Lefty blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Lefty blogi
- This topic has 91 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
Lefty.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2014 at 10:38 e.l. #358677
urtz
MemberHei! Su kavad tunduvad päris mahukad. Kui pikad trennid on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2014 at 3:04 p.l. #358692Lefty
MemberHei! Su kavad tunduvad päris mahukad. Kui pikad trennid on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hei! Jään kahjuks konkreetse vastuse võlgu. Varieerub tihti erinevatest asjaoludest aga keskmiselt alla tunni ei lähe ja üle kahe tunni samuti mitte. Pausid on üsna lühikesed ja niisama molutamist ka enamasti pole. Et kui kauem läheb siis ongi parasjagu keegi tuttav saalis ja on natuke paratamatut jutustamist või siis on saalis inimene, kes kasutab parasjagu neid asju mida ma sooviks ja siis ootan. Ja siis loeb see kas teen kõhtu otsa või mitte. Venitust olen hakanud ka vähem tegema lõppu. Venitan õhtul kodus. Eks nipet-näpet ka trennilõpus aga vähem kui varem. Saalis trennilõpus venitan alati puusa ja alaselga.
Siinkohal ongi hea ka see ära mainida, et spagaadi plaaniga hakkan rohkem ja aktiivsemalt ikkagi kevade poole tegelema kui jooksutrenni saan teha(siin mängib rolli ka taldade saamine). Ma tunnen, et ma ei saa jalga piisavalt soojaks, et tõsisemalt venitada. Minu jaoks on jooksmine ja väntamine ikka totaalselt erinevad asjad. Isegi pikemaid rattaotsi teha siis jalg küll väsib ja läheb verd täis aga ta ei lähe kuidagi niimoodi soojaks nagu joostes. Peale jooksu on mõnus venitada. Eks mingil määral ikka venitan praegu ka aga lihtalt lihase pikkuse taastamiseks.
Soojenduseks ka enam midagi väga kaua ei tee aga siiski endale sobival määral. Et natuke väntan kiire tempoga, et veri ringi hakkaks käima ilusti. Üle 5 minuti kindlasti mitte. Enamasti jalapäeval siis imiteerin hüppenööriga hüppeid natuke aega ja sama aegselt juba alustan käteringide või millegagi ja vahepeale mõni kükk, et kükkimiseks põlved soojaks saaks. Põhiliselt soojaks teengi korralikult erinevaid viibutusi ja ringe ja ülakeha päeval teen 2kg hantlitega rotator cuffile 2-3 harjutust enne kui lõuatõmmet tegema siirdun. Jalapäeval hüppenööriga hüpete aeg kükke alla ja siis enne kükiharjutust ka leg extensionil kerge raskusega natuke ja nagu ikka erinevad põlveringid, puusaringid, hüppeliigese ringid jne. Ja nagu mainisin siis jalapäeval tegelt kerge soojendus ja pärast kerge peale tegemine tuleb väiksel määral ka jalaraskustega kõndimisest trenni.
