Lemmik valgurikas toode
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Lemmik valgurikas toode
- This topic has 87 replies, 47 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
haamer.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2007 at 9:35 e.l. #120976
savi_
MemberMingisugune terviseartikkel kirjutas kord, et tänapäeva mehi vaevab musklihullus ning seepärast süüakse tohututes kogustes valku – kõige muu tähtsus aga unustatakse seejuures.
Mingi hetk meeldis mullegi 4% või rasvavaba kodujuustu süüa – ikka purk korraga sisse enne magamaminekut või siis niisama lõunaks üks. Aga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.
august 5, 2007 at 9:41 e.l. #120977Samakamees
MemberMingisugune terviseartikkel kirjutas kord, et tänapäeva mehi vaevab musklihullus ning seepärast süüakse tohututes kogustes valku – kõige muu tähtsus aga unustatakse seejuures.Mingi hetk meeldis mullegi 4% või rasvavaba kodujuustu süüa – ikka purk korraga sisse enne magamaminekut või siis niisama lõunaks üks. Aga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.
Valgusheik võib ju mugavam olla , aga loeb see mis paremini alla läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2007 at 10:00 e.l. #120978Angel-liis
MemberMingisugune terviseartikkel kirjutas kord, et tänapäeva mehi vaevab musklihullus ning seepärast süüakse tohututes kogustes valku – kõige muu tähtsus aga unustatakse seejuures.Mingi hetk meeldis mullegi 4% või rasvavaba kodujuustu süüa – ikka purk korraga sisse enne magamaminekut või siis niisama lõunaks üks. Aga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.
No siis kulturisti sinust küll ei saa, need panevad a la 4 pakki kohupiima korraga sisse + 7 kohupiimakreemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt see oli natuke liialdatud a nuh…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2007 at 10:11 e.l. #120980Capricorn
MemberAga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.Ei ütleks, et näiteks 250 g kodujuustu (40 g valku) liiga palju magu venitaks, see on umbes nagu klaasitäis vett.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-Liis, korraga nüüd vaevalt keegi eriti palju üle 1 paki paneb, sest lihtsalt organism suudab teatud aja jooksul ainult teatud koguse valku omastada. Pigem tehakse nii, et iga 2-3 tunni tagant 1 pakk, kuid ainult kohupiimast ka keegi ei ela.
august 5, 2007 at 10:30 e.l. #120984Karu
MemberÕudsalt meeldib kodujuust, olgu siis 4%, maitsestamata jogurtiga, mõni üksik rasvavaba või murakamoosiga. Samuti on igasugune kohupiim hea.
Ja kanafileesink maitseb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> friik olen vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2007 at 11:29 e.l. #120987DeepBass
MemberEndale meeldib kõige rohkem 250 g rosina kohupiim. Seal on selle 250 g kohta kokku 30 g valku, 31 g süsivesikuid ja mingi 12-15 g rasva
august 5, 2007 at 5:28 p.l. #121007Madis232
Membertalleggi chick snack, ja kuivatatud kalmaar on sõnaotseses mõttes tõsised VALGURIKKAD SNÄKID. kohupiim ei ole snäck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2007 at 6:03 p.l. #121008savi_
MemberValgusheik võib ju mugavam olla , aga loeb see mis paremini alla läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on järelikult kehv valk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ei lähe tõesti ehk alla …august 5, 2007 at 6:09 p.l. #121009dirty scorpion
MemberKüüslaugu ja tilli kodujuust ning hapukurgi kodujuust minu lemmikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgu sheikidest minu lemmik vaarika maitseline Mass2.
