Skip to main content

lihase valu on normaalne??v6i ei:)

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » lihase valu on normaalne??v6i ei:)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    kiirus
    Member

Selline kysimus – tekkis siin sõbraga väike vaidlus,tema räägib, et kui järgmine päev lihas valus, siis oli õige trenn.

Mina aga teen ikka oma 4 korda korralikult trenni ja üldiselt ei lähe valusaks, kui pole 2 paeva vahele j22nud.

on siis normaalne ?

vormel
    Member

minul näiteks oli alguses peale igat trenni lihased valusad.umbes kuu aja pärast kadus lihasvalu ja nüüd annab ta endast ainult peale tõsist paugutamist märku.

Tuul
    Member

Lihasvalu tekib mikrorebendite puhul, mis soodustavad lihaste suurenemist ja tugevnemist

-Raix-
    Member

Järelikult on normaalne siis

ROtter
    Member
    Bulletproof
    Member

lihasevalus on süüdi piimhape jap.

mu endine kekaõps ütles, et kuum dush peale trenni pidi piimhappe ladestumist soodustama:P

GunFighter
    Member

Kulturistidel on olemas selline väljend: No pain, no gain. Loodan et tõlkida ei ole vaja

prikull
    Member

Yhes artiklis jälle ytles et selline ytlus on t2iesti vale.

-Egert
    Member

Korraliku venitusega mul valusi ei esine.

kiirus
    Member

nagu n2ib,et on ja ei ole ka normaalne:) pean ka vist l6hkuma hakkama:)mikrorebend sobiks mulle kah.ju siis ikka teen sellise raskusega,et lihasele meeldib ja v2ga ei rebene.tuleb paugutama hakata ja siis hulllult venitada. kui kiivikas ka v6taks s6na:) ,siis oleks selge asi.

Bulletproof
    Member

iga inimese keha reageerib trennile erinevalt. st et mõne inimese lihas peale trenni kasvab valutades, teisel kasvab ilma valuta. oleneb organismist. me kõik oleme erinevad. mõni hard gainer, mõni fast gainer… if you know what I mean

kame
    Moderator

väga teravat valu ei tohi olla – norm. on kui valu esineb suurtel venitustel ja lihas on lissalt kange ! kõva valu näitab ületreeningut!

M.M.
    Member

Lihasevalu järgmistel päevadel on indikaatoriks, et on korralikult vatti saanud. Kui lihased valusad ei ole tähendab peab midagi treeningul muutma. Tavaliselt lisatakse harjutusi mis ei ole alati õige, targem on muuta nt. harjutuste järjekorda, seeriate vahelisi pause või teha superseeriaid jne. Kui lihas on veel valus pole mõtet peale teha, tuleb oodata kuni taastub.

vormel
    Member

Kerge lihasvalu peale treeninguid on minu arust isegi mõnus :ph34r:

just täpselt!lihasevalu nimel tasub ka trenni teha. :eek:

Maniakk
    Member

väga teravat valu ei tohi olla – norm. on kui valu esineb suurtel venitustel ja lihas on lissalt kange ! kõva valu näitab ületreeningut!

There is no overtraining, just under-recovery.

loodan et tõlkida pole vaja.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.