veebruar 3, 2014 at 1:43 p.l. #358765Lefty
Member03.01.2014
Rind, õlg, triitseps,biitseps
1. Lõuatõmbamine kitsalt althaardega: 3×8-raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-keskmine+4×5 90kg-raske+8x70kg-raske
3. Pikali hantlitega lendamine: 8x16kg-raske+3×8 12,5kg-keskmine
4. Hantlite surumine positiivse kaldega: 3×8 20kg-raske
5. Hantli ületõmme: 3×8 24kg-raske
6. Arnoldi press: 8-7 18kg-raske+4x16kg-raske+8×9,5kg-raske
7. Rööbaspuul surumine: 6-8-16kg-raske+2×8-raske
8. Ploki alla tõmme: 3×8 65kg-raske
9. Scottpingil küünarvarte kõverdamine: 3×8 22,5kg-raske
10. Ploki üles tõmme: 8x50kg-raske+3×8 45kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: Jalgade viibutamine: 30x+Kandade puudutamine:30x+Plank:1min+Põlved rinnani: 30x – kõiki 3 ringi-raske
Trenn oli mõnus ja nautisin igat minutit sellest. Võrreldes eelmise esmaspäevaga sai igat harjutust põhimõtteliselt natuke raskema raskustega tehtud. Aga pausid olid lühikesed või peaaegu olematud ja Arnoldi pressi ajaks olid käed ja õlad päris süsid ja seal läks seeria sassi. Peale seda võtsin natuke pikema pausi ja lõdvestasin kuskil 2 minutit ja sai edasi trenni tehtud. Rööbaspuul surumise ajas sassi tegelt mitte raskus, vaid see, et seda 16kg hantlit on jalgade vahele keeruline saada. Neljapäeval õnnestus 3×8 ära teha aga seekord libises ära. Need rööbaspuud on liiga kõrged minu jaoks, et kui hantel maas on siis ma pean laskma end nii madalale, et sealt üles on raske saada kui olen hantlist kinni võtnud ja siis ka läheb osa keskendumisest sellele, et kuidas hantlit kinni hoida ja et see libisema ei hakkaks. Saalis pole midagi millega kinni ka siduda miskit moodi, et püsiks. Peab vist järgmine kord ise midagi kaasa võtma. Aga kokkuvõttes on enesetunne super ja tunne, et kava töötab. Mis muud kui samas vaimus jätkata.
Kerge takistus tuleb nüüd kolmapäeval ette, kus ma lähen tarkusehammast välja opereerima, et ilmselt homne jalapäev on selle nädala viimane trenn ja teen tavapäraselt teistmoodi ka veits. Loodan, et operatsioon läheb hästi ja järgmine esmaspäev saan jälle pihta hakata. Ülevalt üks tarkusehammas on vähem ja sellega oli nii, et 2-3 päeva pärast operatsiooni oli põsk korralikult paistes. Asi oli ka selles, et kuna hammas polnud igemest väljaski veel siis tuli ige päris lõhki lõigata. Seekord lähen siis ühte alumist eemaldama ja see on veel raskem juhtum. See on veel sügavamal igeme all, lisaks on ta viltu ja kolmandaks on a veel teise hamba juure taha takerdunud ja üldkokkuvõttes on alumiste tarkusehammaste tõmbamine üldse raskem ja ohtlikum. Sellise juhtumi puhul peab olema äärmiselt ettevaatlik väikeste närvidega ja lõualuuga, kuna siiski arvestatav jupp tõmmatakse välja. Aga loodan kõike paremat ja kiiret taastumist.

Ja, et lugejate soovidele vastu tulla tõin korra ka enda lutsu saali:
EDIT// Vabandust, et 2 esimest valet pidi on. Arvutis olid õiget pidi aga siin pööras ümber.
veebruar 4, 2014 at 12:02 p.l. #358854Lefty
Member04.02.2014
Eeskükk: 3×8 60kg-raske
Kükk: 3×8 85kg-keskmine
Jalapress: 3×8 200kg-raske
Jalgade kõverdamine kõhuli: 3×8 30kg-raske
Jalgade kõverdamine istuli: 3×8 60kg-raske
Väljaaste kükid: 3×8 24kg hantlitega-raske
Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x65kg-kerge+8x90kg-raske+8x85kg-raske+8x80kg-raske+8x60kg-kerge
Keretõsted: 3×10 20kg-keskmine
Pöiasirutused trenažööril istudes: 4×25-65kg-kerge
Randmepainutus pealthaardes: 4×8 9kg-raske
Randmepainutus althaardes: 3×12 45kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine 30x+Kandade puudutamine 30x, plank 1min+Põlved rinnani 30x – 3 ringi –raske ja kaela kõverdamist: 4×8 10kg-kerge
Täna oli kerge väsimus ja poweri puudus peal. Sai eile natuke hiljemast hiljem magama mindud ja hommikul varem ärgatud, sest oli hommiku poole vaja ühes kohas ära käia ja siirdusin sealt otse trenni tegema ehk kuskil poolteist tundi varem tavapärasemast tegin trenni ka.
