Skip to main content

Lihasmass

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Ahfrsk
    Member

Tervist!

Kõik räägivad,et kui toitumine pole kalori pealt õige siis pole nagu mõtet loota,et rasva üldse põletama hakkad trenniga.

Mind eriti ei huvitagi,et ma nüüd kõik oma rasva ära kaotaks,1% peale ja siis külmetaks. Väike rasvakiht pole häbi minu arust.

Huvitakski just siis,et kui ma teen jõutrenni ja söön ikka oma vanade kommete järgi (ei loe kaloreid) siis lihas rasva all peaks ju ikka kasvama? Keha vormima ja jõudu kasvatada või on see äkki kahjulik kuidagi?

undisputed
    Member

Tervist!

Kõik räägivad,et kui toitumine pole kalori pealt õige siis pole nagu mõtet loota,et rasva üldse põletama hakkad trenniga.

Mind eriti ei huvitagi,et ma nüüd kõik oma rasva ära kaotaks,1% peale ja siis külmetaks. Väike rasvakiht pole häbi minu arust.

Huvitakski just siis,et kui ma teen jõutrenni ja söön ikka oma vanade kommete järgi (ei loe kaloreid) siis lihas rasva all peaks ju ikka kasvama? Keha vormima ja jõudu kasvatada või on see äkki kahjulik kuidagi?

Ega lihas õhust ja armastusest ikka kasva. Siin on vaja õiget kütust ikka

Ahfrsk
    Member

Mõtled sellega,et valku jääb näiteks väheks? 130g päeva kohta? Ma ei usu,et sellest puudu jääb. Piima/tooteid ma armastan ja liha veel rohkem.

Mõtled sellega,et valku jääb näiteks väheks? 130g päeva kohta? Ma ei usu,et sellest puudu jääb. Piima/tooteid ma armastan ja liha veel rohkem.

Pakju kaalu on? See on normaalne 65-70 kg inimesele.

Sarge
    Member

1.5g – 2g /kg peaks tarbima. Rasvu peaks tarima vähemalt 100g.

Ahfrsk
    Member

80+

Põhimõtteliselt võib trenni teha ilma toitu jälgimata?

Midagi “propotsioonist” välja ei lähe?

Ei ma ei mõtle,et ma 20gk päevas söön,3 torti ja 4L pepsit.

Normaalselt söön aga ma lihtsalt ei viitsi kaaluda igat grammi mida ma söön..

gmaster
    Member

Tavainimene SIISKI kipub veidi liiga vähe valku saama

ega sind niiviisi treenimine ära tapa, vastupidavustki tuleb, aga lihas ei kasva

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.