Olen käinud veidi üle aasta spordiklubis erinevates rühmatreeningutes, sh Bodypump, ning soovin nüüd üle minna jõusaali, kuid ei suuda kuidagi välja mõelda, mida teha. Põhimõtteliselt siis tehnika on korras ja käin regulaarselt trennis. Kas ma peaksin kõigepealt tegema trenne tervele kehale või oleks mõttekas erinevad lihasgrupid mitmele päevale jaotada (kui jah, siis milline oleks hea jaotus?)? Mitu harjutust võiks igale lihasgrupile teha? Soov oleks käia jõusaalis 3-4 korda nädalas (pigem 4).
Baasharjutusele tavaliselt olen ma teinud 4 seeriat ja kui on mingi väiksem lihasgrupp siis 3 seeriat max(nt käed), oleneb mis sa soovid saavutada seal
Baasharjutusele tavaliselt olen ma teinud 4 seeriat ja kui on mingi väiksem lihasgrupp siis 3 seeriat max(nt käed), oleneb mis sa soovid saavutada seal
Aa jah, eks unustasin lisada, et naissoost olen, seega pigem keskenduks rohkem alakehale siiski… ” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”” width=”20″ /> Seega on siis mõttekam jaotada päevadele, kui et teha tervele kehale korraga?