Skip to main content

lihaskrambid

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    erik182
    Member

et siis millest tekivad lihaskrambid?

painkiller
    Member

Lihaskrambid tekivad tavaliselt veepuudusest või verevoolu vähenemisest. Ja ära saab neid hoida kuid tarbid piisavalt vedelikku, ning peale treeningut venitad lihast.

matti
    Member

Samuti võivad krambid tekkida teatud mikroelementide puudusest,nt. kaltsium.

Xero
    Member

Samuti võivad krambid tekkida teatud mikroelementide puudusest,nt. kaltsium.

Pigem magneesium.

painkiller
    Member

Peamiselt kui naatriumi ja magneesiumi tasakaal pole paigas ja kui kehas on vähe kaaliumi.

erik182
    Member

Peamiselt kui naatriumi ja magneesiumi tasakaal pole paigas ja kui kehas on vähe kaaliumi.

…et siis mida ma rohkem sööma peax?

theONE1
    Member

…et siis mida ma rohkem sööma peax?

Lihaskrambid tekivad üldjuhul siis kas vedeliku või kaaliumi või magneesiumi puudusest/defitsiidist!

Magneesium

Päevane annus: 310-420 mg

Funktsioon: Luude varustamine mineraalidega, proteiinide kasutamine lihaste ehituseks, ensüümide tegevuse kontroll, lihaste kontraktsioon, närviimpulsi edasikanne, immuunsuse tagamine.

Allikas: Pähklid, kaunviljad, täisteratooted, rohelised köögiviljad, sealiha, shokolaad, kakao,oad

Kaalium

Päevane annus: 2000 mg

Funktsioon: Peamine vedelike ja elektrolüütide tasakaalustaja, säiltab raku terviklikkuse, aitab kaasa lihase kontraktsioonile ja närviimpulsi edastamisele.

Allikas: Liha, piim, puu-, kaun- ja aedviljad, teravili.

gmaster
    Member

sorri, ma ei tea, kui suur kogemus sul on, aga lihaskrambid pidid treeningute alguses täiesti normaalne asi olema, kuna lihased harjuvad alles koormusega

erik182
    Member

sorri, ma ei tea, kui suur kogemus sul on, aga lihaskrambid pidid treeningute alguses täiesti normaalne asi olema, kuna lihased harjuvad alles koormusega

lihaskrambid ei teki enne trenni..vaid tavaliselt ommikuti…ja olen käind juba peaaegu aasta…söön mingil määral kreatiini,äkki selle pärast?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.