lihasmass?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » lihasmass?
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
markoki.
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2005 at 1:26 p.l. #5590
0wn4q3
Memberniih, tahaks siis endalegi suuri lihaseid, kuid ma algaja, et ei tea mida pean sööma ntx enne trenni ja peale trenni
jõusaalis teen kangiga tõsteid ja muud, 3 seeriat, 8 korda kõike
kaalul 78
kilu ja olen 174 cm pikk 15a.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hakkan tegema algajate kava järgi, kuid oleks vaja teada, mida süüa enne ja pärast trenni, et lihas suureks läheks

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2005 at 2:49 p.l. #60959Aksel
MemberEga söömine ei ole ainus. Trenn, söömine ja puhkus – need kolm kokku annavad tulemuseks midagi sellist, mida eelpool kirjeldasid.
Söö kvaliteetset toitu (mitte snäkke jmt). Kala, liha ja kohupiima rohkem kui “tavaline inimene”. Ometi ei ole vajadust miskit kummalist ettevõtta. Liigu palju – küll siis tuleb!
Püüa harjutusi puhtalt teha. Mõtle mida teed. Õpi tundma organismi, nii füüsist kui ainevahetust.
ENNEKÕIKE ANNA AEGA! Ära looda, et varsti-varsti oledki suur.
oktoober 20, 2005 at 3:15 p.l. #60963R.Tamm
MemberKui ma küsija jutust õigesti aru sain, siis kaalud Sa 174 cm pikkuse juures 78 kg ja arvad, et seda on ülimalt vähe. Ei ütleks, et vähe.Pigem hea kaal, 15-aastase kohta isegi tugevalt üle keskmise (või eksin).Kas kaaluga rahul olla või mitte, sõltub, millest see 78 kg koosneb.
oktoober 20, 2005 at 4:33 p.l. #609750wn4q3
MemberKui ma küsija jutust õigesti aru sain, siis kaalud Sa 174 cm pikkuse juures 78 kg ja arvad, et seda on ülimalt vähe. Ei ütleks, et vähe.Pigem hea kaal, 15-aastase kohta isegi tugevalt üle keskmise (või eksin).Kas kaaluga rahul olla või mitte, sõltub, millest see 78 kg koosneb.eks ta enamjaolt pekk on
ega ma rohkem taha kaaluda, just alla võtta ja suuri lihaseidtrenni hakkan tegema uue kava järgi, kuid vaja teada just mida enne ja peale trenni süüa, täna enne trenni ei söönud midagi, kuid peale trenni sõin 1 banaani, ja energia tuli kohe tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2005 at 4:37 p.l. #60977Rihostern
Memberniih, tahaks siis endalegi suuri lihaseid, kuid ma algaja, et ei tea mida pean sööma ntx enne trenni ja peale trennijõusaalis teen kangiga tõsteid ja muud, 3 seeriat, 8 korda kõike
kaalul 78
kilu ja olen 174 cm pikk 15a.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hakkan tegema algajate kava järgi, kuid oleks vaja teada, mida süüa enne ja pärast trenni, et lihas suureks läheks

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et jah seda päris palju kui võrrelda tesitega nt mina kaalun 62kg ja klassivennad mingi 58kg
oktoober 20, 2005 at 5:28 p.l. #60985pacman
MemberKui ma küsija jutust õigesti aru sain, siis kaalud Sa 174 cm pikkuse juures 78 kg ja arvad, et seda on ülimalt vähe. Ei ütleks, et vähe.Pigem hea kaal, 15-aastase kohta isegi tugevalt üle keskmise (või eksin).Kas kaaluga rahul olla või mitte, sõltub, millest see 78 kg koosneb.eks ta enamjaolt pekk on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega ma rohkem taha kaaluda, just alla võtta ja suuri lihaseidtrenni hakkan tegema uue kava järgi, kuid vaja teada just mida enne ja peale trenni süüa, täna enne trenni ei söönud midagi, kuid peale trenni sõin 1 banaani, ja energia tuli kohe tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suuri lihaseid sa vaevalt saad siia kirjutatavate vastuste põhjal.Sest neid asju mida peab järgima on tõsiselt palju.Isegi kui toitud enne trenni ja peale trenni õigesti,on ikka veel ja veel mida sa pead tegema!
Soovitus:
Kasuta otsingut,loe artikleid,uuri foorumit jne.Et midagi saavutada pead sa asja ikka tõsiselt võtma

Ja muideks lihas kaalub rohkem kui pekk.
oktoober 20, 2005 at 5:49 p.l. #60988FittaN
MemberTee lisaks ka aeroobset treeningut, näiteks ujumist või jooksmist, ära unusta korralikku söömist!
oktoober 20, 2005 at 5:52 p.l. #60989markoki
MemberPeaksid endale seadma kindla eesmärgi, mida saavutada tahad. Kui suuri lihaseid, kui kiiresti jne. Vastavalt sellele loed artiklid sellelt lehelt toidulisandite ja trenni kohta läbi. Ja oledki endale kõik vastused saanud.
Sarnased küsimused käivad siit läbi pea korra nädalas. Järjest jäävad ka vastused nigelamaks, sest palju sa ikka jõuad vastata ühele ja samale küsimusele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.