Täna oli trennis selline asi, et kuna tüdruk käib samas koolis kus ma jõusaalis käin siis ta tuli korra saalist läbi kui ma parasjagu kükki tegin ja ütles, et ta varsti käseb mul jalgade treenimise ära lõpetada, et jalad olevat nii suureks ja jubedaks läinud.

Eks ma ise olen ka mõelnud jala suuruse kohta erinevaid mõtteid, et ega ma mingeid pakke alla ei taha, vaid lihtsalt proportsioonis olla, kuid hetkel võiks veel mingi cm juurde tulla, sest kevade poole on nagunii venitamist rohkem ja aeroobset. Ega mulle endale suured jalad ei meeldi ka, üks asi on see, et ma olen lühike ja lühikeste jalgadega, et mida laiemad jalad ma endale teen seda enam lühem ma visuaalselt tundun. Aga jalatrenn on mõnus ja mulle meeldib ja kuigi mulle pakud all ei meeldi siis ma hindan neid inimesi kes on pingutanud ja vaeva näinud väga suurte jalgade nimel. Aga eks ma lähiajal väikese muutuse ilmselt teen, et vähendan korduste arvu ja panen rõhku rohkem jõule.
Täna kuskil 5km jalaraskustega ka maha kõnnitud ja kuna nägin ühes kohas kaalu siis astusin peale. Täiskõhuga 84,3kg.
Pildid eriti head ei jäänud aga lugejatele ehk parem kui mitte midagi. Peale teist harjutust tehtud. Ei tea kas pilt on kehv või siis tundub mulle, et eelmiste piltide peal tundub parem või tõin paremini välja kuigi olid tehtud kohe hommikul ärgates ja mitu päea trennist möödudes.
Igatahes loodan, et homme läheb operatsioon hästi ja äkki nädalavahetusel jõuab ujuma juba ja järgmine nädal uuesti alustada. Eks näis. Olge tublid!
veebruar 5, 2014 at 5:10 p.l. #358935Lefty
MemberElusalt kodus aga tunne pole kõige etem. Ei saaks öelda, et kehvasti läks aga siiski raskustega. Hammas oli paras pirakas ikka olnud ja korralikult nii lõualuus kui teise hamba taga kinni. Tuli ige päris lahti lõigata ja hammas mitu korda pooleks enne kui välja sai. Igemelõikust ise ei tunne tuimestuse all aga kui hammast pooleks lõigati siiis seda oli korralikult tunda kui sealt närvist üle läks ja teine asi mida korralikult tunda sai oli siis kui seda tiriti. Vahepeal oli küll tunne, et nüüd läheb lõualuu ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iseenesest väga toredad arstid olid. Järgmine kolmapäev niite välja tõmbama. Nüüd peab siis natuke aega vedelama toidu peal olema ja puhkama. Eks homme/ülehomme saab teada kas vaja ka antibiootikumi võtta või ei. Vähemalt on asi tehtud.
veebruar 5, 2014 at 5:28 p.l. #358938martinkink
MemberElusalt kodus aga tunne pole kõige etem. Ei saaks öelda, et kehvasti läks aga siiski raskustega. Hammas oli paras pirakas ikka olnud ja korralikult nii lõualuus kui teise hamba taga kinni. Tuli ige päris lahti lõigata ja hammas mitu korda pooleks enne kui välja sai. Igemelõikust ise ei tunne tuimestuse all aga kui hammast pooleks lõigati siiis seda oli korralikult tunda kui sealt närvist üle läks ja teine asi mida korralikult tunda sai oli siis kui seda tiriti. Vahepeal oli küll tunne, et nüüd läheb lõualuu ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iseenesest väga toredad arstid olid. Järgmine kolmapäev niite välja tõmbama. Nüüd peab siis natuke aega vedelama toidu peal olema ja puhkama. Eks homme/ülehomme saab teada kas vaja ka antibiootikumi võtta või ei. Vähemalt on asi tehtud.
