Lemmik lood!!!!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Lemmik lood!!!!
- This topic has 28 replies, 20 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
steroid.
-
AutorPostitused
-
juuli 30, 2004 at 11:05 e.l. #40072
Indrek2
MemberBert kle, need laulud mis sa panid meeldivad mulle täiega. Ole hea pane siia veel sarnaseid lugusid mis sulle meeldivad!!!!
juuli 30, 2004 at 2:33 p.l. #40073harjutaja
MemberKüsiks nii: mis muusika mängib teie saalis ja mis teile meeldiks, et mängiks?
Endal nii, et eelmises saalis mängis peamiselt raadio Sky+ ja Uuno. See oli väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mängis vaikselt ja oli huvitav kuulata. Nüüd uues saalis, mängib pidevalt mingi tablett (trance jms.) see aga ei meeldi mulle üldse. Rääkisin seal administraatoriga, see arvas et enamikele see meeldib …
Ise kaalun saali vahetust, kahju ainult sest saal on tehnika poolest väga hea.
kas on mingit standardit, mis muusika spordiklubides peaks olema? tean et kõva muusikat loetakse sama kahjulikuks tervisele kui tööstusmüra (mõõdetakse ühtemoodi). Ise eelistaks kui poleks üldse muusikat või vaikselt mängiks mõni raadio.
juuli 30, 2004 at 2:34 p.l. #40074harjutaja
Membereelmine pealkiri pidi olema: muusika saalides
juuli 30, 2004 at 3:00 p.l. #40075Indrek2
Memberminule isiklikult meeldib just selline muusika nagu tuleb sky-st ja uno-st. Kõva muusika eriti ei meeldi. kui keegi viitsib võiks panna siia samasuguseid laule nagu pani Bert. Selline muusika meeldib mulle
juuli 31, 2004 at 9:50 e.l. #40076M1ster
MemberHmm teagi nüüd, lugusid mida kuulata on ikka omajagu ja lemmikuid sammuti.
Aga üks asi on kindel, kui kunagi peaksin lavale minema/tulema siis tuleksin “Linkin Park – cure for the itch” loo saatel.
Seda lugu on ka kõige parem jõusaalis kuulata, mulle meeldib.
august 1, 2004 at 1:20 p.l. #40077Vlad
MemberTharaphita juurde ka Deilegium’i lisaks. Ka eesti oma.
august 1, 2004 at 8:24 p.l. #40078Markus250
Membersee trance on ikka kõige parem!!! uno ja sky+ on pidevalt sama jura ju massi muusika ja loll möla-et mis klubisse st. baatri täna õhtul pidu lähed panema ja muud juttu pole ja mingi krdi kampaania jura bullshitt raadiod! trance ruulib!
august 1, 2004 at 9:02 p.l. #40079hatebreed
MemberYeah trance imeb juureni
august 2, 2004 at 6:20 e.l. #40080matrix99
Membermhh suva mis RAADIOT keegi kuulab parem jagage ike head muusikat laiali mis kellegile meeldib…….SEE VäGA HEA TEEMA;)….olen palju lemmikuid juba saanud…tänx
august 2, 2004 at 8:11 p.l. #40081Indrek2
MemberSee oligi mu mõte et igaüks saax oma jõusaali muusikale lisa.
Muusikamaitseid on väga palju erinevaid niiet palun kõikidel inimestel panna siia oma lemmikud.
Isiklikult ütlen ära et mulle ei meeldi raske muusika vaid just trance vms. Panen paari päeva pärast ka oma lemmikud siia.
SUURED TÄNUD MATRIX
august 2, 2004 at 9:58 p.l. #40082Klaus
MemberSepultura-Territory
Metallica-One
Stiltskin-Inside
Need tulid esimesena pähe.Lähtusin sellest,et jõusaalis võiks olla vähe äkilisem biit,muidu kuulan ka hoopis teistsugust muusikat.
august 5, 2004 at 3:18 p.l. #40083Indrek2
Membernagu lubatud panen siia siis ka oma lemmikud:
1. Eagleeye cherry – save tonight
2. Bon Jovi – Born to be my baby
3. Ruslana – Wild dancers
august 5, 2004 at 6:52 p.l. #40084punamtsike
MemberKarlova & Dj Nightflash – Ära ela mu seljas. seda peab kuulma. see on teema. see küpsetab.
august 5, 2004 at 9:18 p.l. #40085steroid
MemberSepukas,Rammstein,Static X-väga hea maitse!!! Ise lisaksin veel Six Feet Underi,In Flames aga ka Nightwishi.Kodumaiseid lisaks eelpool mainituile Horricani,Must missa jpm…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.