LASTE FITNESS
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » LASTE FITNESS
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2010 at 6:48 e.l. #270228
vs
MemberLaste puhul võiks pigem hinnata liikumist-koordinatsiooni.
Selline poseerimine (keha hindamine) võiks jääda siiski tulevikku, nad on ju lapsed ja ebaedu võib tugevalt mõjutada nende enesehinnangut, mis võib tunda anda alles siis kui nad on täiskasvanud.
Ja mingite süstalde ja sheikidega ma siiralt loodan, et neid ei tülitata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2010 at 6:52 e.l. #270229Kimber
MemberAhahh.Nii et süstal lapsele ühte,drink teise kätte – peamine,et saab lapse arvutist eemale.Ja eriti tervitatavad on igasugu laste kehailu võistlused,eks ole?
Eriti onude-tädide jaoks,kes seda hindavad …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul nii rikutud mõtteviisi vist ei ole.
Vabandust, et sõna võtsin.
juuli 7, 2010 at 7:13 e.l. #270230vs
MemberMinul nii rikutud mõtteviisi vist ei ole.Vabandust, et sõna võtsin.
Tegelikult see “rikutud” mõtteviis ei tule mitte iseenesest, piisab sellest kui igapäev lehti lugeda. Päris kole, mis toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2010 at 8:30 e.l. #270247daemonium
MemberMinul nii rikutud mõtteviisi vist ei ole.Vabandust, et sõna võtsin.
Pole hullu,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt tahtsin öelda,et mitte iga tegevus ei ole parem kui arvuti taga istumine.
Ja mis tolle laste kehailu võistluse ümber toimuma hakkab,see ei saa mitte ilus olema -i segi kui igasugu perverssused välistada – sest (eriti just) emmede ambitsioone ei tohi mingil juhul alahinnata.Julgeks väita,et mingist huvist spordi vastu ei saa siin olema juttugi – vanemate poolne dressuur saab olema absoluutne ja täielik
Sry,kui eelnevas postituses liiga järsult väljendusin.
juuli 7, 2010 at 8:41 e.l. #270249Kassisilm
MemberMinus tekitab see jubedat vastikustunnet, kui ma loen, kui paljud leiavad siin teemas, et see on normaalne. Täitsa trotsi tekitab selle foorumi vastu, kuna ei arvanud, et keegi võiks nii äärmustesse laskuda. Mul tegelikult ei jagunud sõnu ka enda arvamuse põhjendamiseks, kuna see lihtsalt ja lühidalt on vale ja rohkem midagi väga öelda juurde ei saagi.
Esimese asjana seosetasin ma seda tegelikult ka laste missivõistlusega, kus minnakse võltsilu ja kogu selle roosamanna peale välja. Sisuliselt on ju fitness rohkem ilusa keha propageerimine, kui sport. Lava peal ei hiilata ju sportlike saavutustega, vaid välise iluga. Ja see on nii noorte laste puhul.. vale (ja kordan end ikka, kuna muid sõnu ei jagu).
EDIT: praegult jätan oma eriala kõrvale, mis reeglina paneb paika, mida ma öelda võin ja kelle õiguste eest seista, aga puhtalt inimlikust küljest: .. fuihh
juuli 7, 2010 at 8:52 e.l. #270252matroxx
Membernjah ei ole normaalne minuarvates.
juuli 7, 2010 at 11:31 e.l. #270275haubits
MemberSama kaheldava väärtusega kui toddlers & tiaras, väheke teise nurga alt ent siiski.
Võimlemine, jalgpall, pole päris see, mis 8 aastasele most muscular.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2010 at 3:36 p.l. #270298jrx
MemberSuht vasakule tundub…
Võimlemine on isegi päris õudne lastele kohati…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.