Leiva sort
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Leiva sort
- This topic has 15 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2009 at 9:13 e.l. #16778
Beljo
MemberMina siis ise söön põhiliselt musta leiba, vahel ka rukkileiba. Aga missugune siis jõusaali meestele, naistele kõige parem leib oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2009 at 9:27 e.l. #196429Goleteral
MemberMina siis ise söön põhiliselt musta leiba, vahel ka rukkileiba. Aga missugune siis jõusaali meestele, naistele kõige parem leib oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täisteraleib
mai 15, 2009 at 9:55 e.l. #196435Aile
MemberTäisteraleibEnda tehtud t2isteraleib koos linaseemnetega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>St. vesi, jahu, linaseemned ja natuke soola.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest panen sisse nurmenuku6isi, v6i setitsmev2gise 6isi…mai 15, 2009 at 10:26 e.l. #196437InsaneQlimax
MemberSoovitan ka täistera leiba, sest täisteraleib sisaldab palju B-grupi vitamiine, mis on hädavajalikud närvisüsteemi toimimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 10:17 e.l. #199741Panda
MemberEnda tehtud t2isteraleib koos linaseemnetega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
St. vesi, jahu, linaseemned ja natuke soola.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest panen sisse nurmenuku6isi, v6i setitsmev2gise 6isi…Kas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?
Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kavatsen nüüd juuretisega proovida. Leidsin sellise retsepti: paar viilu juuretisega valmistatud leiba
keefirit
suhkrut
sooja vett
Oskad Sa öelda, kui palju ja missuguses vahekorras peaks neid aineid lisama? Kuuldavasti olevat leivategu kogemustele baseeruv ja kindlat leivaretsepti polevat olemas (ise teen ka peamiselt tunde järgi), kuid ehk annad siiski nõu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 10:26 e.l. #199742hehee
MemberKas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kavatsen nüüd juuretisega proovida. Leidsin sellise retsepti: paar viilu juuretisega valmistatud leiba
keefirit
suhkrut
sooja vett
Oskad Sa öelda, kui palju ja missuguses vahekorras peaks neid aineid lisama? Kuuldavasti olevat leivategu kogemustele baseeruv ja kindlat leivaretsepti polevat olemas (ise teen ka peamiselt tunde järgi), kuid ehk annad siiski nõu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole küll Aile, kuid ehk saan abiks olla, tegin nimelt esimese juuretise lihtsalt keefirist ja rukkijahust, paari päevaga läks käärima küll.
juuni 3, 2009 at 10:34 e.l. #199744Aile
MemberKas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea
keefirit
suhkrut
sooja vett
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandust, et ma t2hele ei pannud…
Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.
Juuretise tegin taluniku rukkijahust ja k2esoojast veest. Aega v6tab see umb. 6 p2eva.
Kirjutasin oma blogis leivajuuretise tegemisest… katsun siia lingi yles riputada…
juuni 3, 2009 at 10:35 e.l. #199745Panda
MemberMa pole küll Aile, kuid ehk saan abiks olla, tegin nimelt esimese juuretise lihtsalt keefirist ja rukkijahust, paari päevaga läks käärima küll.Ilma suhkruta?
Kas Sa tegid kohe leivataigna ja küpsetasid, kui juuretis käärima hakkas? Olen kuulnud, et kui esialgne segu käärima hakkab, siis lisatakse sellele segule ca 1 nädal iga päev jahu ning sutsu suhkrut ja segatakse pidevalt. Segamine olevat eriti tähtis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 10:37 e.l. #199746Panda
MemberVabandust, et ma t2hele ei pannud…Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.
Juuretise tegin taluniku rukkijahust ja k2esoojast veest. Aega v6tab see umb. 6 p2eva.
Kirjutasin oma blogis leivajuuretise tegemisest… katsun siia lingi yles riputada…
Aitäh, jään ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 10:52 e.l. #199748Aile
MemberVabandust, et ma t2hele ei pannud…Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.
Riputasin retseptikogusse uue teemana leivajuuretise retsepti…
juuni 3, 2009 at 11:02 e.l. #199750Panda
MemberRiputasin retseptikogusse uue teemana leivajuuretise retsepti…Leidsin üles, mulle meeldib see variant, et ei pea suhkrut lisama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustan juba täna katsetamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 11:03 e.l. #199751hehee
MemberIlma suhkruta?Kas Sa tegid kohe leivataigna ja küpsetasid, kui juuretis käärima hakkas? Olen kuulnud, et kui esialgne segu käärima hakkab, siis lisatakse sellele segule ca 1 nädal iga päev jahu ning sutsu suhkrut ja segatakse pidevalt. Segamine olevat eriti tähtis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilma suhkruta. Ja leivataigna tegin kohe kui oli käärima läinud. Mind õpetas maal nii tegema naabrimemm, kes eluaeg ise leiba küpsetanud. Maal kasutasin tema käest saadud juuretist, kuid linna ei hakanud kaasa vedama ja nii tegingi ise. Täitsa leib sai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 12:16 p.l. #199774Aile
MemberLeidsin üles, mulle meeldib see variant, et ei pea suhkrut lisama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alustan juba täna katsetamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Oliveri raamatus k2is juuretise segamine ylep2eviti…mina tegin ka nii. Kuid meie taluniku jahu l2heb v2ga h2sti mullitama ja l6ppude l6puks pidin ma enne paar korda kypsetama kui yleliigse k22rimise v2lja sain.
Ys ma arvan, et meil peaks sagedamini segama ja lisama natuke jahu ja vett.
juuni 5, 2009 at 11:50 e.l. #200247satalova
Memberkas Jassi seemneleib on ok?
juuni 5, 2009 at 12:42 p.l. #200261Aile
Memberkas Jassi seemneleib on ok?Lugege sisaldust.
Suhkrut ja igatsugu muud kr2ppi sisaldavad v6iks v2lja j2tta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.