Lemmikloomaga jõukasse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lemmikloomaga jõukasse?
Tagged: koeraga trenni, lemmikloom, lemmikloomaga jõusaali
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
batmannu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2015 at 10:46 e.l. #358662
Looduses6ber
MemberMa täitsa lubaks su oma saali, sinu oma vastutusel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kahjuks mul pole saali 
Sellessuhtes ju mõistetav, miks ei taheta koera saali lasta. Mõtle milline vastutus. Ja alati on peremehed seda meelt:” minu koer ei hammusta kedagi.”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil maal toob iga aasta sama mees küttepuid. See aasta palus koera ketti panna või tuppa viia. Küsisin mispärast? Vastas: ” Igaksjuhuks, ettevaatlikuse pärast.” Kinnitasin mehel, et meie koer ei ründa ja on sõbralik (jumala tõsiselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sellepeale kostis mees:” Seda ütlevad nad kõik, jumala tõsiselt! Ka eelmine mees, kelle koer mulle jalga hüppas.” Ja edasi oli mõttetu vaielda. Nii on, kuigi MA ju tean, et minu koer….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2015 at 12:41 p.l. #358647hehee
MemberSamamoodi kinnitas ka peremees, kelle koer mu paariks päevaks haiglasse saatis.
Isegi, kui inimene oskaks oma looma mõtteid lugeda, milleks on ikkagi vaja koer saali kaasa võtta? Ma saan aru, kui tegemist on teenistuskoeraga, kelleta näiteks nägemispuudega inimene lihtsalt ei saa liikuda. Aga niisama? Miks?
oktoober 6, 2015 at 5:11 p.l. #358645Looduses6ber
MemberAga miks mitte? Kuigi tõsi, olud peaksid ikka ideaali lähedased olema, et võimaldada samaaegselt ka maksimaalselt hea trenn (:
Näiteks, kui oma perre koera sain( 8 aastat tagasi ), siis käisin küll kõikjal koeraga. Alati, kui välja läksin oli koer kaasas. Kõik sõbrad teadsid sellega arvestada. Näiteks helistab sõber:” jou, mis teed? läheks välja?”
Mina:” Nõus.”
Sõber:” Ma olen autoga.”
Mina:” okei, cool. sobib.”
Mõned sekundid vaikust..
Sõber:”…öööö..mmm..kas võtad koera ka kaasa?”
Mina:” Muidugi!”
Sõber:” mm, nooo okei.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellestsuhtes arvestasin ikka sõpradega ka, et panime auto istmele teki nt…Aga Isegi sõprade poole võtsin kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuhu muidugi lubati. Kuhu ei lubatud, sinna lihtsalt ei läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellesmõttes mõistan küll seda koera kaasa vedamist. Kui ta sulle ikka parim sõber on siis ju tahakski teda siia-sinna vedada. Osadel on isegi võimalik tööjuurde kaasa võtta. Väiksemad koerad pikutavad rahulikult nt kontoris
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2015 at 9:41 e.l. #358609fitme
MemberMina käin oma kääbustaksiga praktiliselt igal pool – tööl, restoranides (viimati Tuljakus, mis on viisakam koht, kuid koera vastu polnud kellelgi midagi), külas, poodides (Solaris on üks normaalsemaid lemmikloomade suhtes, seal pole keelavaid märke ka ustel). Kuna see lemmikloomade kaasastassimise kultuur hakkab Eestisse pärale jõudma, siis kohtan aina enam avatud meelega inimesi, kes mõistavad, et hästi kasvatatud loom ei tee midagi halba. Üldine soovitus on see, et enne mõne asutuse külastamist helista ja küsi üle, kas see on okei, siis ei saa hiljem probleeme olla. Vastus kipub olema üks: “Kui koer oskab käituda, siis muidugi võtke kaasa!”
oktoober 7, 2015 at 11:15 p.l. #358588priitmyrk
MemberKinnisemas, väiksemas ruumis, alal võib tekkida ka see probleem, et mõni inimene on koerakarvade suhtes allergiline.
oktoober 10, 2015 at 7:45 e.l. #358437batmannu
MemberKinnisemas, väiksemas ruumis, alal võib tekkida ka see probleem, et mõni inimene on koerakarvade suhtes allergiline.
Tavaliselt inimestel ei ole koera karvale allergia, vaid kõõmale. Kuna mul on lühikarvaline koer, kelle kõõma kogus on väike ning keda pesen tihti, ei ole täheldanud et allergilistel inimestel oleks koeraga kokkupuutest allergiahoog tekkinud.