Olen isegi ühe suurema hammaste operatsiooni läbi teinud. Väga vastik asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2014 at 7:08 p.l. #359322Lefty
Member09.02.2014
1. Lõuatõmbamine kitsalt althaardega: 9-8-7+1-keskmine
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-keskmine+5x95kg-raske+2×2 95kg-raske+2x90kg-raske+5x80kg-raske+8x70kg-raske+8x60kg-raske
3. Arnoldi press: 8x18kg-raske+2×8 16kg-raske
4. Pikali hantlitega lendamine: 3×8 12,5kg-keskmine
5. Hantlite surumine positiivse kaldega: 8-8-7 20kg-raske
6. Hantli ületõmme: 3×8 24kg-keskmine
7. Rööbaspuul surumine: 4×8 raske
8. Ploki alla tõmme: 4×8 65kg-raske
9. Scottpingil küünarvarte kõverdamine: 3×8 22,5kg-raske
10. Ploki üles tõmme: 8x50kg-raske+8x45kg-raske+8x40kg-raske+8x35kg-raske+8x30kg-keskmine+8x25kg-kerge+5×8 20kg-kerge+8x65kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine:30x+kandade puudutamine:30x+plank:1min+Põlved rinnani:30x – 3 ringi – raske
Täna oli üks raskemaid trenni minekuid. Mitte, et ma poleks tahtnud aga lihtsalt jõudu ja jaksu polnud. Peale operatsiooni küll paiste ei läinud ja midagi hullu polnud. Ilmselt natuke põletikku siiski oli, sest suus oli paha maitse paar päeva aga organismile jättis vist ikka korraliku jälje. Samas siin nädalavahetus sai ka abistatud ühte laagri korraldamist ja oli ka tegus ja vähese unega, et ka sealt väsimus. Igatahes suutsin ennast hommikul üles saada ja kuigi üks osa ütles, et ei jaksa minna siis teine pool ütles, et kui nüüd täna mitte minna siis see paus venib pikemaks. Ja kuna teisel poolel on tihti peale õigus olnud siis ma läksin.
Hoidsin täna natuke pikemad pausid ja ka vett läks korralikult. Algus oli palju teotav, et lõuatõmbed tulid üpris kergesti ja põhimõtteliselt soovitud 25 kolme korraga tuli ära ja võiks järgmine kord 30 võtta. Viimase seeria rikkus see ära, et ma lõin pea vastu ühte nurka ära üles tõmmates. Ma olen alati kirunud asjade asukohta seal jõusaalis ja nüüd sain ka. Igatahes terava täisnurkse külje peale lõin pea ära ja korralik muhk on siiamaani peas. Rinnaltsurumises oli dilemma, mis raskust tegema lähen, sest neljapäevane trenn jäi ära, kus oleks pidanud tulema 3×8 90 ja täna oleks pidanud tulema 3×5 95, et siis arvestades, et neljapäeval jäi ära ja oli operatsioon ning üldse olemine nõrk ja organism siis oleks võinud proovida sealt kus pooleli jäin, kuid samas mõtlesin, et proovin niipalju kui saan siis graafiku järgset raskust. Ja üldiselt jäin rahule, et niigi palju läks võrreldes tegureid ja hea meel, et otsustasin selle valiku kasuks. Ja ka kokkuvõttes oli trenn siiski hea ja võis rahule jääda. Sai kätesse vere tagasi. Sealt kipub kiirelt ära kaduma kui trenni ei tee. Ja üsna „paljas“ tunne oli juba.
Aga nüüd õhtul viskas jälle korraliku väsimuseussi sisse. Korra panin silma ka kinni aga nii vara ei taha magama ka jääda veel. Ja jõuetus sees. Homme plaanis jälle teistsugune jalapäev vist nagu viimati, sest reedene jääb tõenäoliselt ära, sest perega on ühisminek Pärnusse juba hommikul. Ja kolmapäeval jääb ujumine ära, sest siis Tallinnasse niite välja tõmbama. Ujumine on praegu väga soiku jäänud. Pean varsti leidma ikka ajad muidu lähevad järelejäänud korrad raisku veel. Aga jah ilm on sulaks läinud ja äkki kevadväsimus tuleb kallale. Peab natuke vitamiine sööma vist. Arvestades seda, et siin paar päeva oli suu pärast toitumist üldse vähe.
