Lemmik valgurikas toode
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lemmik valgurikas toode
- This topic has 87 replies, 47 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
haamer.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2007 at 3:13 p.l. #122662
Jultsik
MemberTallegi kuivatatud kana ribad nii nämmud, aga ma ei leia neid enam kusagiiiiiiiiiiiiiiiilt
august 24, 2007 at 4:50 p.l. #123297Jarmo Oberst
MemberIlmselt minu lemmikuks on kanamunad.
“>august 24, 2007 at 4:53 p.l. #123298Samakamees
MemberTallegi kuivatatud kana ribad nii nämmud, aga ma ei leia neid enam kusagiiiiiiiiiiiiiiiiltneed on tõesti väga head
“>august 24, 2007 at 6:33 p.l. #123320LeBon
MemberKuivatatud kalmaar, hea õlle kõrvale ning muidu valgurikas
“> 100g kohta: 61g valku, 5g süsivesikuid, 4g rasva.Tohoo, ma arvasin seni, et kõige valgurikkam suupiste on vinnutatud veiseliha ( Beef Jerky), mis on maitseeelistuste poolest mu enda lemmik. 100 grammi kohta 52g valku, 4g süsivesikuid, 4g rasva.
august 25, 2007 at 9:37 e.l. #123395Kreks
MemberTohoo, ma arvasin seni, et kõige valgurikkam suupiste on vinnutatud veiseliha ( Beef Jerky), mis on maitseeelistuste poolest mu enda lemmik. 100 grammi kohta 52g valku, 4g süsivesikuid, 4g rasva.Ma sõin neid algul peale trenni, siis läks veits kalliks ära… Hind läks sel kõrgemaks.
september 12, 2007 at 12:58 p.l. #125080Haldjas
Membermul on selline TTU toidukeemikute väljaantud raamat, kus erinevate toitude kõikvõimalike asjade sisaldused. hakkasin siis otsima rasvavaest liha – mõistagi kana ja kalkun ja metsloomad ja siis veise sisefilee, mida siin üks kasutaja ka mainis. jõudsin poodi ja kui leidsin tüki liha, mille hind oli 300 kr/kg… siis ei jäändki muud üle, kui leppida kala ja kalkuniga:P kana pole mitte mu lemmik, sest fileed lihtsalt praadides tuleb ta igat pidi tehes kuivik ja mulle see ei lähe. grillkana on muidugi juba hoopis teine ooper, mõistagi ilma nahata;)
üldiselt ise vintsutan peale trenni murakamoosiga kodujuustu. meeldib veel powermilk, mida on erinevate maitsetega. ja ahjus tehtud lõhe muidugi ja kondenspiim, aga see viimane juba vast liiga pekine:D üldiselt olen ka piimasõber:)
september 12, 2007 at 1:29 p.l. #125082Janno R.
Memberkohupiim kakao või vaniljega!
detsember 13, 2007 at 1:44 p.l. #134319FG
MemberTallegi kuivatatud kana ribad nii nämmud, aga ma ei leia neid enam kusagiiiiiiiiiiiiiiiiltJust praegu Selverist ostsin. Niiet ju siis jälle müügil
.Ja jube maitsvad on nad tõesti, jää või näksimagi neid
…detsember 13, 2007 at 2:02 p.l. #134322hehee
MemberJust praegu Selverist ostsin. Niiet ju siis jälle müügil
.
Ja jube maitsvad on nad tõesti, jää või näksimagi neid
…Peaks ka otsima, polegi proovinud neid. Muidu meeldib kuivatatud kala. Igasugune.
detsember 13, 2007 at 2:14 p.l. #134324plaah
Memberkurat ma mehed aru ei saa, kuidas te kodujuustu suudate sedasi süüa. olen proovinud tilliga ja tillita ja veel mingeid. aga ainus, mis kuidagigi alla läheb on murakamoosiga. need ülejäänud täitsa hullumaja.
endal kohupiim lemmik ja valgusheik vivafreshiga on päris hea
detsember 13, 2007 at 2:27 p.l. #134325FG
MemberPole küll mees
detsember 13, 2007 at 2:28 p.l. #134326Martini Bianco
MemberLemmikuks on ikka kanafilee ja kala.Ja muidugi rasvatut ning 4%kodujuustu ja muna oksendamiseni

Lisanditeks päeva jooksul 2 Whey koksi ja peale trenni Mass Fueli ja olen ainult ja ainult Twinlabi sõber.Lööge või maha aga on parimad tooted ja ei kavatse isegi surma ähvardusel nendest loobuda
Ma pole veel Fasti sarja fenomenist aru saanud aga kui keegi soovib siis võib seda mulle tasuta jagada ja mine tea äkki võtan kasutusse osaliselt.Rahaga probleeme ei ole ja investeerida endasse on ma leian kõige mõistlikum ja õigem, kulugu palju tahes.Mõistust!
detsember 13, 2007 at 2:40 p.l. #134331Martini Bianco
MemberTallegi kuivatatud kana ribad nii nämmud, aga ma ei leia neid enam kusagiiiiiiiiiiiiiiiiltMusu lähme koos otsima eks
detsember 13, 2007 at 3:15 p.l. #134337hehee
Memberkurat ma mehed aru ei saa, kuidas te kodujuustu suudate sedasi süüa. olen proovinud tilliga ja tillita ja veel mingeid. aga ainus, mis kuidagigi alla läheb on murakamoosiga. need ülejäänud täitsa hullumaja.Maitsestatud kodujuustusid ma parema meelega ei söö, aga Ekstra neljaprotsendiline kodujuust hapukoorega maitseb küll. Tuunikala või keedukartul kõrvale (oleneb kellaajast) ja väga hää.
detsember 13, 2007 at 5:40 p.l. #134360AlanBStard
ModeratorSee pole midagi, minul läheb kuskil 1000-1300, aga sõbrannal üldse 800.-

Mida sa sööd , et sul ainult 1300 läheb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ütle vähemalt mitu korda päevas…2 ?Kutid käristavad välja ilusates restoranides
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.