Lihased nähtavale, kuidas? Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihased nähtavale, kuidas? This topic has 17 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by ROtter. Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total) ← 1 2 Autor Postitused mai 26, 2005 at 7:52 p.l. #54797 EastsiderMember Mis siin ikka vaielda, tänud neile kes vastasid ??:”> juuni 2, 2005 at 10:35 e.l. #55170 BarbarianMember Ma teen viis nädalat trenni. (Hommikuti oleks nagu amfetamiini laksu all, jõudu ja energiat on sittaks!!!) Söön niipalju kui saan. 6 aastat järjest olin arvuti freak nüüd olen Spiderman. Tahaks teha trenni igapäev. juuni 2, 2005 at 10:56 e.l. #55172 ROtterMember Ma teen viis nädalat trenni. (Hommikuti oleks nagu amfetamiini laksu all, jõudu ja energiat on sittaks!!!) Söön niipalju kui saan. 6 aastat järjest olin arvuti freak nüüd olen Spiderman. Tahaks teha trenni igapäev. Niisama rabeleda siit ja sealt ei ole mõtet ,tuleb koostada treening- ja toitumiskava ning selle järgi tegema hakata. Autor Postitused Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse