Liblikas
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Liblikas
- This topic has 30 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
QWE8.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2006 at 9:21 p.l. #8029
kaysu
MemberTellisin endale GYM Quick Fitness liblika Quelle kataloogist.Täna sain kätte ja lugesin,et üht padjakest saab kasutada kuni 30 korda.Et padjakesi osta saab sealt kust selle vidina ostsid.Aga uurisin kataloogi ja seal pole küll mingeid padjakesi eraldi müüa.Ehk oskab siin keegi öelda kust ma neid osta saaks.Soovtavalt Tartust nt.(ise eln Valgas)Kui ehk jäi arusaamatuks,millest jutt,siis seda vidinat reklaamib ka teleturus,kinnitad kehale,liblika kujuga…Ja kui keegi siin on seda kasutanud,siis huvitab mind,kuidas tulemus oli?
<http://www.erlebnisladen.de/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cgi?showd580!0,42982723814641,937>
juuli 17, 2006 at 9:23 p.l. #87579MEE
MemberTellisin endale GYM Quick Fitness liblika Quelle kataloogist.Täna sain kätte ja lugesin,et üht padjakest saab kasutada kuni 30 korda.Et padjakesi osta saab sealt kust selle vidina ostsid.Aga uurisin kataloogi ja seal pole küll mingeid padjakesi eraldi müüa.Ehk oskab siin keegi öelda kust ma neid osta saaks.Soovtavalt Tartust nt.(ise eln Valgas)Kui ehk jäi arusaamatuks,millest jutt,siis seda vidinat reklaamib ka teleturus,kinnitad kehale,liblika kujuga…Ja kui keegi siin on seda kasutanud,siis huvitab mind,kuidas tulemus oli?siin foorumis suhtutakse väga negatiivselt nendesse seadmetesse kuna lets face it – nad ei mõju. Aga kust saab ja kuidas – have no idea.
Ega Sa ometi arva, et paned liblika peale ja saadki endale reklaamitud keha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 17, 2006 at 9:34 p.l. #87582Vägivaldur
MemberEks anna meile ka teada, kuidas mõjus/ei mõjunud. Isiklikult arvan, et tulemus on vaid seda aparaati kasutades 0 .
Kui aparaat natukenegi sind aitas, siis muretse padjakeste pärast. Niikaua: anna minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2006 at 10:59 p.l. #87591kaysu
MemberTäna proovisin musklite peal.Ega kõige kiiremat varianti vastu ei pea.Hakkab kätt pilduma üles-alla.Kuna mul rasvasid pole mida lagundada,siis kasvatan endale musklid:))Homme proovin seljapeal ka ära.Täna liiga palju juba sai ennast piinatud.
juuli 17, 2006 at 11:19 p.l. #87592gmaster
Memberkeegi kuskil mainis, et paneks kambapeale raha kokku, aga katsejänest pole
ma oleks küll nõus katsejäneseks olema, kui selline üritus oleks
tahaks ise ka teada, kui palju toimib
juuli 18, 2006 at 4:48 e.l. #87595Raivo Piiber
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2006 at 7:13 e.l. #87596TheRock
MemberVõiks ju väikeseid kihlvedusid sõlmima hakata, et kas mõjub või mitte. Ma olen ise ka suht sellise negatiivse pilguga seda tobedad reklaami vaadanud ja mõelnud… ei tea kas sellest kasvõi mingisugust “kasu” on.
Las Kaysu paneb oma pildi enne ja pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See gmaster`i idee pole ka paha samas

Edit: Teadupoolest sellised asjad ei mõju.
juuli 18, 2006 at 8:52 e.l. #87601Fre
MemberTop Shopis väideti, et juba 3 nädala möödudes saad endale vormis ja trimmis keha AINULT seda vidinat kasutades. Oleks tore, kui Sa, Kaysu, teeksid endast praegu pilti ja siis kuskil kuu aja pärast teed uuesti ja paned need kuhugi üles. Sellisel juhul pead sa kasutama enda treenimiseks tõepoolest ainult seda vidinat. Kuidas oleks? Ja hoia meid aeg-ajalt kursis, et kas on tõepoolest mingeid muutusi lihaste valdkonnas. Oleks tore teada, kas mõju on tõepoolest olemas.
juuli 18, 2006 at 3:52 p.l. #87637Creek
MemberOleks lahe kui saaks kohe mingi kaba kokku ja siis mitme inimese peal saaks proovitud (nt: algaja ja juba mõni kes on mõned aastad jõusaalis juba käinud) ja siis prooviks eraldi naiste ja meeste peal, saaks kõik selgelt paljastada.