Mina käin oma kääbustaksiga praktiliselt igal pool – tööl, restoranides (viimati Tuljakus, mis on viisakam koht, kuid koera vastu polnud kellelgi midagi), külas, poodides (Solaris on üks normaalsemaid lemmikloomade suhtes, seal pole keelavaid märke ka ustel). Kuna see lemmikloomade kaasastassimise kultuur hakkab Eestisse pärale jõudma, siis kohtan aina enam avatud meelega inimesi, kes mõistavad, et hästi kasvatatud loom ei tee midagi halba. Üldine soovitus on see, et enne mõne asutuse külastamist helista ja küsi üle, kas see on okei, siis ei saa hiljem probleeme olla. Vastus kipub olema üks: “Kui koer oskab käituda, siis muidugi võtke kaasa!”
Aga miks mitte? Kuigi tõsi, olud peaksid ikka ideaali lähedased olema, et võimaldada samaaegselt ka maksimaalselt hea trenn (:
Näiteks, kui oma perre koera sain( 8 aastat tagasi ), siis käisin küll kõikjal koeraga. Alati, kui välja läksin oli koer kaasas. Kõik sõbrad teadsid sellega arvestada. Näiteks helistab sõber:” jou, mis teed? läheks välja?”
Mina:” Nõus.”
Sõber:” Ma olen autoga.”
Mina:” okei, cool. sobib.”
Mõned sekundid vaikust..
Sõber:”…öööö..mmm..kas võtad koera ka kaasa?”
Mina:” Muidugi!”
Sõber:” mm, nooo okei.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellestsuhtes arvestasin ikka sõpradega ka, et panime auto istmele teki nt…Aga Isegi sõprade poole võtsin kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuhu muidugi lubati. Kuhu ei lubatud, sinna lihtsalt ei läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellesmõttes mõistan küll seda koera kaasa vedamist. Kui ta sulle ikka parim sõber on siis ju tahakski teda siia-sinna vedada. Osadel on isegi võimalik tööjuurde kaasa võtta. Väiksemad koerad pikutavad rahulikult nt kontoris
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yup, nii ongi! olen palju kodust ära ning et koer ei peaks hommikust õhtuni üksi kodus olema, kaasan teda oma tegemistesse nii palju kui võimalik. Ta käib minuga tööl kaasas ja igal pool mujalgi. Kui ikkagi hommikul 9 paiku kodust välja lähed ja 11 paiku õhtul koju jõuad, siis minu meelest on täitsa mõistlik sõber kaasa võtta. See on ka üks põhjuseid miks otsin kohta kus saan trenni koera kaasa võtta. Mul lihtsalt ei ole aega, et kodu ja töö ja muude tegemiste vahelt vahepeal koer koju viia ning siis uuesti peale võtta ning edasi toimetada. Hetkel on elutempo lihtsalt selline kiire, mistõttu otsin lahendust, et saaks saalis trenni ka teha!
oktoober 12, 2015 at 7:38 e.l. #357764fitme
MemberTavaliselt inimestel ei ole koera karvale allergia, vaid kõõmale. Kuna mul on lühikarvaline koer, kelle kõõma kogus on väike ning keda pesen tihti, ei ole täheldanud et allergilistel inimestel oleks koeraga kokkupuutest allergiahoog tekkinud.
yup, nii ongi! olen palju kodust ära ning et koer ei peaks hommikust õhtuni üksi kodus olema, kaasan teda oma tegemistesse nii palju kui võimalik. Ta käib minuga tööl kaasas ja igal pool mujalgi. Kui ikkagi hommikul 9 paiku kodust välja lähed ja 11 paiku õhtul koju jõuad, siis minu meelest on täitsa mõistlik sõber kaasa võtta. See on ka üks põhjuseid miks otsin kohta kus saan trenni koera kaasa võtta. Mul lihtsalt ei ole aega, et kodu ja töö ja muude tegemiste vahelt vahepeal koer koju viia ning siis uuesti peale võtta ning edasi toimetada. Hetkel on elutempo lihtsalt selline kiire, mistõttu otsin lahendust, et saaks saalis trenni ka teha!
batmannu – millises jõusaalis (või trennis) oma lemmikuga käid?
oktoober 13, 2015 at 10:55 p.l. #378385batmannu
Memberbatmannu – millises jõusaalis (või trennis) oma lemmikuga käid?
Ma ei käigi, sest ei ole leidnud sellist kuhu saaks minna! Mul on elektriauto (mille aku mahtuvus on piiratud) ning lühikesekarvalisel koeral on talvel külm mitte töötavas autos või siis õues passida. See ei ole lahendus, et ta trenni ajaks autosse jätan ning samuti ei ole aega, et päeva jooksul mitu korda kodu-töö-trenni-kodu-jne vahet sõita.
Otsin ikka veel kohta kus treenima hakata, kas kuskilt tuleb mõni sõbralik pakkumine ka?
oktoober 14, 2015 at 8:59 e.l. #378369fitme
MemberVali välja jõusaal, mis meeldib ja helista … uuri. Kõige sõbrlaikum pakkumine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.