Aga olge tublid ja homseni!
veebruar 11, 2014 at 11:31 e.l. #359348Lefty
MemberNüüd on siis see hetk kus gripp või miskit mu lõplikult kätte sai. Eelmisest aastast saadik on mitu korda olnud nii ja naa olukord kus nagu oleks midagi aga samas pole ka. Nagu eile postituses mainisin ka, et õhtul viskas väsimuseussi sisse ja pärast kui magama tahtsin jääda siis ei suutnud, sest mitu tundi oli süda paha ja selline tunne, et kohe tuleb üles ka ning lõpuks panin ise näpud kurku ja lasin tühjaks ning sain natuke magada aga mitte kauaks, sest varastel hommikutundidel tuli see tunne tagasi ja ka kõht polnud päris korras. Nüüd suutsin ennast natuke püsti ajada ja katsun pudru ära süüa ja kohviga natuke eluvaimu sisse. Saali oleks tahtnud minna aga sellise olekuga ei ole mõtet sinna ka võimalikke pisikuid viia ja jalapäevast vaevalt midagi välja oleks tulnud.
Hea, meel selles suhtes, et eile end ikkagi saali ajasin. Sai vähemalt ühe trenni ära tehtud. Nüüd loodan neljapäeval jälle saada. Eks ole näha. Tegelikult hea, et nüüd välja lõi ja kuigi tegelt tuli ikkagi üsna pauguna taevast praegune olukord, kuid kui mõtlema hakata siis tegelt väga imestada siiski pole ka. Organism oli nõrgem ja vastuvõtlikum. Laupäeval võisin ka natuke külma saada aidates ühte rahvaüritust korraldada jää peal ja nädalavahetusel olin abistamas ka pea 100 lapsega laagri korraldamist, et võimalusi kus miskit külge haakida oli.
Katsun tuju üleval hoida ja loodan, et varsti saan jälle korralikult tegutseda. Täna õhtul tahaks juba natuke võimelda või miskit teha, kui olukord lubab, sest nii kinnine ja jõuetu tunne on, et tahaks vere kehas siiski liikuma saada.
veebruar 12, 2014 at 9:12 p.l. #359496Lefty
MemberTäna sai suust niidid välja tõmmatud ja arstipilk ütles, et üsna hästi paranenud ja sellega ei tohiks probleemi enam olla otseselt. Enesetunne ka paranenud, kui eile sai sööki vägisi sisse aetud siis täna olid isud tagasi juba, kuid kõhuvalu on siiani. Kuid kui hommikul just hullemaks ei lähe siis saab homme ikkagi jõusaali mindud. Sellel nädalal viimast korda ja tegelt alles teist.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahe nädala peale kokku 4 korda siis. Natuke graafikust olen maha jäänud. Aga pole hullu, tuleb see lisa motivatsiooniks muuta.veebruar 13, 2014 at 5:50 p.l. #359556Lefty
MemberSai täna saalis ära käidud:
13.02.2014
Ülaselg, õlg, triitseps, biitseps
1. Lõuatõmbed pealt laia haardega: 9-8-8 -raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-keskmine+5x95kg-raske+5x90kg-raske+5x85kg-raske+5x80kg-raske+8x70kg-raske
3. Hantlitõmme kõrvale mõlema käega: 4×8 22kg-raske
4. Lendamine kõrvale sirgete kätega: 4×8 9kg-raske
5. Lendamine ette hantlitega: 4×8 12,5kg-raske
6.Plokitõmme rinnale ülalt kitsa haardega: 4×8 80kg-raske
7. Plokitõmme rinnale eest laia haardega: 4×8 80kg-raske
8. Kaela kõverdamine kõhuli : 4×12 10kg-kerge
9. Rööbaspuul surumine: 4×15
10. Prantsuse surumine hantliga istudes: 4×8 22kg-raske
11. Küünarvarte kõverdamine diagonaalis: 4×8 22kg-raske
12. Küünarvarte kõverdamine hantlitega: 3×8 30kg pooleldi-raske+8x26kg-raske+8x24kg-raske+8x22kg-raske+8x20kg-keskmine+8x18kg-keskmine+4×8 16kg-keskmine
Märkused: Lõppu kõhtu nagu harjumuseks saanud: jalgade viibutamine: 30x+kandade puudutamine: 30x+Plank: 1min+Põlved rinnani: 30x – 4 ringi-raske
Tegin ka rannet lõppu. Randmepainutus pealt: 4×8 8kg-raske+Randmepainutus alt: 8-8-6-8 45kg-raske. Täna tegin rööbaspuul surumist ja prantsuse surumist hantliga vaheldumisi seeriaid.
