatud treeningkava . Korralik toitumine ja puhkus on tähtsad tugifunktsioonid . Seda , et ükski pulber sul lihast kasvama ei pane on siin juba oksendamiseni korratud.
veebruar 1, 2011 at 9:48 e.l. #288486ValterO
MemberEga ma siis sellepeale ei loodagi, et söön pulbrit ja saan ramboks. Paljud räägivad, et võiks neid kasutada, ei saa kõiki aineid ikka niipalju toidust kätte kui võiks.
Ja kuna ma alles 16 ja elan vanematega koos, siis enamasti söön seda mida teised, niiet toitumine nüüd päris sellline ei ole kui ta olla võiks.
veebruar 1, 2011 at 10:47 e.l. #288491ROtter
MemberEga ma siis sellepeale ei loodagi, et söön pulbrit ja saan ramboks. Paljud räägivad, et võiks neid kasutada, ei saa kõiki aineid ikka niipalju toidust kätte kui võiks.Ja kuna ma alles 16 ja elan vanematega koos, siis enamasti söön seda mida teised, niiet toitumine nüüd päris sellline ei ole kui ta olla võiks.
Mispärast ei saa kõiki aineid toidust kätte – kas maos mingid seedimis – või imendumisprobleemid?
veebruar 1, 2011 at 12:00 p.l. #288497gmaster
MemberTerv.Jõusaaliga olen tegelenud pea kaks aastat, küll aga oli vahepeal paus sees.
Nüüd siis tuli mõte , et kuna teen koguaeg aktiivselt trenni, siis tahaks lihasmassi juurde saada, et kas mis lisandeid või jooke sööma/jooma võiks/peaks ?
Soovitan midagi sellist.

+ sv
veebruar 1, 2011 at 12:58 p.l. #288507ValterO
MemberSelge rohkem küsimusi pole !
veebruar 1, 2011 at 3:42 p.l. #288529xintoc
MemberEga ma siis sellepeale ei loodagi, et söön pulbrit ja saan ramboks. Paljud räägivad, et võiks neid kasutada, ei saa kõiki aineid ikka niipalju toidust kätte kui võiks.Ja kuna ma alles 16 ja elan vanematega koos, siis enamasti söön seda mida teised, niiet toitumine nüüd päris sellline ei ole kui ta olla võiks.
Ramboks võib saada, aga oletan et su rasvaprotsent on üsna suur. Soovitan uurida, kuidas pidevalt tervislikult elada ja vanemaid ka harida ning et see lihas säiliks ja massiperioodiga saadud lihas pärast koos rasvaga ära ei kaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2011 at 4:08 p.l. #288531ValterO
MemberJah, ega ma nüüd just kondine pole, aga teen aeroobset ka, et seda viimast “pehmet” maha saada. Aga ega ma nüüd päris selline ka pole kellel rasv üle püksiääre maha tahab voolata.
Ja isa ma paraku küll tervislikult toituma ei saa sundida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.