Lihas väiksemaks?!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihas väiksemaks?!
- This topic has 65 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Nana.
-
AutorPostitused
-
november 9, 2009 at 12:55 e.l. #19398
Anonüümne
GuestVabandan juba ette selle foorumi jaoks totra küsimuse pärast. Aga et see on üks asjalikumaid sporditeemalisi lehti/foorumeid, loodan, et on parim koht, kust nõu küsida.
Niisiis vastupidiselt siinsetele lihasekasvatajatele tahaks hoopiski küsida nõu, kuidas lihast lokaalselt kahandada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen naisterahvas (23), teismeas kõvasti trenni teinud (kergejõustik, jalgpall, lõpuks ka jalgratas) ning keha on just säärte osas proportsioonist väljas… Vorm mul igati sportlik, mingit ülekaalu pole (173/58), aga nende kandiliste jalgade osas olen tõesti hädas.
Olen püüdnud oma trennidesse tuua rohkelt venitusi, harrastan lisaks jooksule/spinnile/bodypumbile ka pilatest, joogat… aga noooh – säär ikka igavene jurakas.
Targad inimesed, kommenteerige, on võimalik veel midagi teha või ainus lahendus on tõesti paratamatusega leppida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 4:59 e.l. #233258jorsik
MemberKuna sa kõnnid koguaeg ja säär on pideva koormuse all, siis on seda ilmselt raske väiksemaks saada. Üldiselt tahaks näha seda “jurakat” säärt, tee fotokaga klõps ja riputa üles pilt. 99% nendest “jurakatest” säärtest on tavaliselt täiesti kenad seksikad sääred, mille omanikud arvavad meie anorektilise ühiskonna mõjutuste pärast, et need on liiga suured. Normaalseid mehi ei huvita, millised sääred naisel on, pigem ikka mis sees on.
november 9, 2009 at 6:20 e.l. #233262Capricorn
MemberTreeni reied jämedamaks, siis tunduvad sääred nende kõrval väikesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 7:40 e.l. #233265PT London
MemberTreeni reied jämedamaks, siis tunduvad sääred nende kõrval väikesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja päeva lollima postituse auhind läheb!( trummipõrin) Capricorn!
Teemasse nyyd ka! Venita palju, kui suudad sääred yle venitada, siis ei osale ta enam nii palju nt kõndimisel ja ka sporti tehes ning võib natuke taanduda! Ole siis ettevaatlik mida jõusaalis ka teed, sääre ainuke koormus peaks kõndimine olema.
november 9, 2009 at 7:53 e.l. #233267Bonsuna
MemberSinu nn JURAKAS säär on ainult +. 10x sexim kui mingi makaron.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 8:26 e.l. #233271Annika Pärtel
MemberMa pole veel kunagi näinud ÜHTEGI naist, kellel oleks LIIGA JURAKAS säär! Ärge mõelge üle. Naistel on kombeks halada absoluutselt kõige pärast, mis puudutab nende endi keha- küll sealt ripub, küll sealt liiga suur või väike. Nautige elu, tundke rõõmu trennidest ja heast söögist, leidke just see, mis teile sobib- ka riietuse osas. Pole olemas ideaalset keha, seda taotleda oleks absurdne. Kui vorm on sportlik ja ülekaalu pole, nagu mainitud, siis võiks kurtmise asemel hoopis õnnelik olla. Kui vorm pole proportsionaalne, siis tuleb vastavalt vajadusele lihtsalt alakeha koormust vähendada, tõstes ülakeha koormust. Bodypump, jooks- mis te arvate, kuhu mõjub rohkem? Tehke omad järeldused ise.
Või on see kurtmine taotluslik (see pole ometigi esimene kord, kus naisterahvas kurdab, et tal on hiigellihased- hakka või arvama, et foorum on naiskulturiste täis ja ma olen ainuke andetu idioot, kes hoolimata karmile trennile ja dieedile ikka nii pisike on), oodates hoopiski heakskiitu ja meestepoolset koorilaulu, kui seksikas lihastes jalg tegelikult on?
november 9, 2009 at 8:33 e.l. #233273PT London
MemberMa pole veel kunagi näinud ÜHTEGI naist, kellel oleks LIIGA JURAKAS säär! Ärge mõelge üle. Naistel on kombeks halada absoluutselt kõige pärast, mis puudutab nende endi keha- küll sealt ripub, küll sealt liiga suur või väike. Nautige elu, tundke rõõmu trennidest ja heast söögist, leidke just see, mis teile sobib- ka riietuse osas. Pole olemas ideaalset keha, seda taotleda oleks absurdne. Kui vorm on sportlik ja ülekaalu pole, nagu mainitud, siis võiks kurtmise asemel hoopis õnnelik olla. Kui vorm pole proportsionaalne, siis tuleb vastavalt vajadusele lihtsalt alakeha koormust vähendada, tõstes ülakeha koormust. Bodypump, jooks- mis te arvate, kuhu mõjub rohkem? Tehke omad järeldused ise.Või on see kurtmine taotluslik (see pole ometigi esimene kord, kus naisterahvas kurdab, et tal on hiigellihased- hakka või arvama, et foorum on naiskulturiste täis ja ma olen ainuke andetu idioot, kes hoolimata karmile trennile ja dieedile ikka nii pisike on), oodates hoopiski heakskiitu ja meestepoolset koorilaulu, kui seksikas lihastes jalg tegelikult on?
Nagu mehe suust!