Ei ole miskit parata aga kõht siiani imelik ja valutab. Trenn ise oli suht mõnus aga kõhuvalu ikkagi võttis keskendumist ära ja oli häirivaks faktoriks. Terve päeva stabiilselt tunda andnud. Isu iseenesest oli ja proovin tegeleda igapäevaste toimetustega nii palju kui saab aga peale söömist on olek raske kõhus.
Eelmine nädal jäi sellepäeva trenn vahele ja viimati siis tegin seda päeva 30ndal jaanuaril märkmiku järgi. Täna võtsingi märkmiku järgi 30nda ette ja tegin samade raskustega aga lisasin ühe seeria kõigile juurde. Kokkuvõttes võib tegelt rahul olla, et pole veel otsest tagasiminekut numbrites. Kuigi olek on küll nõrgem kui enne operatsiooni ja kõhuviirust. Täna saalis peeglit silmitsedes vaatasin, et kaal on ka hetkel kuskil 5kg ringis ilmselt alla läinud, kõige arvelt. Nagu ühes postituses mainisin siis üsna “paljas” ja väike tunne on.
Homme perega Pärnusse kuskile soolavette ulpima vms. Puhkan, tervenen ja kosun siin nädalavahetusel ehk ja saab järgmine nädal plaanijärgselt trenni teha. Aga egas midagi. Olge tublid ja proovige terved püsida!
veebruar 17, 2014 at 4:46 p.l. #359809Lefty
Member17.02.2014
1. Lõuatõmbamine kitsalt althaardega: 10-10-5-5-raske
2. Rinnaltsurumine: 8x70kg-keskmine+4×5 90kg-raske+8x80kg-raske+8x60kg-raske
3. Arnoldi press: 3×8 16kg-raske+3×8 ,9,5kg-keskmine
4. Pikali hantlitega lendamine: 4×8 12,5kg-raske
5. Hantlite surumine positiivse kaldega: 4×8 22kg-raske
6. Hantli ületõmme: 4×8 26kg-keskmine
7. Rööbaspuul surumine: 3×15+12-raske
8. Ploki alla tõmme: 3×8 70kg-raske+8x50kg-kerge
9. Scottpingil küünarvarte kõverdamine: 3×8 25kg-raske+8x20kg-keskmine
10. Ploki üles tõmme: 3×8 50kg-raske+8x45kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine:30x+kandade puudutamine:30x+plank:1min+Põlved rinnani:30x – 4 ringi – raske
Tundub, et olen terveks saanud. Tänase trenniga hoogu just sisse ei saanud aga iseenesest oli mõnus trenn. Nädalavahetusest võis kerge väsimus sees olla, sest ööl vastu pühapäeva jõudsin tantsupõrandalt alles poole kuue paiku hommikul koju. Sõpru on tore näha. Nüüd loodan, et see nädal trennitegemist miskit ei sega ja saan käima ennast ja organismi jälle kosutada.