august 5, 2007 at 6:17 p.l. #121010plokk
MemberHästi tehtud lôhet vôiks hommikust -ôhtuni laadida. Ka tuunikala on maitsev eriti kohupiima & tomatisalatiga… Kala on lihtsalt häää…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2007 at 6:49 p.l. #121012matti
MemberHästi tehtud lôhet vôiks hommikust -ôhtuni laadida. Ka tuunikala on maitsev eriti kohupiima & tomatisalatiga… Kala on lihtsalt häää…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa räägid tõtt,soolalõhe on tõesti väga 5+
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2007 at 11:07 e.l. #121092Kreks
MemberNo lihad on head, kana ja kala eriti. Varem ostsin peale trenni neid kuivatatud lihasid (mingi raw beef vms), kus oli päris palju valku aga samas oli see hästi kallis. Valgu sheiki vihkan
august 6, 2007 at 11:26 e.l. #121094asdfghjkl
MemberOlen viimasel ajal rikkaks saanud ja raha kulutanud paljude kallimate toitude peale.
Ja juba kuu aega olen söönud õhtuooteks krevette või vähisabasid.
Need on makramaitselised asjad, soolvees, või marinaadis, mis on soolata.
Ma linki kahjuks ei leia, aga need on Vici tooted kõik minu meelest, ja praegu laual on ka ntx selline oode ootamas:
Vici Krevetid Soolvees,
neto 200g (sh krevette vähemalt 100g, ülejäänud 100g siis soolvesi),
toiteväärtus 100 gr kohta:
energiat 109 kcal,
valku 24g,
sv 0.62 g,
rasvu 1.2g,
parim enne: 27.09.2007
See maksab 38 krooni. samapalju vähisabasid maksab 34 kr, aga vähisabades oli mäletamistmööda nõks vähem valku, ca 18g. Eks vähisaba on siiski lihas kui selline, aga krevett kui selline valguloom, sestab ka valgu konsentratsiooni erinevus. Muidu olen lugenud, et krevetid pidid kolesterool isuhtes halvad olema nagu ka munakollane, aga noh, usun, et natuke munakollast ja natuke krevette ei tapa kedagi.
Et nõks kallis see vast on, ca 35 kr 24 g valgu peale panna, aga vahelduseks mõnda aega on see maitsev igatahes.
august 6, 2007 at 3:31 p.l. #121115Liinu
MemberSiit tuleb välja kanaliha populaarsus.Niisiis,ma sooviksin teada,milles seisneb siis nii suur kanaliha populaarsus,kas ainult väikeses rasvasisalduses,või siis paneb ta anaboolsed protsessid paremini käima kui näiteks sealiha?Sest,olgem ausad,maitse poolest kanaliha sea- ega veiseliha ei löö
minu jutt tõenäoliselt tundub enamusele täielik jama.. agas siiski.,.
siga on tark ja intelligentne loom. ta tunneb ära kui teda tapma hakatakse..palju on juhuseid, kui siga “tapmis päeva” eel ei söö. ehk siis… siga on stressis.. sealiha süües kandub see stress inimesele…
eks millegi põhjal siiski on tulnud ütlus, et ära söö liha, liha teeb vihaseks.
ma muidugi ei kutsu üles taimetoitlusele, kuna ei pea taimetoitlust õigeks…
olen ise ka liha sööja… eelistan kanafileed…
hästi tehtud kana on sealihast ikka tunduvalt maitsvam
august 6, 2007 at 4:36 p.l. #121130ROtter
Memberminu jutt tõenäoliselt tundub enamusele täielik jama.. agas siiski.,.siga on tark ja intelligentne loom. ta tunneb ära kui teda tapma hakatakse..palju on juhuseid, kui siga “tapmis päeva” eel ei söö. ehk siis… siga on stressis.. sealiha süües kandub see stress inimesele…
eks millegi põhjal siiski on tulnud ütlus, et ära söö liha, liha teeb vihaseks.
ma muidugi ei kutsu üles taimetoitlusele, kuna ei pea taimetoitlust õigeks…
olen ise ka liha sööja… eelistan kanafileed…
hästi tehtud kana on sealihast ikka tunduvalt maitsvam
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.