Lemmik valgurikas toode
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lemmik valgurikas toode
- This topic has 87 replies, 47 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
haamer.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2007 at 5:14 p.l. #121133
matti
MemberJah,kui siga tunneb ohtu,siis tema kehas tekivad stressihormoonid,mis teatavasti ei mõju hästi liha maitsele,samuti,nagu liinu mainis,võib see stressihormooni lihas säilida ja kutsuda inemises analoogset efekti,nagu ta toimib sea puhul.Seega,teen ma siin kokkuvõte:iga koduloom on kasvanud vangistuses ja seega ka stressitingimustes ning seetõttu ei saa tema liha mõjuda kunagi nii hästi,kui metsloomaliha.Parim valguallikas on metsloomaliha!!!!!
P.S:hetkel on metsloomade arv meie vabariigis laes,mõnede loomade arvukus on hetkel koguni ajaloo kõrgeim.Seega,püss kätte ja metsa!!!!!!111
august 6, 2007 at 5:18 p.l. #121134Karu
MemberTekkis väike küsimus ka…
Avastasin täna omale päevamenüüd kokku ostes, et halvaas on täitsa märkimisväärne kogus valku, süsivesikut ja rasva.
Tundus vägagi sobilik kohupiima juurde ja paningi üheks palaks nad kokku. Purustasin lihtsalt 100g halvaad 250g Tere rasvata kohupiimaga kokku. Päris hea pala tuli!
august 6, 2007 at 5:21 p.l. #121135anelka
MemberSea kasuks on vaid üks argument, ta puskleb vastu ja siis on teda kergem tappa. Lammas ja lehm aga vaatavad kurva pilguga, neid on hale teise ilma saata.
august 6, 2007 at 6:16 p.l. #121145Capricorn
Memberiga koduloom on kasvanud vangistuses ja seega ka stressitingimustes ning seetõttu ei saa tema liha mõjuda kunagi nii hästi,kui metsloomaliha.Parim valguallikas on metsloomaliha!!!!!Metslooma liha sisaldab ka kordades rohkem kreatiini kui kodulooma oma.
ehk siis… siga on stressis.. sealiha süües kandub see stress inimesele…eks millegi põhjal siiski on tulnud ütlus, et ära söö liha, liha teeb vihaseks.
Ma ühe “teooria” järgi isegi usun seda, et liha teeb nö. vihaseks, aga see pole seotud sellega, et siga stressis on tapmise ajal (ja võibolla lisaks ka kogu eluaja jooksul)
august 6, 2007 at 6:29 p.l. #121149sigaloom
MemberMulle meeldib tuunikala õlis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige parema maitsega on: Abba tuunikala õlis konserv (200g)
100g toodet sisaldab keskmiselt 25.0g valku, 9.0g rasvu ja 0.0g süsivesikuid
Hind on ka mõnus 19~20 EEK
august 6, 2007 at 8:02 p.l. #121175bohemianrhapsody
MemberTekkis väike küsimus ka…Avastasin täna omale päevamenüüd kokku ostes, et halvaas on täitsa märkimisväärne kogus valku, süsivesikut ja rasva.
Tundus vägagi sobilik kohupiima juurde ja paningi üheks palaks nad kokku. Purustasin lihtsalt 100g halvaad 250g Tere rasvata kohupiimaga kokku. Päris hea pala tuli!
august 6, 2007 at 8:03 p.l. #121177Kreks
MemberRäägi mis taimed ka ja kui palju.
august 6, 2007 at 8:35 p.l. #121190rainisk
MemberMetslooma liha sisaldab ka kordades rohkem kreatiini kui kodulooma oma.
Samuti sisaldab metslooma liha rohkem valku ja vähem rasva:
metssealiha (100 g):
– 155 Kcal, 4 g rasva, 28 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Ja kusjuures, metssea liha on ka päris maitsev, nagu kodusea oma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Oleks ainult koguaeg võtta seda liha kuskilt.Aga endale meeldib Farmi rosinatega lahja kohupiim, eriti peale trenni. Selle toitainete sisaldus 100-s grammis on järgmine : 15,7g valku 14,9 g süsivesikuid ja 0,4 g rasva. Sellessuhtes peaks peale trenni sobima ka, et taastumiseks süsivesikuid sees. Ja siis muidugi kanafilee ja kanamunad.
august 7, 2007 at 4:34 e.l. #121216MEE
Memberkala, kala ja veelkord kala…
august 16, 2007 at 3:21 p.l. #122482Kremcik
Membermmmm..
grillitud tiigerkrevetid voi langostiinid, haikala, tuunikala, lohe, tursk
kanafilee, beef jerky, kodujuust
rasvastest toitudest hea camembert..
august 16, 2007 at 4:22 p.l. #122494AndresT
MemberGrillitud veisesisefilee, kui osata teha ja jätta ilusasti seest hõrkpunaseks siis rohkem pole elult enam midagi tahta
august 16, 2007 at 6:10 p.l. #122511TANK
MemberNimekirjast puudub õlu. Ilma õluta on pizza mõtetu või vähemalt poolik maitseelamus.no lasen ka vahel õlut.
aga pizza coca colaga on kah väga hea.
august 16, 2007 at 7:06 p.l. #122519Samakamees
MemberSul on järelikult kehv valk
siis ei lähe tõesti ehk alla …Ei ma ei ütleks , et mul on kehv valk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kohupiim koos jogurtiga lüpsab iga valgusheigi ära
😮Enam ei tarvita üldse valku…Ei näe veel mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2007 at 8:12 p.l. #122524bohemianrhapsody
MemberEi ma ei ütleks , et mul on kehv valk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kohupiim koos jogurtiga lüpsab iga valgusheigi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enam ei tarvita üldse valku…Ei näe veel mõtet

Ma ka siin mõtlesin natuke…. et vesi on ka mõttetu, üldse ei tarbi enam.
august 16, 2007 at 8:18 p.l. #122527Samakamees
MemberMa ka siin mõtlesin natuke…. et vesi on ka mõttetu, üldse ei tarbi enam.Mul ei ole veel valgusheigist erilist kasu…ma olen ainult paar aastat tegelenud ja ma ostan selle raha eest parem endale midagi paremat
Ma usun jah , et tegijad juba ilma sheigita ei saa , aga mina saan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.