Mul vahest nii, kui teen nädalasi pause jõusaali treeningusse siis teatud lihased hakkavad vahete vahel tuksuma, nagu süda ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peamiselt triitseps ja rinnalihas. Ja nad tuksuvad nii nagu saaks elektrishoki vms, et lausa väliselt on näha et lihas tuksub. Kas see on seotud kuidagi treeninguga või mida see tuksumine täpsemalt tähendab?
Olen samuti kogenud – triitseps, trapets, biitseps, õlg vbl midagi veel aga meelde ei tule hetkel. Ehk tõesti keegi oskab öelda mis seda põhjustab ja ega see ometi midagi halba pole?
Mul tuksuvad kõok lihased, ei pööra neile suurt tähelepanu, kuna see on loomulik…selle teeb lihase närvi funktsioon ning pole vaja karta.. kõik on korras
Mul lihtsalt mõnikord mõned kohad tõmblevad. Näiteks silmalaug. Teinekord magamajäädes mõni kehaosa. Vb mõnikord ka mõni lihas, ei tule täpset korda meelde. Kui te seda “tuksumise” all mõtlesite.
Aga muidu on nii, et lihas tuksub tuks-tuks-tuks, mine lahti uks, uks,uks…
Mul lihtsalt mõnikord mõned kohad tõmblevad. Näiteks silmalaug. Teinekord magamajäädes mõni kehaosa. Vb mõnikord ka mõni lihas, ei tule täpset korda meelde. Kui te seda “tuksumise” all mõtlesite.
Aga muidu on nii, et lihas tuksub tuks-tuks-tuks, mine lahti uks, uks,uks…
Oled kevadel luuleliseks muutunud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>