Skip to main content

Lihase profiil

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Lihase profiil

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    hb
    Member

Tere,

Olen 23 ja olen tegelenud jõusaaliga ca 1,5 aastat ilma treenerita. Seni on olnud mu treening eesmärgiks olnud mitte eriti keha vormimine kuid rohkem jõu suurenemine ja siiani olen tulemustega selles osas rahul kuna ntx rinnalt surudes on juurde tulnud ca 27 kg. Aga olles suht teadmatuses mõtlesin et sellise trenniga saan ka keha rohkem trimmi. (Mitte et mul erilist ülekaalu probleemi oleks) Aga asi selles et olen lihtsalt suuremaks nõks läinud ja ei muud. Nüüd aga tahaks lihast ikka rohkem profiilsemaks muuta. Kas see tähendab et pean loobuma raskustest ja hakkama tegema kergemaid harjutusi. Kui ennem oli korduste raskuste suhe ntx 10/10 siis kas nüüd peaks tegema suhtega 5/15 ( et vähendades raskusi 50% ja suurendades kordusi 50%) ? Oskab keegi midagigi kosta. Ise olen 186cm 90 kg. Ettetänades.

hb
    Member

… veel see et uurisin ka burnereid jms aineid. Kas peaksin midagi sellist ka kasutama. Kui jah siis mida täpselt?

bigtime
    Member

njaaa,tuleta meelde põhitõed!

kõige tähtsam on õige toitumine, siis aeroobne treening.

kui need on paigas, siis peaks ka lihas rasva alt hakkama ennast ilmutama.fat burnerid unusta küll ära, need on edasijõudnutele.

VendBarbar
    Member

1,5 aastaga sa ei saagi veel paista välja nagu atleetvõimleja. Söö nii nagu peab ja kindlasti küsi nõu mõnelt treenerilt. On teatud üldnipid,mis kasvatavad lihast ja jõudu, kuid iga inimene on isikupärane. Sama moodi kasvab iga inimese lihas erinevalt ja vajab erinevat trenni. Aga õige ja tõhusa trenni leidmine sinu jaoks kestab aastaid, treeneri abiga võid avastada endale sobiva trenni rutem. Ise olen teinud tõsisemalt 5-6 aastat ja õiget trenni otsin ikka veel. Kõik käib katse eksituse meetotil.

daqqer
    Member

vendBarbar, 5+

aga sellest 5-15 jutust niipalju, et tee maksimaalse raskusega, millega sa suudad ära teha 8-10 kordust…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.