lehkav haisukott!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » lehkav haisukott!
- This topic has 55 replies, 29 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Lia.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2008 at 9:21 p.l. #140312
alf 1
MemberSöön küüslauku toidu sisse hakituna ja sõbrad pole haisu üle kaevanud.
veebruar 11, 2008 at 9:30 p.l. #140316Bonsuna
MemberSöön küüslauku toidu sisse hakituna ja sõbrad pole haisu üle kaevanud.Nad on lihtsalt siis õiged sõbrad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 5:00 e.l. #140336ROtter
MemberBonsuna, räägi täpsemalt, miks äädikas mürk on, mulle krt just meeldivad igasugused marineeritud asjad, kurgid eriti! Mis äädikas organismile teeb? Happeline ta vist on, aga miks täpsemalt kahjulik on, peab vist mõnest lemmikasjast loobuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaline valge toiduäädikas on tegelikult inimesele ohtlik. Ta lõhub punaseid vereliblesid ja kutsub esile aneemia (kehvveresuse). Peale selle, valge äädikas rikub ka seedimisprotsessid, aeglustab neid ja takistab toidu omastamist.
Äädikas, mis saadakse veini käärimisel, sisaldab keskmiselt 3 kuni 9% äädikhapet, kuid seda on küllaldaselt, et olla tihti põhjuseks, mis kutsub esile tsirroosi, haavanditega jämesoolepõletiku või mingi muu haiguse mida iseloomustab elavate rakkude lagunemine.
veebruar 12, 2008 at 5:37 e.l. #140338Sir
MemberÄädikas äädikaks. Küüslauku “marineeritakse” ka õlis ja samuti eriti ei haise. Samas olen kuulnud, et näiteks küüslaugu kapslid, mis ei haise ei ole ka nii efektiivsed, ehk siis see mis haiseb ongi põhiline “hea” asi. Oskab keegi kommenteerida kuidas sellesse suhtuda ja kas siis õlis marineeritud küüslagud ka vähe efektiivsed?
Peace
veebruar 12, 2008 at 6:07 e.l. #140341M.M.
MemberEile just oli Coralis sama teema. Juba välisukse pealt tundsin, et Mr. Mesi on kohal ja nii see oligi. Kelkis veel, et sõi eelmine õhtu terve kilekoti värskeid nõgeseid ära ja need andsid sellise laksu, et terve öö und ei olnud. Trennis jõi veel muidugi lisaks auto akuvett
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 7:23 e.l. #140348Martti K.
MemberAuto akudesse pannakse vedeliku puudujäägil destilleeritud vett.
veebruar 12, 2008 at 7:31 e.l. #140350bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et kui kuhugi avalikku kohta minna, siis oleks viisakas mitte haiseda. Eriti ajab närvi, kui julgestada kedagi, siis see keegi puhub sellist pahmotti näkku, et tekib tunne, et las jääbki sinna kangi alla on haisva hingeõhuga.
veebruar 12, 2008 at 7:57 e.l. #140352Vägivaldur
MemberÄädikas äädikaks. Küüslauku “marineeritakse” ka õlis ja samuti eriti ei haise. Samas olen kuulnud, et näiteks küüslaugu kapslid, mis ei haise ei ole ka nii efektiivsed, ehk siis see mis haiseb ongi põhiline “hea” asi. Oskab keegi kommenteerida kuidas sellesse suhtuda ja kas siis õlis marineeritud küüslagud ka vähe efektiivsed?Peace
Pigem ma pakun, et sageli pannakse küüslauk õlisse/soolvette peale eelnevat marineerimist äädikaga. Karta on, et ega tema algsetest headest omadustest palju just alles ei jää. Lugesin ka kusagilt seda, et kui küüslauk purustatakse, siis kaotab ta oma head omadused üsna ruttu. Parim on ikkagi toores küüs ise puruks närida. Ei oska öelda, kas see on müüt või mitte.
veebruar 12, 2008 at 7:58 e.l. #140354Trix
Memberleha vastu aitab mesi, jah, ma alguses mõtlesin ka et, võeh, kuidas ma määrin küüslaugule mett peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuid nüüd olen harjunud ja kaks kasulikku asja korraga
…et siis mesi tuleb küüslaugule peale panna enne võtmistveebruar 12, 2008 at 8:02 e.l. #140355Vägivaldur
MemberEile just oli Coralis sama teema. Juba välisukse pealt tundsin, et Mr. Mesi on kohal ja nii see oligi. Kelkis veel, et sõi eelmine õhtu terve kilekoti värskeid nõgeseid ära ja need andsid sellise laksu, et terve öö und ei olnud. Trennis jõi veel muidugi lisaks auto akuvett
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Destilleeritud vee (mida muteada akudes kasutatakse) joomine ei tohiks küll eriti tervislik olla – viib kehast välja ka kehale kasulikud ained. Mis selle akuvee joomise eesmärk oli? Huumor?
veebruar 12, 2008 at 8:03 e.l. #140357hehee
MemberMa söön küüslauku õhtul, hommikuks on hais kadunud. Aga töökaaslane haiseb igal talvel oma toas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 8:15 e.l. #140360Bonsuna
MemberMa arvan, et kui kuhugi avalikku kohta minna, siis oleks viisakas mitte haiseda. Eriti ajab närvi, kui julgestada kedagi, siis see keegi puhub sellist pahmotti näkku, et tekib tunne, et las jääbki sinna kangi alla on haisva hingeõhuga.Sa oled klienditeenindaja ja sellist suhtumist olla ei tohiks. KLIENT ON KUNINGAS, KA JÕUSAALIS!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 8:28 e.l. #140364Lihasööja
MemberKohe peale küüslaugu manustamist pidavat tass piima aitama
veebruar 12, 2008 at 8:42 e.l. #140366lollpealuu
MemberEinoh..alati tuleb küüslauk ikka taskus kaasas kanda, et kui keegi tuleb ja teeb jõusaalis märkuse, et liigne rahvameditsiin on õhus siis pakud talle ka – siis ei tohiks küll enam häirida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 9:02 e.l. #140369M.M.
MemberSa oled klienditeenindaja ja sellist suhtumist olla ei tohiks. KLIENT ON KUNINGAS, KA JÕUSAALIS!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paraku on nii, et jõusaalis on hoopis treener kuningas. Kliendid on küll maksnud aga peavad siiski sisekorra eeskirju täitma. Näiteks ei tohi treenida plätades, kasutama treeningrätikut higi pühkimiseks trenazööridelt, asetama tagasi raskused kus ta need ennem võttis jne. Toon näite, et samamoodi nagu sa astud liinibussi, – oled küll selle eest maksnud aga täitma viisakus nõudeid, eeskirju. Kui treener ei oleks kuningas siis toimuks saalis täielik kaos, ma ei hakka Tallinna teatud klubide nimesid nimetama kus toimitakse vastupidi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.