Leiud !!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Leiud !!!
- This topic has 30 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2007 at 8:33 e.l. #125550
maza
MemberAga kui paneb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2007 at 8:45 e.l. #125551Raivo Piiber
MemberAsi on küll juba teemast kõrvale kaldunud, kuid siiski … Kui tõmbad relva välja, siis kas oled ka valmis seda kasutama? Mis saab siis, kui ka röövlil on relv? Tulevahetus? Labiilse inimese käes on relv talle endale ohtlik. Lisaks ei tea meist keegi, kuidas ta kriisisituatsioonis käitub, kui pole selles just varem olnud. Enesekaitsepiire on lihtne ületada, kuid on võimalus nende eest maksta terve ülejäänud elu. Olen omanud relva, Walther P99 ning reaalselt nende aastate jooksul seda vaja ei läinud. Käisn vaid tiirus laskmas ning oma firmast raha inkasseerimisel oli ka kaasas. Lõpuks müüsin maha, kuna ei viitsinud kaasad vedada. Palju mõistlikum on omada gaasi – väike ja suhteliselt ohutu võrreldes suvalise püstoli või revolvriga.
september 19, 2007 at 4:15 p.l. #125565matti
MemberKui lased röövli maha,,siis on minu teada halvimal juhul tegemist hädakaitsepiiride ületamisega,maksimumkaristus 2 aastat,suure tõenäosusega saad siiski tingimisi.
september 19, 2007 at 6:04 p.l. #125571smack
MemberEgas sa pea siis relva vinnastama,röövel ei pane tuhinas seda tähelegi,et relv vinnastamataRelv ei tohigi olla vinnastatud!
september 19, 2007 at 6:07 p.l. #125572smack
MemberSee jah vähe mõistlikum variant, kuigi tol hommikul ma vaevalt oleksin saanud seda kasutada, sest järsku oli üks džentelmen selja taga ja hoidis käsi kinni, teine virutas jalaga kõhtu. Selleks ajaks, kui maast üles sain, polnud mul aimu isegi sellest, kuhu poole nad jooksid.Nii värdiat, kes naist kõhtu lööb, ikka annab leida. Kas siis teisi inimese tõesti polnud läheduses, kes oleks võinud abi osutada?
september 19, 2007 at 6:09 p.l. #125573rainisk
MemberMa ei leidnud seda küll joostes, aga täna leidsin avalikust wc-st rahakoti, mis tundus suhteliselt paks olema. Aga vaatamata sellele ei vaadanud ma sinna sisse, vaid viisin selle omanikule tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 19, 2007 at 6:10 p.l. #125574hehee
MemberNii värdiat, kes naist kõhtu lööb, ikka annab leida. Kas siis teisi inimese tõesti polnud läheduses, kes oleks võinud abi osutada?Ei olnud kahjuks.
september 19, 2007 at 6:34 p.l. #125577maryjane
MemberEgas sa pea siis relva vinnastama,röövel ei pane tuhinas seda tähelegi,et relv vinnastamataSee vend, kes hommikusel ajal tänaval naisterahvale kallale tungib, on tõenäoliselt oma ajud nii segi süstinud, et teda ei koti mingisugune relv, olgu siis vinnastamata või mitte. See pilt on Hollywoodi filmist pärit, et pätt relva nägemise peale käpad püsti viskab ja viisakalt head päeva soovib. Parimal juhul võtab ta sult tuki hoopis ära ja halvimal juhul saad ebaseadusliku relva omamise eest ise paar aastat trellide taga sitsida.
september 19, 2007 at 6:45 p.l. #125578Existence
MemberMa ei leidnud seda küll joostes, aga täna leidsin avalikust wc-st rahakoti, mis tundus suhteliselt paks olema. Aga vaatamata sellele ei vaadanud ma sinna sisse, vaid viisin selle omanikule tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .no siis peab küll ütlema et väga abivalmis ! ma arvan et 10-nest üks inimene käituks niimoodi .
september 19, 2007 at 7:38 p.l. #125587johann
MemberIse ei ole küll rahakotti leidnud, aga olen paar korda pangakaardi omanikule tagastanud, kuna endaga sama juhtunud, et unustanud masinasse.
Ma ei leidnud seda küll joostes, aga täna leidsin avalikust wc-st rahakoti, mis tundus suhteliselt paks olema. Aga vaatamata sellele ei vaadanud ma sinna sisse, vaid viisin selle omanikule tagasi
.PS. Kuidas sa teadsid, et kellele tuleb rahakott tagastada, kui sa sinna sisse ei vaadanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2007 at 7:53 p.l. #125588matti
MemberSee vend, kes hommikusel ajal tänaval naisterahvale kallale tungib, on tõenäoliselt oma ajud nii segi süstinud, et teda ei koti mingisugune relv, olgu siis vinnastamata või mitte. See pilt on Hollywoodi filmist pärit, et pätt relva nägemise peale käpad püsti viskab ja viisakalt head päeva soovib. Parimal juhul võtab ta sult tuki hoopis ära ja halvimal juhul saad ebaseadusliku relva omamise eest ise paar aastat trellide taga sitsida.Siis on vaja röövlit lihtsalt kohe tulistada,muud miskit
september 20, 2007 at 3:46 e.l. #125600Gallas
MemberÜts hää põhjus,miks on kasulik relva omada
Relva saaks mustalt turult 3-4 tuhandega,seega oleksid sa ikkagi plussis olnud.Oleksid röövlile brauningu näkku surunud,vaevalt,et ta enam midagi oleks julgenud teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga “mõistlik” soovitus. Muretseda endale illegaalne relv ja seda veel kasutada. Gannibal kirjutas väga õigesti, relva omades pead sa olema valmis seda kasutama. Pealegi võib relva omamine kunstliku kindlustunde luua. Kui aga reaalne stressisituatsioon tekib, võib inimene enda ja olukorra üle kontrolli kaotada. Ja miks sa matti koguaeg tulirelvast kirjutad? Minu arust tänaval käies oleks gaasiballoon palju parem variant. Ei ole nii tüütu kanda, kui relva. Aga, kui lased taolises olukorras röövli maha. Muidugi oleneb inimesest, aga tõenäoliselt tekitab taoline olukord kõigis stressisümptomeid. Toibumine ja olukorraga leppimine võib kesta pikka aega.
september 20, 2007 at 7:54 e.l. #125607mike
Memberolen 2 mobiiltelefoni leidnud. esimese sai omanik tagasi tänu sellele, et oli poe juurde kuulutuse pannud. teine sai tagastatud telefonist leitud Ema nimelisele isikule helistades.
september 20, 2007 at 12:03 p.l. #125619yamikazi
MemberKui lased röövli maha,,siis on minu teada halvimal juhul tegemist hädakaitsepiiride ületamisega,maksimumkaristus 2 aastat,suure tõenäosusega saad siiski tingimisi.+relva omamine ebaseadlikult
september 20, 2007 at 1:04 p.l. #125621Angel-liis
MemberOi ma neid telefone leidnud vähemalt 10 kui mitte rohkem ja ka küllalt omanike emadele helistatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.