Priest käed tunduvad nii jämedad kuna mees ei ole teab mis pikka kasvu, kui need käed Kalmusele külge panna (ma mõtlen cm poolest) siis nad teab, mis jämedad ei tundukski. Minu teada on Priest pikkus 161 – 163cm erinevatel andmetel, aga jah tema küljes on nad jämedad küll, eriti ka käsivarred selliseid näeb harva.
Ma tahaks kunagi selliseid käsi,mis sellest et ma selline kilu olen ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga tahet treenida on kõvasti ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minuarust on pikkuse ja lihast suuruse ja proportsiooni koha pealt Lee üks paimaid, aga seda ei hinnata eriti……või noh nagu näha siis nüüd nagu hakataks vist vaikselt hindama….aga eks seda Olympial näha ole…..
Mulle avaldab ausalt öeldes Dave Henry väga suurt muljet. Lee on juba profikulturismi veteran, mistõttu pole üllatav, et võit just talle läks. Küllap tal oleks isegi rohkem võite, kui ta nii vastuoluline tegelane poleks. Iseenesest mulle meeldib, et ütleb välja, mis meelel ning räägib, kuidas asjad on.