Lihas väiksemaks?!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihas väiksemaks?!
- This topic has 65 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Nana.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2009 at 2:34 p.l. #233592
MõmmiLiis
MemberAah, see on ju nii igipõline naiste teema – küll on tissid liiga suured, küll liiga väiksed, küll nina valetpidi, küll huuled vale kujuga… Ja kes millegi osas rahulolematu on, eks ikka püüab asja enda jaoks parandada. Rahulolematus pidavat olema edasi viiv jõud. Seega, miks hukka mõista… siin foorumis ju kah rahvas valdavalt ikka välimise mitte sisemise ilu peal väljas.
Ma tegin teie meeleheaks oma daamijalgadest paar pilti, aga nüüd avastasin, et algaja foorumikasutajana üles ma neid siia panna küll ei oska. Seega õli jääb vist siiski tulle valamata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 2:36 p.l. #233593Raivo Piiber
MemberAah, see on ju nii igipõline naiste teema – küll on tissid liiga suured, küll liiga väiksed, küll nina valetpidi, küll huuled vale kujuga… Ja kes millegi osas rahulolematu on, eks ikka püüab asja enda jaoks parandada. Rahulolematus pidavat olema edasi viiv jõud. Seega, miks hukka mõista… siin foorumis ju kah rahvas valdavalt ikka välimise mitte sisemise ilu peal väljas.Ma tegin teie meeleheaks oma daamijalgadest paar pilti, aga nüüd avastasin, et algaja foorumikasutajana üles ma neid siia panna küll ei oska. Seega õli jääb vist siiski tulle valamata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No riputa siis kusagile mujale ja pane link
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 2:54 p.l. #233596Samakamees
MemberAah, see on ju nii igipõline naiste teema – küll on tissid liiga suured, küll liiga väiksed, küll nina valetpidi, küll huuled vale kujuga… Ja kes millegi osas rahulolematu on, eks ikka püüab asja enda jaoks parandada. Rahulolematus pidavat olema edasi viiv jõud. Seega, miks hukka mõista… siin foorumis ju kah rahvas valdavalt ikka välimise mitte sisemise ilu peal väljas.Ma tegin teie meeleheaks oma daamijalgadest paar pilti, aga nüüd avastasin, et algaja foorumikasutajana üles ma neid siia panna küll ei oska. Seega õli jääb vist siiski tulle valamata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>upload.ee
Sealt copy link ja kleebi siia ja ongi pildike meil nähtaval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 4:00 p.l. #233612MõmmiLiis
MemberTänud targematele!
Piltide kvaliteet ja poseerija pädevus pole just eriti esmaklassilised, aga eks vaadake siis ühtesid “daamijalgu”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

november 10, 2009 at 4:01 p.l. #233614Samakamees
MemberVäga ilusad jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 4:04 p.l. #233622matroxx
Memberpole neil jalgadel häda kedagi….sealt on ikka palju minna enne kui robustseks muutuksid:)
november 10, 2009 at 4:07 p.l. #233624hehee
MemberEi näe ühtki laiduväärt kohta neil jalgadel, nii et ära nori kiitust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 4:10 p.l. #233625Amarillo
Memberkadestusväärsed jalad paljude naiste seas ma pakun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , imo väga naisssnovember 10, 2009 at 4:13 p.l. #233617Undionu
MemberVäga kenasti proportsioonis jalad. Keskmisest naisest paremini paistab lihas välja, aga selle vastu aitaks vist ainult suurem naha alune rasvakiht.
november 10, 2009 at 5:22 p.l. #233635jorsik
MemberMulle meeldivad.
november 10, 2009 at 8:07 p.l. #233695MuskulaarKobras
MemberPõhimõtteliselt minu arvates perfect legs!
november 10, 2009 at 9:10 p.l. #233714emmimees
MemberJalad võiksid veel suuremad olla, lihase mõttes. St et sääred on päris nunnud, reied võiksid natukene laiemad olla.
november 10, 2009 at 9:27 p.l. #233720samuil
MemberInimesed näevad aastaid ränka vaeva ja ei jõu sageli sellise tulemuseni.Vastupidiselt sa peaksid nautima kadedaid pilke.
november 10, 2009 at 10:23 p.l. #233729MõmmiLiis
MemberKuna ma ise nagunii rohkem selline tossu-mutt olen, siis mind ennast asi suurt ei häirigi. Või nagu siin enne ilusti öeldi, tuleb armastada end sellisena nagu loodud on.
Sõbrannad neid “jurakaid” just väga ei fänna – seetsap tahtsingi nende piltidega lihtsalt illustreerida näidet jalgadest, missugused keskmisi provvasid häirivad.
Ei ole ma neid jalgu kunagi special treeninud, pigem vastupidi – ca aasta eest hakkasin harrastama pikamaajooksu, mis võiks ju neid nö sprinterilihaseid visuaalselt pikemaks venitada. Aga tundub, et geneetika vastu väga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 10:31 p.l. #233731marjasha
MemberKuna ma ise nagunii rohkem selline tossu-mutt olen, siis mind ennast asi suurt ei häirigi. Või nagu siin enne ilusti öeldi, tuleb armastada end sellisena nagu loodud on.Sõbrannad neid “jurakaid” just väga ei fänna – seetsap tahtsingi nende piltidega lihtsalt illustreerida näidet jalgadest, missugused keskmisi provvasid häirivad.
Ei ole ma neid jalgu kunagi special treeninud, pigem vastupidi – ca aasta eest hakkasin harrastama pikamaajooksu, mis võiks ju neid nö sprinterilihaseid visuaalselt pikemaks venitada. Aga tundub, et geneetika vastu väga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt superilusad jalad, vabalt konts alla ja mini selga, patt oleks hoopis selliseid jalgu peita!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.