Ise mõtlesin ka kunagi, et prooviks, kuid uurides foorumeid panin selle idee kohe magama.
juuli 18, 2006 at 7:57 p.l. #87660Fre
Member395 krooni – jäta 1 pakk valke ostmata ja katseta ära.
juuli 19, 2006 at 5:39 p.l. #87719Kristjan-Johannes Konsap
Memberkindlasti mõjub, aga nagu telekast öeldakse- tulemused on individuaalsed
juuli 19, 2006 at 6:22 p.l. #87721Heix89
MemberTegelikult, kui mõtlema hakata selle vidina peale, siis tundub ikka üsna jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seal ju räägitakse umbes ,et paned juraka endale kuhugi võdisema ja ennäe – pekk kaob ja kohe on metsik lihas asemel! Kuidas see seal kõlaski? “Olete väsinud tunde kestvast higistamisest jne jne jne”. Räägitakse ainult et kasuta seda imeasja ja saad vormi nagu naksti, aga isegi kui see asjandus kuidagi rasva peaks põletada suutma, mis iseenesest on üsna absurdne, siis kuidas on sellega( ja täiesti ilma valguvajadust täitmata) võimalik lihast kasvatada? Lubatakse ju super keha vaid seda jubinat kasutades, aga unustatakse elementaarsed tõed.
Minu arust on see kõik inimeste petmine ja sobiv juhtum Tarbijakaitse jaoks…Võib-olla olen liiga skeptiline selliste asjade suhtes, aga ennem küll ei usu, kui oma silmaga näen, et kellegil sellest kasu on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2006 at 6:28 p.l. #87722Creek
MemberTegelikult, kui mõtlema hakata selle vidina peale, siis tundub ikka üsna jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seal ju räägitakse umbes ,et paned juraka endale kuhugi võdisema ja ennäe – pekk kaob ja kohe on metsik lihas asemel!
Kuidas see seal kõlaski? “Olete väsinud tunde kestvast higistamisest jne jne jne”. Räägitakse ainult et kasuta seda imeasja ja saad vormi nagu naksti, aga isegi kui see asjandus kuidagi rasva peaks põletada suutma, mis iseenesest on üsna absurdne, siis kuidas on sellega( ja täiesti ilma valguvajadust täitmata) võimalik lihast kasvatada? Lubatakse ju super keha vaid seda jubinat kasutades, aga unustatakse elementaarsed tõed.
Minu arust on see kõik inimeste petmine ja sobiv juhtum Tarbijakaitse jaoks…Võib-olla olen liiga skeptiline selliste asjade suhtes, aga ennem küll ei usu, kui oma silmaga näen, et kellegil sellest kasu on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin oli juba kord arutelu selliste asjade kohta ja jõuti järelduseni, et selle asja juures töötab just sellega kaasas käiv dieet, millega siis võid saadaka oma pekist lahti ja lihaste kasvatamiseks saab ka oma valgu kätte (arvatavasti mingi teine dieet kui rasva kaotamiseks). Kuid olen püsivalt skeptiline selle vidina enda suhtes.
juuli 19, 2006 at 6:39 p.l. #87723Heix89
MemberSiin oli juba kord arutelu selliste asjade kohta ja jõuti järelduseni, et selle asja juures töötab just sellega kaasas käiv dieet, millega siis võid saadaka oma pekist lahti ja lihaste kasvatamiseks saab ka oma valgu kätte (arvatavasti mingi teine dieet kui rasva kaotamiseks). Kuid olen püsivalt skeptiline selle vidina enda suhtes.Creek, vaata, asi ongi selles, et sellest dieedist pole reklaamis mitte sõnagi, kiidetakse ainult seda jubinat. Kui inimesed reklaamis kuuleksid, et seda kasutades mingi dieediga ka peab jebima, siis vaevalt keegi seda ostaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saad aru, mida ma mõtlen? …teatud inimeste grupile suunatud reklaami abil müüakse informatsiooni väänates ja mõnest tähtsast asjast sootuks vaikides suhteliselt mõttetut kraami.juuli 19, 2006 at 7:23 p.l. #87725TANK
Memberkindlasti mõjub, aga nagu telekast öeldakse- tulemused on individuaalsed
Jah… üritades rinnalihast treenida võib hoopis saada südame rütmihäired
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.