Skip to main content

laulu nimi

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

keegi oskab öelda laulu nime mis tuli enne 19.00 raadiost (raadio nime ei mäleta), see on vana laul juba.

sõnad on sellised : afroameeriklase häälega meeslaulja laulab(refrään peaks see olema): you lie to me ,blä blä blä, you lie to me jne. Selline ganksta laul on.

Tänud!

matti
    Member

Sellele on peaaegu,et võimatu vastata,kuid midagi tuleb mul ka meelde,oli vanem laul,omal ajal kõva teema,midagi pisut reggae stiilis.

run45
    Member

keegi oskab öelda laulu nime mis tuli enne 19.00 raadiost (raadio nime ei mäleta), see on vana laul juba.

sõnad on sellised : afroameeriklase häälega meeslaulja laulab(refrään peaks see olema): you lie to me ,blä blä blä, you lie to me jne. Selline ganksta laul on.

Tänud!

ja ja ja, juhtusin ka “seda” laulu kuulama,aga nime ei tea,, meenutab coolio ganksta paradise’t

matti
    Member

ja ja ja, juhtusin ka “seda” laulu kuulama,aga nime ei tea,, meenutab coolio ganksta paradise’t

Mitte päris,pisut leebem,kui cooli-gangstas paradise,mõnevõrra popmuusika valdkonda kalduv.

Hi
    Member

See võis olla Afroman – Because I Got High

kaldas
    Member

black eyed peasti laulus lie on mingi sarnane refrään mu mäletamist mööda. aga ei ole kindel selles ja see pole ka väga vana laul.

Hi
    Member

Don’t Lie – Black eyed peas kuula lugu

Rebane
    Keymaster

Thats the way the cookie crumbles.

Keegi oskab öelda mis lind see üle linna lendas yleeile kella poole kahe paiku öösel (vist) – mis linnas ma olin, enam täpselt ei mäleta. Aga lind oli ise selline… tiibadega ja kui ta lendas siis tiivad tegid häält ‘vuh-vuh’ ja vahepeale tegi ise häält ‘kii-kii’ ja mingit häält tegi veel, pole hästi enam meeles. Aga jumala seff lind oli. ehk oskate aidata?

Väike vihje – selline see lind ei olnud.

kthx.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘laulu nimi’ is closed to new replies.