veebruar 18, 2014 at 6:38 p.l. #359870Lefty
MemberNii, põhimõtteliselt 2 nädalat viimasest kavajärgsest jalatrennist ja andis tunda küll see puudus. Harjumatu oli teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>18.02.2014
Jalg, alaselg, käsivars
1. Eeskükk: 8x60kg-keskmine+6x70kg-keskmine+3x75kg-keskmine+4x75kg-raske+3x80kg-keskmine+2x85kg-raske+1x90kg-keskmine+1x95kg-raske+1x100kg-raske+5x80kg-raske+8x60kg-raske
2. Jalapress: 8x200kg-raske+3×5 220kg-raske
3. Jalgade kõverdamine istuli: 5×5 60kg-keskmine
4. Väljaasted edasi liikutes hantlitega: 4×5 26kg hantlitega-raske
5. Pöiasirutused masinal pikali: 3×15 200kg-keskmine
6. Pöiasirutused trenažööril istuli: 3×15-70kg-keskmine
7. Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x75kg-kerge+6x70kg-keskmine+5x85kg-keskmine+4x90kg-keskmine+3x95kg-keskmine+3x100kg+8x80kg-raske+8x60kg-keskmine
8. Keretõsted: 3×12-20kg-raske
9. Randme kõverdamine pealthaardes: 3×8 9kg-raske+3×8 5kg-keskmine
10. Randme kõverdamine althaardes: 3×8 45kg-raske
Täna proovisin ettevaatlikult ja eelkõige selga hoides natuke üles minna, et proovida mis raskustega hakkata tegema, sest mul on tunne, et olen sattunud jälle nagunii kergesse mugavusrežiimi, et olen teadvuses juba kinnitanud endale, et on raske aga tegelt pole. Ja kuigi ma ütlesin, et kükkides ja jõutõmbes selga arvestades üle 100 ei plaanigi minna siis võib juhtuda, et kui tunnet on siis võib juhtuda, et lähen üle ka ikka. Aga see veel hetkel kaugel, sest nagu ikka ei taha mingeid riske võtta ja kui lähen siis kindlalt ja tehnikat jälgides mitte punnitades. Igatahes plaan on jalatrennides nüüd eelkõige jõudu suurendada mitte massi. Et 8sed kordused langevad nüüd väiksemateks va soojendus seeria.
Trennil polnud viga muidu täna. Ainult parema jala kubeme juures oli valus. Siis kui sai käidud aidatud ühte laagrit korraldamas sai ka ise natuke palli taotud ja tõmbasin natuke ära ja täna andis korralikult tunda osade harjutuste juures. Eriti väljaastetega. Üldiselt midagi väga hullu ei tohiks olla. Tavaliikumises pole midagi tunda. Homme saali ei lähe aga katsun ujuma üle pika aja jõuda.
veebruar 19, 2014 at 8:13 p.l. #359942Lefty
MemberNagu tahtsin siis jõudsingi ujuma täna. Mõnus oli. Lihased annavad natuke tunda saalist. Kohe näha, et jäi stabiilsus vahele vahepeal. Aga see on hea, et tunda annavad. Sai ujutud kuskil 50 otsa ehk 1,25km. Liialdama ka ei saanud hakata, sest homme õlad ja selg töös. Hetkel on küll tunne nagu power oleks sees ja enesetunne on super. Loodan täna normaalsel ajal magama minna ja ehk tuleb homme üks hea trenn.
