Lemmikloomaga jõukasse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lemmikloomaga jõukasse?
Tagged: koeraga trenni, lemmikloom, lemmikloomaga jõusaali
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 10 years, 3 months tagasi by
batmannu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2015 at 4:41 p.l. #26699
batmannu
MemberTervist!
Mujal maailmas olen päris palju näinud bodybuildereid oma koertega jõukates trenni tegemas.
Kus eestis (tallinnas) on lemmikloomadega trenni minek lubatud?
oktoober 3, 2015 at 5:21 p.l. #344268SiimMe
MemberTaskukoera võib vabalt jõusaali tuua. Ei usu, et sellest suurt probleemi tekkiks.
Midagi muud tuua, siis tekkiks sellest hea komöödia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2015 at 5:41 p.l. #344201vend vähk
ModeratorNo ma tahaks näha Tartu Kesklinna MyFitnessi personali nägusid kui ma oma nelja bullterjeriga platsi ilmuksin
oktoober 4, 2015 at 8:49 e.l. #337335batmannu
MemberSul on ju mini bullikad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi jõusaalide omanikest ei taha sõna võtta ja öelda et “tule siia, minu juures saab koeraga ka trenni teha!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2015 at 11:35 e.l. #335622breakdown
MemberEi usu, et taskukoera ka võib tuua, see poleks nüüd eriti ilus. Aga üldse võiks kaastreenijate peale mõelda. Mina küll ei tahaks näha, et saalis veel koerad ringi “litutaksid”. Isegi väikesed lapsed, kes seal sõeluvad, ei peaks jõusaalis olema. Trenni tulla, siis teha trenni ja koerte ja lastega mujal aega veeta.
Hästi huvitav on üldse väljend “mujal maailmas on nii”. Eks igasuguseid asju mõeldakse välja, aga kas kõike peab järgi tegema?
oktoober 4, 2015 at 6:15 p.l. #378622batmannu
MemberEi usu, et taskukoera ka võib tuua, see poleks nüüd eriti ilus. Aga üldse võiks kaastreenijate peale mõelda. Mina küll ei tahaks näha, et saalis veel koerad ringi “litutaksid”. Isegi väikesed lapsed, kes seal sõeluvad, ei peaks jõusaalis olema. Trenni tulla, siis teha trenni ja koerte ja lastega mujal aega veeta.
Hästi huvitav on üldse väljend “mujal maailmas on nii”. Eks igasuguseid asju mõeldakse välja, aga kas kõike peab järgi tegema?
Kallis foorumi külastaja, ma ei kirjutanud seda postitust, et saada teada mis on sinu arvamus lemmikloomade ning nende tolereerimise osas, vaid kirjutasin kuna soovin teada saada, MILLISESSE jõusaali saab lemmiklooma kaasa võtta. Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2015 at 7:35 p.l. #378619breakdown
MemberEi mõelnud üldse pahaga. Vabandust, kui nii välja kukkus. Netisuhtluse eripära, emotsioone ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning kui mõelda, mida üldse koerad võiksid sellest arvata? Nemad ju uues kohas soovivad kohe tutvuda, nuuskida, aga see hakkaks teisi segama. Tuleb paigal istuda, rahulik olla, aga miks siis üldse ta kaasa võtta? Kas loom ka sellest midagi saab? Vähemalt tundub küll kuidagi väga nö risky-business olevat.
Pealegi on igasugune arutelu alati arendav. Võib-olla keegi kolmas toob veel sellised poindid välja, miks just tulekski koer kaasa võtta ning saame kõik siin teha linnukese kohale, et saime jälle midagi uut teada.
oktoober 5, 2015 at 4:54 e.l. #378604batmannu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no koera seisukohalt on fantastiline kui ta igale poole kaasa võetakse ning enda seisukohalt on koera kaasa võtmine jälle suur aja kokkuhoid. võibolla jack russeliga ning sellise hüperaktiivse koeraga oleks tõesti saalis segav tegur, kuid kui koer on enam-vähem mõistlik ning rahulik ei tohiks olla probleem.Arusaadav kah, et kõik ei olegi koera inimesed..
nii et siis keegi ei tea kas tallinnas/harjumaal leidub sellist kohta, kuhu saali saab koera kaasa võtta?
oktoober 5, 2015 at 5:15 e.l. #378605batmannu
MemberPanen siia ühe pildi ka koerast. Ta pole kuri ning on suhteliselt atleetlik – seega sobiks ideaalselt jõukasse motivaatoriks!

oktoober 5, 2015 at 5:36 e.l. #378606Lenovo
MemberSul on küll väga ilus amstaff aga poleks eriti okei kui trenni temaga läheksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja veavalt sellist saali leidud kus koeri kaasa saab võtta.. aga sa tee selline ja siis staffid saavad samal ajal mängida kui me trenni teeme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2015 at 6:20 e.l. #378314Maakivi
MemberJa kes süüdi jääb kui tõstekang koerale peale kukub?
oktoober 5, 2015 at 6:48 e.l. #378305Lenovo
MemberJa kes süüdi jääb kui tõstekang koerale peale kukub?
Hahh, mulle kohe “meeldivad” sellised inimesed kes alati hakkavad mingit teemat üles tõmbama. Kes SÜÜDI jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> SINA jääd.oktoober 5, 2015 at 7:11 e.l. #378307Maakivi
MemberSul on küll väga ilus amstaff aga poleks eriti okei kui trenni temaga läheksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja veavalt sellist saali leidud kus koeri kaasa saab võtta.. aga sa tee selline ja siis staffid saavad samal ajal mängida kui me trenni teeme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tema koer sööb minu taksi ära vahepeal, või vahepalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahh, mulle kohe “meeldivad” sellised inimesed kes alati hakkavad mingit teemat üles tõmbama. Kes SÜÜDI jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> SINA jääd.Ma olen harjunud süüdi jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2015 at 7:30 e.l. #327895AnneSmith
MemberMul on “taskukoer” ja ükskõik kui väga ma teda ei armastaks ja vastupidi siis ma usun,et ta pigem oleks hirmunud jõusaalis ning ma ei saaks max.oma trenni teha(vaja ju talle ka tähelepanu pöörata,et ta nimelt nt kangi alla ei jääks ning spordiklubi halba valgusesse ei jää). Koduses jõusaalis why not,kui jääb kangi alla siis oled ise süüdi ja tunnistajaid ka pole.
oktoober 6, 2015 at 10:13 e.l. #358663batmannu
MemberMinu koer kindlasti kange ei karda ning ta on mul rahulik kukkununnu kes vahest ükskõik mis hinna eest tahab musi teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koerad on erinevad ning sellist hirmu kindlasti ei ole, et koer jääb kuskile alla või hakkab hirmsasti segama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.