Lgp.spordihuvilised!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Lgp.spordihuvilised!
- This topic has 30 replies, 16 voices, and was last updated 22 years, 1 month tagasi by
Thor.
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2003 at 4:50 p.l. #34940
Arnold
MemberNäed, Rates oled veel esimene, aga varsti võib M.M. Sulle järele võtta.
Räägi parem, kuidas Webtraineri programmi õppimine läheb ?
detsember 23, 2003 at 11:45 p.l. #34941usinake
MemberOlen hädas õlavarte pärast, mis ei taha kuidagi muutuda selliseks nagu soovin. Äkki oskad Sina midagi soovitada. Teen 3 korda nädalas aeroobikat (rasvapõletus ja body) ning kolm korda nädalas kodus jõuharjutusi (klubis üle kolme korra nädalas käia kahjuks ei saa), kaal ei ole ka väga hull (ise arvan nii -174/60 (natuke võiks ehk kergem olla)), aga õlavarred on ikka paksud lõdvad ja inetud. Mida võiks ette võtta?
detsember 24, 2003 at 8:54 e.l. #34935Marek Kalmus
MemberEga ilma toitumisele tähelepanu pööramata nad sul lõdvaks jäävadki. Ka hantleid soovitaks sul tõsta jõusaalis, muidugi kui on vähegi aega. Usu see on palju efektiivsem kui kodus üksi nokitsedes. Ja ära karda treenida raskustega millega sa tõesti, ennast petmata suudad teha seerias 10-15 kordust. EDU ja visadust eesmärgi saavutamisel.
detsember 25, 2003 at 1:58 p.l. #34936kadri k
MemberUsinake, sa pead tõesti toitumisele hakkama rohkem tähele panu pöörama, nagu Marek sulle on soovitanud, see on täiesti 100% tõsi.Treening koormus võiks ka kätele tugevam olla, ainuüksi body trennist ei piisa, et käed trimmi saaksid!
detsember 27, 2003 at 12:26 e.l. #34937May
MemberTere Kadri!
Kõigepealt tahan sulle õnne soovida ja öedla, et sa oled tõeliselt ilus ja heas vormis ja väärid ausalt kiitust ja au! Tubli! Ja mul on tohutult hea meel, et nõustud siin niimoodi inimestele nõu andma. Mul endal on ka väga delikaatne probleem, aga kuna see on tõesti väga isiklik ja põen selle pärast tohutult, siis pigem kirjutan sulle meilile ja loodan, et saad mind aidata. Edu sulle ja tänan juba ette!!!
detsember 29, 2003 at 10:28 e.l. #34942triin_00
Memberka mina tahaks tegeleda fitnessiga. Kust saaksin leida õiget treeningprogrammi ja toitumistabeleid? Kust leida täiendavat infot?
oleksin abi eest väga tänulik=).
jaanuar 7, 2004 at 9:09 e.l. #34943kadri k
MemberVäga tore on kuulda, et keegi veel soovib nii ilusa spordialaga tegelema hakata!Kõik küsimused mis sul on võid esitada mulle!Kõige parem oleks vestelda e-maili teel.Minu e-mail on:lora.ilus@mail.ee,jään kirja ootama!Sorry, et nii hilja vastasin ,põhjus oli selles, et puhkasin natukene!ole tubli!
jaanuar 7, 2004 at 12:27 p.l. #34944Annika Pärtel
MemberÕnne võidu puhul!! Küsin siis kah üht-teist.
Spordiga tegelen pidevalt mingi 4,5 aastat umbes. Alustasin aeroobikaga (praegu annan ise korra nädalas trenni), jooksen ja rulluisutan, vahelduseks ujun, praegu aga on põhirõhk kujunenud jõusaalile. päev-kaks nädalas on trennivaba. Söömist jälgin nii palju kui kirjandusest olen infi saanud, vahepeal pidasin ka toitumispäevikut. Olen 170 cm pikk, kaalun u 64 kg. Jõusaalis käin pidevalt u 1,5 aastat.Peale saalis käima hakkamist olen kuidagi suureks muutunud.Tundub, et lihas tuleb üsna ruttu ja jõudu on ka (treenin Amazoni kava järgi, mis on jaotatud kolme päevase tsükli peale)aga tahaks, et oleks rohkem musklit näha, eriti kõhul ja kätel. Ei teagi kas peab toitumise üle vaatama (kas kaal on liiga suur?rasva% pole tükk aega mõõtnud aga kunagi oli vist 17-naisterahva kohta pole ju palju)või trennikava muutma.Või rohkem puhkama (5-6 korda nädalas sporti on palju?Kogu aeg ei ole ju jõusaalis, vahel ujun ja teen aeroobikat ja jooksen) Jama kui palju, aga äkki oskad aidata..Ettte tänades, Annika.
jaanuar 7, 2004 at 12:31 p.l. #34945Annika Pärtel
MemberA, mul jäi veel mainimata-kas see on normaalne, et liigesed on hakanud peale jõusaalis käimist raksuma?Äkki peaks mingit toidulisa või vitamiini tarbima-praegu ma ei võta midagi. Annika
jaanuar 8, 2004 at 6:37 e.l. #34946kamakaks
Memberselline kummaline küsimus et kas naistel on ka fitness ja kulturism erinevad alad? Kas Inna Uit on sama ala peal kui sina?
jaanuar 8, 2004 at 10:54 e.l. #34947kadri k
MemberTere!Jah, fitness ja kulturism erinevad üksteisest ja päris palju.Kulturismis hinnatakse suurt lihasmassi,võidab see, kes on suurem ja kuivem.Loomulikult vaadatakse ka fitnessis lihaste suurust ja kuivust, kuid seal ei pea loomamoodi suur olema.Kulturismi ja fitnessi erinevus seisneb veel vabakavas,fit. tehakse üldjuhul liikuv ja tantsuline kava, kasutades seal igasugu vigureid.Kulturismi kava on aga lihtsalt muusika saatel lihaste näitamine.Ja veel üks erinevus-fitness on tunduvalt naiselikum spordiala kui seda on kulturism!Inna Uit oli kulturist!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2004 at 9:30 p.l. #34948Rocky
MemberTere, Kadri!
Kas sa mulle naiseks ei taha tulla?
jaanuar 9, 2004 at 8:31 e.l. #34949kadri k
Membertere ka sulle!mina mõtlesin, et mees teeb naisele abieluettepaneku siis kui nad üksteist väga armastavad ja tunnevad.ma kallis mees ei ole sind isegi näinud ja rääkimata muust…Aga ikkagi huvitav ettepanek!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2004 at 4:41 p.l. #34950Rocky
MemberSellepärast tegingi, et huvitav oleks;)
Muide üllatusin, et ainult 2 aastat oled kõva jõusaalitrenni teinud. Väga kõva tulemus nii lühikese aja jooksul. Mitu korda nädalas teed ja kui pikalt?
jaanuar 9, 2004 at 5:10 p.l. #34951muc
Membermis tähendab, et ei ole näinud… vaata, ta pilt ju rates ja foorumis olemas… klikka pildi peale ja näedki ära ning siis võid rahuliku südamega naiseks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) mis teised ararvavad?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.