Lihaseid ära
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihaseid ära
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
kristen106.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2007 at 1:35 p.l. #9930
Anonüümne
GuestTere,
Lühidalt on probleem selles, et käisin kunagi jalgratta trennis ja siiamaani on põlvede kohal suuremad lihased, mille tõttu ei sobi kohe kuidagi seelikut kanda:( võib tunduda tobe aga nii see on. Kas on mingit võimalust neid lihaseid nö ka ära saada ? Hetkel treenin 4x nädalas, 2x nädalas body jam-s ja 2x body pumpis (kas seal need kükid kus kang turjal pigem kaotavad lihaseid või kasvatavad….) lisaks teen kõigil 4 päeval ka aeroobset (stepper,jooksulint jne).
Kõik soovitused oleks väga teretulnud.
veebruar 22, 2007 at 1:46 p.l. #107297inside14
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi kasvatavad ju! Miks ära tahad saada neid, mingi seeliku pärast aint w!?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan, et need pole mingid karmid suured lihased, et miks nende pärast muretseda!? Tore kui oled sportlik ja vormis ju!
veebruar 22, 2007 at 2:27 p.l. #107300Archangel
MemberTere,Lühidalt on probleem selles, et käisin kunagi jalgratta trennis ja siiamaani on põlvede kohal suuremad lihased, mille tõttu ei sobi kohe kuidagi seelikut kanda:( võib tunduda tobe aga nii see on. Kas on mingit võimalust neid lihaseid nö ka ära saada ? Hetkel treenin 4x nädalas, 2x nädalas body jam-s ja 2x body pumpis (kas seal need kükid kus kang turjal pigem kaotavad lihaseid või kasvatavad….) lisaks teen kõigil 4 päeval ka aeroobset (stepper,jooksulint jne).
Teeme ühe asja selgeks:
Kui treenid lihast, siis see kasvab. And that’s it.
Lausa uskumatu on see, kui paljud naised lasevad jõusaalis tundide kaupa igasugu jalaharjutusi teha, lootes, et saavad niimoodi jalad saledaks. Kuhu jääb loogiline mõtlemine? Kui sa treenid lihast siis see kasvab, muutub suuremaks ja tugevamaks.
Ehk siis – trenni tehes ei kao sul lihased mitte kuhugile vaid hoopis jätkavad kasvamist kui toitumine on korralik. Kui soovid lihastest lahti saada siis kas näljuta ennast paar aastat või mine kirurgi juurde, sest muud moodi sa neist lahti ei saa.
Miks naised neid lihaseid nii väga kardavad? Ma tõsiselt kahtlen, kas ükski naine aeroobse ning kerge jõutreeninguga üldse endale suuri lihaseid saanud on naturaalselt teel. Ja kui ka on siis on see võtnud aastakümneid.
Kergelt toonuses naine, kellel on pehmete rasvakihtide asemel natuke lihaseid on tunduvalt atraktiivsem minu meelest.
veebruar 22, 2007 at 3:12 p.l. #107319ROtter
MemberTeeme ühe asja selgeks:Kui treenid lihast, siis see kasvab. And that’s it.
Vaata näit. Jane Salumäed või Pavel Loskutovi – ei ole sugugi “lihamäed” nende jalalihased.
veebruar 22, 2007 at 3:40 p.l. #107323Aile
MemberVaata näit. Jane Salumäed või Pavel Loskutovi – ei ole sugugi “lihamäed” nende jalalihased.Ei tahaks uskuda, et sellel tydrukulgi rattatrenniga “liham2gi” tuli.
Ymberm66tusid saab v2hendada dieediga.
Lihast saame v2heke ilusamaks teda korrap2raselt venitades.
Vaata oma jalga, kas p6lve sirutajad ja p6lve painutajad on tasakaalus? H2irib see, mis ei ole tasakaalus…
veebruar 22, 2007 at 4:01 p.l. #107328Archangel
MemberVaata näit. Jane Salumäed või Pavel Loskutovi – ei ole sugugi “lihamäed” nende jalalihased.Seda muidugi. Kuid nemad treenivad ikkagi vastupidavust ning kindel see, et suured lihased tuleksid neile pigem kahjuks kui kasuks.
Antud neiu mainis, et teeb kükke kang õlgadel ja mulle lõi kohe pähe mõte, et ega niimoodi lihaskasvust eemale just ei hoia.
Kuid jah, ma arvan, et kõige rohkem on siin tegemist inimese liigkriitilise enesehinnaguga. Nagu ma enne mainisin kardavad enamus naisi lihaseid nagu katku. Peaks neile saatma paar linki kõige karmimatest testestorooni tarvitajatest kel lihased suuremad kui mõnedel meestel ning siis paluks tal ennast nendega võrrelda. Siis vastu jõuaks kohale, et tegelikult tema pisikesed lihased on igal juhul pigem ilu tunnus kui miski muu.
veebruar 22, 2007 at 4:17 p.l. #107330Hummer
MemberTere,Lühidalt on probleem selles, et käisin kunagi jalgratta trennis ja siiamaani on põlvede kohal suuremad lihased, mille tõttu ei sobi kohe kuidagi seelikut kanda:( võib tunduda tobe aga nii see on. Kas on mingit võimalust neid lihaseid nö ka ära saada ? Hetkel treenin 4x nädalas, 2x nädalas body jam-s ja 2x body pumpis (kas seal need kükid kus kang turjal pigem kaotavad lihaseid või kasvatavad….) lisaks teen kõigil 4 päeval ka aeroobset (stepper,jooksulint jne).
Ma juba armastan sind ja usun et sul on väga seksikad jalad. Ainult et sa ise vist ei oska seda hinnata.
veebruar 22, 2007 at 4:59 p.l. #107334kristen106
Membersport ei ole küll kellegile liiga teinud kui seda õieti ja mõõdukalt teha!!! ja see väike lihas ei keela sul nüüd küll seelikut kanda!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.