Mul oli eelmine nädal üks Klient kellel oli väemalt 17″ tolline säär, ta soovis vältida igasugust sääre tööd, no problemo! Mõnel lihtsalt on massiivsed sääred(vabalt mingi muu lihas) ja ta ei ole rahul, aidakem/mõistkem siis, mitte ärge suruge oma arvamust peale!
november 9, 2009 at 8:39 e.l. #233275Annika Pärtel
MemberNagu mehe suust!Mul oli eelmine nädal üks Klient kellel oli väemalt 17″ tolline säär, ta soovis vältida igasugust sääre tööd, no problemo! Mõnel lihtsalt on massiivsed sääred(vabalt mingi muu lihas) ja ta ei ole rahul, aidakem/mõistkem siis, mitte ärge suruge oma arvamust peale!
Pigem on asi nö kupli all kinni… Loomulikult, treeneritöö ongi suures osas psühholoogi töö, muidu jääks leib ju lauale toomata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda “mehe suust” peaks vist komplimendina võtma, eriti meessoost treeneri öelduna.. aga tõesti, naised halavad liiga palju. Kui räägib et vorm on ok, no mida siis halada? See, kas säär on nüüd 1 cm suurem väi väiksem- muudab see midagi? Elukvaliteet paraneb oluliselt? Vaevalt küll. Sest olulisemaid muutusi viib läbi juba kirurg…
november 9, 2009 at 8:39 e.l. #233276matroxx
Memberkui se säär tõesti NII suur on,siis aidaku parem ülakeha järgi ning asi ok.
tõsiasi on muidugi et paljudel on jalad visuaalselt liiga suured võrreldes ülakehaga aga mitte sellepärast et need hirmsasti treenitud oleks vaid et ülakeha on kui anorektiku oma.tegelikult on jalad tavalised ning ülakeha arengust maast.muud ei midagi.
november 9, 2009 at 8:49 e.l. #233278PT London
MemberPigem on asi nö kupli all kinni… Loomulikult, treeneritöö ongi suures osas psühholoogi töö, muidu jääks leib ju lauale toomata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seda “mehe suust” peaks vist komplimendina võtma, eriti meessoost treeneri öelduna..
Ei tea mis treenereritest sa räägid, mu kliendid käivad ikka treenimas mitte jutustamas ja tulemused toovad leiva lauale. Loomulikult peab heasuhtleja olema st. kuulaja ka, kuid see jääb treeningu suure varju alla.
See polnud kompliment ega ka laitmine, lihtsalt imelik et isegi naine ei mõista teist naist!
november 9, 2009 at 8:51 e.l. #233279matroxx
Membermõistmine on suhteline mõiste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub,et sa jätka vastu pommitamist niikaua kui ekraanile ilmuvad sinule meeltemööda olevad vastused.inimese arvamus on inimese arvamus ning ei pea neid maha tegema,pidevalt ”parandama” jne.
november 9, 2009 at 8:51 e.l. #233280Stardust
MemberNormaalseid mehi ei huvita, millised sääred naisel on, pigem ikka mis sees on.See on muidugi kõige vahvam, et naine eksisteerib ainult meeste jaoks. Kujutage ette, vahel tahetakse end muuta iseenda, mitte meeste pärast.
november 9, 2009 at 8:57 e.l. #233281Undionu
MemberMa pole veel kunagi näinud ÜHTEGI naist, kellel oleks LIIGA JURAKAS säär! Ärge mõelge üle. Naistel on kombeks halada absoluutselt kõige pärast, mis puudutab nende endi keha- küll sealt ripub, küll sealt liiga suur või väike. Nautige elu, tundke rõõmu trennidest ja heast söögist, leidke just see, mis teile sobib- ka riietuse osas. Pole olemas ideaalset keha, seda taotleda oleks absurdne. Kui vorm on sportlik ja ülekaalu pole, nagu mainitud, siis võiks kurtmise asemel hoopis õnnelik olla. Kui vorm pole proportsionaalne, siis tuleb vastavalt vajadusele lihtsalt alakeha koormust vähendada, tõstes ülakeha koormust. Bodypump, jooks- mis te arvate, kuhu mõjub rohkem? Tehke omad järeldused ise.Või on see kurtmine taotluslik (see pole ometigi esimene kord, kus naisterahvas kurdab, et tal on hiigellihased- hakka või arvama, et foorum on naiskulturiste täis ja ma olen ainuke andetu idioot, kes hoolimata karmile trennile ja dieedile ikka nii pisike on), oodates hoopiski heakskiitu ja meestepoolset koorilaulu, kui seksikas lihastes jalg tegelikult on?
Mina pole näiteks kunagi näinud ÜHTEGI üle 200 kg kaaluvat inimest – kas see tähendab automaatselt, et neid pole olemas?
Küll oli kunagi üks kooliõde, kes muidu igati sale, sporti ka ei teinud, aga geneetiliselt oli talle antud sellised säärelihased, et ka meeskulturistid läheks “kadedusest roheliseks”. Ise ta kahjuks väga õnnelik nende üle polnud.
Ei tasu olla nii oma väikeses maailmas kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 9:05 e.l. #233286matroxx
Membertjah..aga see õnnetus tuleneb ikkagi vääratest arusaamistest.kui inimene on füüsiliselt terve siis igasugused pisikesed geneetilised omapärad ei tohiks küll paksu masendust tekitada.pigem on ikka asi peas kinni.
vastupidine kuid sisuliselt sama asi on ju tegelikult ka nö pisikeste poistega kes tahavad hirmsasti suureks saada.
ei tegeleta peaga kus tegelikult probleem on vaid väliste asjadega lootuses et probleem kaob.
mitte,et halb oleks trenni teha jne…seda mitte kuid probleemi alge on siiski mujal.
november 9, 2009 at 9:08 e.l. #233287hehee
Memberinimese arvamus on inimese arvamus ning ei pea neid maha tegema,pidevalt ”parandama” jne.Ja mida siis PT London Sinu arust ütles?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.