veebruar 20, 2014 at 4:04 p.l. #359992Lefty
Member20.02.2014
Ülaselg, õlg, triitseps, biitseps
1. Lõuatõmbed pealt laia haardega: 10-10-5-5 -raske
2. Rinnaltsurumine: 8x75kg-keskmine+4×5+4 90kg-raske+5x80kg-raske+8x60kg-raske
3. Hantlitõmme kõrvale mõlema käega: 3×8 24kg-raske
4. Lendamine kõrvale sirgete kätega: 3×8 9kg-raske
5. Lendamine ette hantlitega: 3×8 12,5kg-raske
6.Plokitõmme rinnale ülalt kitsa haardega: 3×8 85kg-raske
7. Plokitõmme rinnale eest laia haardega: 3×8 80kg-raske
8. Kaela kõverdamine kõhuli : 3×12 10kg-keskmine
9. Rööbaspuul surumine: 4×15 – raske
10. Prantsuse surumine hantliga istudes: 3×8 24kg-raske
11. Küünarvarte kõverdamine diagonaalis: 3×8 24kg-raske
12. Küünarvarte kõverdamine hantlitega: 8x30kg poolikud-raske+8x26kg-raske+8x24kg-raske+8x22kg-raske+8x20kg-raske+3×8 18kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kõhtu: jalgade viibutamine 30x, kandade puudutamine 30x, plank: 1 min, põlved rinnani: 30x – 4 ringi-raske + küünarvarte kõverdamine 3×8 16kg-keskmine+lõuatõmbed pealt laia haardega: 3×5-raske
Sellist eile õhtust poweri tunnet täna sees enam polnud. Ka uni oli katkendlik ja mitte hea. Muidu oli kõik olemas ja trenn hea aga jah oleks uni ka olnud korralik oleks täna ülimõnus olnud. Aga hetkel oli lihtsalt väga mõnus trenn. Natuke lootsin täna rohkem juba aga ilmselt une taha see jäi, sest nagu mainisin siis kõik muu tundus olemas olevat. Haigusest ja sellest nõrgast perioodist olen vist nüüd küll täiesti üle ja uuesti motivatsiooni ja tahtmist täis. Homme proovin jalatrenni varakult ära teha, et loodan, et uni jälle puudulikuks ei jää ja peale seda plaanis taas ujuma minna. Kuna siis jaanuari alguses sai 10 korra kaart ostetud aga juba veebruari lõpp läheneb ja polegi peaaegu jõudnud sinna. Tuleb ära kasutada. Olge mõnusad!
veebruar 21, 2014 at 4:13 p.l. #360090Lefty
Member21.02.2014
Jalg, alaselg, käsivars
1. Kükk: 8x75kg-keskmine+6x80kg-keskmine+4x85kg-keskmine+4x90kg-keskmine+3x95kg-raske+2x100kg-raske+1x105kg-raske
2. Jalapress: 4×5 200kg-raske
3. Väljaaste kükid: 4×5 26kg hantlitega-raske
4. Jalgade kõverdamine kõhuli: 2×5 35kg-raske+6x30kg-raske
5. Jõutõmme sirgete jalgadega: 8x80kg-kerge+6x85kg-keskmine+5x90kg-keskmine+4x95kg-raske+3x100kg-raske+2x105kg-raske
6. Keretõsted: 3×10 20kg-keskmine
7. Pöiasirutus masinal pikali: 3×12 250kg-keskmine
8. Pöiasirutus trenažööril istuli: 3×10 100kg-keskmine
9. Harki-kokku: 3×5 70kg-keskmine
10. Randmepainutus pealthaardega: 4×8 9kg-raske
11. Randmepainutus althaardega: 4×8 45kg-raske
Märkused: Lõppu tegin kiirelt natuke rinnaltsurumist: 8x60kg-kerge+8x80kg-kerge+5x90kg-keskmine+5x95kg-raske+3x100kg-raske, rööbaspuul surumist: 3×15-raske ja küünarvarte kõverdamist aeglaselt ja korralikult tunnetades: 3×8 18kg-raske
Nagu eelmine jalapäev sai eeskükiga proovitud siis seekord tavalise kükiga natuke mugavustoonist välja tulla, et järgmine kord teaksin mida peale panna. Ilma, et seljaga liiga teeks. Ja kubeme juurest andis ikka tunda mõne harjutuse puhul, ei saanud teha nii nagu tahtsin.
Kohe saalist ujulasse jalaraskustega ca 1km ja seal sai 1,5km ujutud korraliku tempoga.
Pean ütlema, et nii süsi ma pole juba paar aastat olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eilsest varem magamaminekust ei tulnud ikka midagi välja kuigi hommikul pidin varem ärkama. Und tuli kokku äkki 5 tundi või miskit. Uni oli lühike ja ka hommikusöök polnud ka korralik. Nüüd tegin tunnise uinaku ja katsun õhtuni lebotades olla. Homme jälle tegus päev ja sünnipäeva pidamine, et saab mõnusalt aega nautida. Ega midagi, olge mõnusad! 
-
AutorPostitused
- The topic ‘Lefty blogi’ is closed to new replies.